امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
(۱۴۰۰/۸/۲۶، ۱۰:۰۹ صبح)نlili_61 نوشته است: مرسی لیانه جان دستت درد نکنه ممنون راهنماییم کردی حوله و دمپایی و اینا نمیخواد ببرم؟

نه عزيزم همه چي ميدن
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • lili_61، Nedaa28، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۸/۳۰، ۰۳:۴۰ عصر)نسیمه جااان نوشته است: دوستان من یه چیزی بگم ،چون حس میکنم بدرد میخوره
در رابطه با توجیه پزشکی
اون دکتری که بخاد سز کنه دنبال بهانه نمیگرده ،هزار جور خودش میتونه تو پرونده تون توجیه بیاره ،پیشرفت کردن زایمان،بریچ بودن ،فشار خون بالا،آناتومی نامناسب و....هیچ کس هم پیگیر نمیشه
من بیمارستان خصوصی که کار میکردم همه سزارین اختیاری بودن که پزشک تو پرونده یه دلیل الکی مینوشت ،تو اتاق عملم با مریض هماهنگ میکرد ک فلان چیز رو برات نوشتم دلیل سز

نسیمه جان منم همین برام تعجب بود همه اطرافیانم سزارین کردن خودشون دنبال توجیه نبودن اصلا

ماهور جان اسم دکترم رو نمیگم که درحقش بد نکرده باشم فقط تو پاسدارانه اگه کسی دکترش تو پاسدارانه شک داره که این هست یا نه خصوصی بپرسه بهش میگم اگه خواست تصمیم بگیره مثل من ماه آخر تو آمپاس نمونه
من زنگ زدم صارم هم وقت گرفتم میرم پیش دکتر همونجا فوقش یکم دعوام میکنه که 3 ماهه نرفتم پیشش لااقل از یه جا خیالم راحت باشه اگه مورد اورژانسی پیش اومد بدونم کجا برم
  • **ماهور**، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۸/۳۰، ۱۰:۲۲ عصر)Seti69 نوشته است: بچه ها بعد سونو وزن سونوی دیگه ای داریم؟
نینی من سونوی وزن سفالیک بود امکانش هس بچرخه؟

ستی جان اگه سفالیک بوده دیگه فکر نکنم بریچ بشه اما واسه من که بریچ بود گفت هنوز امکانش هست بچرخه یا این هفته یا هفته بعد
این سری خودش تو مطب سونو کرد اگه مینوشت میرفتم یه مرکز تخصصی وزنشو میگفت میفهمیدم وزنش خوبه کم هست چطوریه!
سری قبل تو 32 هفته 50 گرم از منحنی استاندارد پایینتر بود الان نمیدونم چطوریه Sad
  • **ماهور**، Seti69، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من تهران نیستم اما دکترم بااینکه سزارین دوم بودم و اجباری بود سزارینم و همکارم بود 3 تومن مطب ازم گرفت
بااینکه کلی تعارف تیکه پاره کرذ ک نمیخواد و هر چی دادی تهش منشیش 3 تومن کارت کشید
دوستمم ک سزارین اول بود با بهانه اینکه دلیلی نداری 10 تومن تو مطب ازش گرفت
واقعا خیلی مزخرفه
  • **ماهور**، lili_61، nona، Seti69، شماره مجازی تیندر
پاسخ
لیلی ایشالا نرمال شده وزنش، کباب بستنی دلستر میگن خوبه برای وزنگیری جنین، ولی تو قندت بالاس فقط کبابو میتونی بخوری
وزن این فسقلی ها هم شده برامون دغدغه، منم همش به شوهرم میگم نکنه وزنش کم باشه، آخه خودم اونقدری چاق نشدم، شکمم خیلی بزرگ نیست،بعضیارو تو مطب دکتر میبینم چه شکمای بزرگی دارن

۳۲ هفته سونو وزن دادی ؟ چرا برای من ۲۹ هفته نوشته بود پس!!
  • lili_61، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنون ستی جان واقعا همینه من قندمو درست میکنم زیاد فعالیت میکنم وزن بچه کم میشه به خودم میرسم بیشتر میخورم فعالیتمو کم میکنم وزن بچه درست بشه قندم زیاد میشه! قشنگ گیر کردم
ستی جان برای من تو 29 نوشت باز تو 32 هم نوشت بهش گفتم شکمم کوچیکه گفت مینویسم چک بشه اینبار تو مطبش سونو کرد که وزن و اینا رو هیچی نگفت فقط گفت حرکتهاش خوبه
دوست داشتم مینوشت میرفتم اون مرکز تخصصی قشنگ قد و وزنش رو مشخص میکرد

بچه ها با این قیمتهایی که میگین هنوز دکتر من منصفانه زیر میزی میگیره خخخخخخخ
  • 2015، Seti69، شماره مجازی تیندر
پاسخ
لیلی جان گوشت کبابی خیلیییی روی وزن بچه تاثیر میذاره و قند هم نداره. اگر دکترت میگه میتونی مصرف کنی سعی کن حداقل روزی ی سیخ کبابی بخوری. قشنگ بعد سه چهار هفته وزن بچه مخصوص بالا میره
  • 2015، lili_61، Seti69، شماره مجازی تیندر
پاسخ
لیلی جان منم سر وزن پسرم کلی حرص خوردم اهل دلستر و چیزای شیرین هم نبودم فقط با گوشت و مرغ و ماهی تلاش کردم وزنش بره بالا
ستی جان به اندازه شکم ربطی نداره من شب قبل زایمانم که رفتم مطب بدون نوبت رفتم تو چون داشتم وارد هفته ۴۱ میشدم اصلا توان وایسادن نداشتم همه اعتراض کردن که ما از این خانم هفتمون بیشتره و...‌واقعا شکمم خیلی کوچیک بود
ولی خداروشکر وزن پسرم بد نبود ۳۷۰۰ دنیا امد
کلا هم ۸ کیلو زیاد کردم

سونو گرافی اولی که برای وزن رفتم گفت ۱۹۰۰ .
هفته سی و دو دکتر سونوگرافی گفت کم وزن گرفته چقدر حرص خوردم و ناراحت شدم انقدر حالم بد بود دکترم کلی بد و بیراه به سونوگراف گفت
شب قبل زایمان هم وزنش رو ۳۱۸۰ بهم گفتن
اما همه غلط بود
  • 2015، lili_61، Seti69، شماره مجازی تیندر، شیطون خانم
پاسخ
سلین جان شیطون خانم جان ممنون از راهنماییتون راستش چون برنج و سیب زمینی نمیخورم غذاهام هر روز گوشت و سبزیجاته کباب تابه هفته ای یه بار میخورم اما آبگوشت و خوراک مرغ و جوجه هفته ای چندبار دارم تو وعده هام ماهی رو هفته ای یه بار با جون کندن میخورم خیلی سختمه به زور از گلوم پایین میره قبلنا اصلا اینطوری نبودم یعنی این یه ماه هم خدا بخواد تموم بشه تا آخر عمرم ماهی نمیخورم
خداکنه به منم اشتباه گفته باشه منم تو 32 هفته گفت 1900 هست
اما سعی میکنم این یه ماه بیشتر کباب درست کنم بخورم واقعا ممنون از راهنماییهاتون
اصلا همین که میام اینجا حرف میزنم حالم خوب میشه خدا واقعا خیرتون بده
  • **ماهور**، 2015، Celin، Seti69، شماره مجازی تیندر
پاسخ
الهام خدایی پیش اینجور دکترها نرید
  • lili_61، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 115 مهمان