یوتاب جون خود دکتر ممیشی نگفت علتش چیه؟
الهام گلی جان من نمیدونم صرفا فقط از اینور اونور شنیدم اما فکر میکنم دایلش این باشه کلا این مکملا مثل همین شیر خشکجای خشک و خنک باید نگهداری بشن حتی قبل یاز شدنشون. یا امکان تقلبه که فکر میکنم نگران میکنه ماشالا ایرانیا هم که استاد تقلب. نمیدونم اینکه تاریخ مصرف کذشته باشه تاریخ رو دستکاری کنن یا کلا بسته بندی فیک باشه ازین جور کارها. البته میگم من نخریدم تا حالا صرفا مثلا تو سیسمونی مریم یعالم ازینا دیدم نرفتم برش دارم نگاش کنم چون به سن غذا دخترم نرسیده بود شاید تاریخ بصورت حکاکی باشه که امکان تقلب نباشه اصلا.
حالا یه سوال بچه ها شیر خشک یا سرلاک رو بعد باز شدن تو دمای اناق باید نگه داشت یا تو یخچال؟
راستی مرسی الهام جان از توضیحت
اینقدر گفتید سرلاک و بیسکویت خارجی خدا شاهده هوس کردم
یوتاب خدایی بیا برو پیش عرب خودمون همه چیو تشخیص میده
تهشم یه مامان خجسته و شاد میشی که هیچ استرسی نداری
شنبه که رفتیم قبل ما یه خانواده ۵ نفره اومده بودن مادر و پدر و دو تا پسر یکی نوجوون یکی در حد ۷ ساله و یکی که بغلشون بود فکر میکنم ۱۲-۱۳ ماهه بود که لای پتو آورده بودن همشون وحشت زده پر استرس گویا بچه مریض بود تشنج کرده بود خلاصه بچه هم یه سره جیغ و گریه خلاصه رفتن نیم ساعت داخل بودن از دقیقه پنجم من فقط صدای خنده های اینا رو میشنیدم و بعد نیم ساعت خیلی با آرامش توسط دکتر بدرقه شدن
خلاصه نمیدونم والا این اخلاقش خوبه بده چیه. ولی هرچی هست من دوسش دارم خدارو شکر تا حالا برای دخترم خیلی خوب بوده
الهام گلی جان من نمیدونم صرفا فقط از اینور اونور شنیدم اما فکر میکنم دایلش این باشه کلا این مکملا مثل همین شیر خشکجای خشک و خنک باید نگهداری بشن حتی قبل یاز شدنشون. یا امکان تقلبه که فکر میکنم نگران میکنه ماشالا ایرانیا هم که استاد تقلب. نمیدونم اینکه تاریخ مصرف کذشته باشه تاریخ رو دستکاری کنن یا کلا بسته بندی فیک باشه ازین جور کارها. البته میگم من نخریدم تا حالا صرفا مثلا تو سیسمونی مریم یعالم ازینا دیدم نرفتم برش دارم نگاش کنم چون به سن غذا دخترم نرسیده بود شاید تاریخ بصورت حکاکی باشه که امکان تقلب نباشه اصلا.
حالا یه سوال بچه ها شیر خشک یا سرلاک رو بعد باز شدن تو دمای اناق باید نگه داشت یا تو یخچال؟
راستی مرسی الهام جان از توضیحت
اینقدر گفتید سرلاک و بیسکویت خارجی خدا شاهده هوس کردم
یوتاب خدایی بیا برو پیش عرب خودمون همه چیو تشخیص میده