امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
منم از گوشیم مثل قبل بارداری استفاده کردم و میکنم، چون اینقدرررر اشعه و امواج وای فای دورمون هست که به نظرم عملا این کار بی فایدس، ما خونمون آپارتمانه ، وقتی مودم خودمون خاموشه و سرچ میکنی حداقل ۴تا وای فای پیدا میکنه ،خب اینا خواهی نحواهی به منم میرسه امواجش ، ولی اگه خونه ویلایی باشه به نظرم میشه کمتر در معرض امواج باشی، بعدش هم ثابت نشده که تأثیر میذاره رو انسان
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، 2015، atefehjjjjjjj، liyane، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۹، ۱۰:۰۸ صبح)atefehjjjjjjj نوشته است: سلام مهربونا
ی سوال دیگه تو ۹ هفتگی یا ۱۱ هفتگی میگن با اتوبوس بریم مشهد اطرافیانم تفریح
حدود ۹ ساعت راهه
بنظرتون برم یا نه ؟

من هیچ مشکلی نداشتم نه لک بینی نه هیچی ولی دکترم سه ماه اولو اصلا بمن اجازه سفر نداد بعد سه ماه گفت میتونی بری بنظرم ریسک نکن اونم سفر نه ساعته خیلی زیاده من هفته پیش رفتم یه سفر پنج ساعت راه بود تا قبل اون کمر درد نداشتم الان کمر دردام شروع شده

بنظر منم این تشک گارد دارا خوب نیس خیلی بزرگو. دستو پا گیره این معمولیا راحت تره حملشم اسون تره جایی بخوای ببری

گوشی هم منم زیاد دستم میگیرم دیگه امواج پره سعی کردم چنتا بازی افلاین بریزم بزارم رو حالت فلای و بازی کنم ولی خب باز اطرافمون پره موقع خواب هم وای فایو خاموش میکنم
  • 2015، atefehjjjjjjj، lili_61، liyane، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام . منم کوچ کردم اینور
شاید بچه های قدیمی تر منو یادشون باشه . من یه پسر ۱۵ ماهه دارم . الانم باردارم . ۱۱ هفتمه
تو بارداری قبلیم تاپیک خانومای باردار فعال بودم ولی بعد زایمان دیگه فرصت نکردم بیام
اون موقع یادمه باران پاییزی تقریبا بارداری با من یکی بود و صحرا ۷۱ در حال اقدام بود . که الان دیدم بارداره و بچش پسره . انشالله به سلامتی زایمان کنین همه
  • 2015، atefehjjjjjjj، lili_61، liyane، mona70، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر، مینو، پروانه ابریشم
پاسخ
سلام مامانا
یوتاب جون و ترگل جون انشاله زودتر نی نی ها مرخص شن 
من میام میخونم همش و کلی انرژی مثبت براتون میفرستم منتها فرصت نمیکنم هرروز پیام بدم
درباره تشک دم دستی ک جنسش نخ باشه الا خیلی مدلهای متنوع داره هم سایزبندی هم طرحاش جدابن 
من برا پسرم مخمل گرفته بودم اصلا استفاده نکردم نخی گرفتم براش مخمل گرمه واقعا
  • 2015، atefehjjjjjjj، lili_61، liyane، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Targol، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
منم از گوشی مثل قبل استفاده میکنم .
در مورد لباس به نظرم تکه های جدا بخرین بهتره.مگر اینکه ست لباسی که برمیدارین تکه هاش کم باشه و همش استفاده بشه وگرنه اون ۱۹ و ۲۰ تکه های به نظرم چندتاش الکیه.

در مورد مسافرت ،منم با بچه ها موافقم.کلا سفر تو سه ماهه دوم اشکالی نداره البته اونم نه با اتوبوس و ۹ ساعت راه.تازه اگر دکتر اجازه بده.
....
امروز وقت دکتر داشتم بلاخره ویزیت هام دوهفته یه بار شد.برام سونوی وزن هم نوشته که تو ۳۶ هفته برم.یه مقدار تپش قلب داشتم این هفته بهم گفت اگر تکرار شد برم اکو بگیرم.میگفت اگر در حین کار و پیاده روی هست و با استراحت خوب میشه مشکلی نیست ولی اگر یهویی هست بهتره چک کنیم .حالا ببینم چی میشه.
  • 2015، atefehjjjjjjj، Elhamgoli، liyane، mona70، Nedaa28، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دوستان چند ماه بعد از تولد نی نی ها میشه مسافرت رفت؟
من الان واقعا خسته شدم و فقط به امید سفر تو زمستون دارم روزامو میگذرونم
توی اذر و دی همسرم خیلی اصرار کرد که یه کیش یا قشم بریم چند روز. اون موقع اوضاع کرونا هم خیلی خوب بود و کنترل شده بود . من ترسیدم که یه وقت مریض بشیم واقداممون چند ماه عقب بیفته و نرفتم و الان واقعا پشیمونم.
من قبل از کرونا هