امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
یوتاب جون همسرت کاملا درست میگه
وقتی از دکترت راضی هستی چرا بری پیش عرب یا هر دکتر دیگه
ضمن اینکه از بدو تولد دکتر پسرت بوده به نظر من اصلا عوضش نکن
ضمنا برنامه غذایی هم بذار خودش بده بچه با بچه متفاوته شاید دکتر شما نظرش این باشه غذای گل پسری رو از پایان ۶ ماه شروع کنی
الان ببین همه جای دنیا غذای کنکی رو با سبزیجات و میوه شروع میکنن منم میدونم حتی خانم برادرم برام دستور فرستاد اما فقط دارم طبق نظر دکترش پیش میرم.

یوتاب ممنون میشم بگی از چه شامپو، لوسیون، مایع شستشو و مایع ظرفشویی بچه استفاده میکنی
من دیگه تا سه ماه آینده این شامپو و لوسیون و مایع استریل و اباسم تموم میشه
اینبار میخوام ایرانی بگیرم
اون روز او داروخانه رفتم یعالم شامپو و لوسیون فیزوز دیدم با ترکیبات مهتلف ولی نگرفتم گفتم بیام ازتون نظر بپرسم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Nedaa28، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جون تو ایرانیها همون فیروز از همه بهتره. پوست دخترم با چیکو جوشهای ریز میزد. با فیروز شستم خوب شد. مایع لباسشونم یه فیروز دارم، یه اکتیو. من فیروزو بیشتر دوست دارم. شنیدم مالوچسکا هم خیلی خوبه. استریل فکر کنم ایرانی ندیدم اصلا.
البته ببخشید از یوتاب جون پرسیدی من جواب دادم.
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی ترگل گلم
من لباسشویی mallochesca دارم ظرفشوییم nuk

اما فکر نمیکنم چیز خاصین Smile

دستتم درد نکنه جواب دا‌دی عزیزم
فیروز پس میگیرم
فقط الان شامپو نمیدونم فیروز یعالم ترکیبات مختلف داشت فیروز اسطوخودوس، بابونه و …
پاسخ
ممنونم دوستان از دلداریتون
من اصلا نمیخوام خیلی فرز و زرنگ باشه. زود راه بیفته. زود حرف بزنه. ولی فکر اینکه یه سری کارارو هیچ وقت نتونه انجام بده واقعا ناراحتم میکنه

راستی دوستان از کی میتونم بچه رو بزارم تو کالسکه. چون تا جایی که میدونم کالسکه از بدو تولد نیست.
الان کریرش رو کالسکش سوار میشه و اینجوری میبریمش بیرون. اما همسرم باید باشه حتما. چون سنگین و بزرگ میشه و یه وقت چاله ای چیزی باشه نمیتونم جلوشو بلند کنم رد کنم.
اگر بدون کریر بتونم بزارمش تو کالسکه، خیلی راحت میتونیم بریم بیرون دوتایی برای هواخوری.
کالسکش چهار حالته میشه پشتش. هم میتونم بخوابونم کامل. هم شیب دار بزارمش.
  • 2015، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دکتر پسر منم خونسرده ولی یه کم بی اعصابه
دیروز واسه دونه هاش بردم پیشش گفت به ماده شوینده حساسیت داده شامپو بدن فیروز میزدم ، به سلامتی یه شامپو و لوسیون نوشت شد ۵۰۰ Smile دیگه ببینیم چی میشه

واسه حساسیتش گفتم دکتر من میترسم آجیل بخورم دااااد زد که آجیل توش شیر داره؟؟؟؟ فقط محصولات لبنی حذف بشه
باز پرو بازی در اوردم گفتم ولی تخم مرغ هم خوردم شبش خیلی بی قرار بود دیگه گفت خب سفیده نخور یک ماه
بعدشم گفت یک ماه دیگه بیا بهت میگم چیکار کنی
پسرمم موقع معاینه بهش میخندید معجزه شده بود انگار واسه اولین بار مطب نذاشت رو سرش
ماشالا بچه ام دنیای حساسیته ، به فیروزم حساسیت داره قربونش برم
  • 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عزیزم ندا جون Smile
پاسخ
چقدر نظر دکترا با هم متفاوته
دکتر پسرم واکسن پنوموکوک رو نذاشت براش بزنیم من که دلیل آوردم و اصرار کردم دعوام کرد
به همسرم میگم بریم یه دکتر دیگه راضی نمیشه میگه از اول پیش همین بوده دکتر با تجربه و خوبیه
شما واکسن آنفولانزا برای بچه ها تون زدید؟
  • 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جون شرمندتم به خدا دیر جواب میدم دارم تند تند کارامو میکنم ۱:۳۰ برم دکتر
من اول ماما بی بی زدم عالی بو لوسیون و روغن و پماد تعویض
شامپوش تموم شد فیذوز که میدونستم عالیه گرفتم زدم البته زردشو پسرم سرش پوسته شدید زد و حساسیت شد
الان هیدرودرم گرفتم سرش بار دوم خوب شد باهاش
اما باز میخوام ماما بی بی بگیرم
بذای شرکت مای هست و دیجی کالا تخفیف خوبی رو پک دوالییش داره
من سبزش‌که یر و بدنه زدم واقعا خوب بود
ایرانیم هست دیگه
مایع لباسشویی اول پودر صابون خارجی داشتم اما الان ۲ماهه مایع فیروز میزنم واقعا خوبه معطر هم نیست بد باشه براش
بعد ممیشی گفت مارک سیوند برای لوسیون و کرم بدن و صورت خوبه
منم گرفتم ایرانیه و کیفیتش عااااالیه
ظرفشویی هم خارجی بود یادم نیست اسمشو حس میکنم همین مارکی که شما داشتی اما میخوام الان برم ایرانی بگیرم براش
میدونم کژال جون کاملا درست میگی اما منو شما باید صبور تر از بقیه بچه ها باشیم
اصلانگران نباش و خدارو به خاطر داشتن تن سالمش شکر کن
راستی منم امروز کالسکشو اورد باباش بالا و میخوام کم کم ببینم میشینه تو خونه که عادتش بدم برای بیرون
چون من از کسی گرفتم و کریر و کریکانشو نگرفتم الان تو سایت مکسی کوزی زده از ۶ ماه میشه بشبنه لدون اینا توی خودش
حالا چرخاشو خوووب شستم با فرچه و پودر منتظرم باباش بیاد جا بزنه ببینیم جلوس میفرمایند قند عسل جااان
دعا کنین بشینه یعنی من خیلی مسایلم حل مبشه دیگه دستم داره از کتف کنده میشه

ندا جونم پسر منم به فیروز حساس شد!!!!
  • (کژال)، Nedaa28، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۹/۲، ۰۲:۴۲ عصر)Celin نوشته است: چقدر نظر دکترا با هم متفاوته
دکتر پسرم واکسن پنوموکوک رو نذاشت براش بزنیم من که دلیل آوردم و اصرار کردم دعوام کرد
به همسرم میگم بریم یه دکتر دیگه راضی نمیشه میگه از اول پیش همین بوده دکتر با تجربه و خوبیه
شما واکسن آنفولانزا برای بچه ها تون زدید؟

سلین من خودم زدم چون شیر میدم کمی آنتی بادی بگیره تا وقتی که شش ماهش تموم شه ایشالا ماه بعد میزنم براش دکترش خدارو شمر براش واکسن کنار گذاشته

مرسی یوتاب خوشگلم بابت توضیحاتت حتما میگیرم اینایی که گفتی رو
راستی خیلی به اون نوشته ها توجه نکن کالسکه من پگ پرگو بود حالت خوابیده تمامم داشت اما من همون حالت نشسته با زاویه تنظیم کردم و از همون اوایل ۴ ماه بردمش اذیتم نشد فقط من و باباش اذیت شدیم چون خیابون و پیاده روهامون متاسفانه اصلا استاندارد نیستند گذاشتیم کرونا رفت برای پاساژگردی اینها کالسکه استفاده کنیم یا پارکای مسطح

حالت نشسته زاویه دار حدود ۲۰ درجه با عمود فاصله داشتا کلا چون کالسکم سه حالت بیشتر نداشت یعنی در این حد بچه رو نشوندم بردم.
  • (کژال)، Celin، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جان منم خودم زدم اما خوب پسرم اونقدر دیگه شیر نمیخوره
نمیدونم دکتر پسر من چرا کلا با دارو و واکسن های غیر روتین وزارت بهداشت مشکل داره
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان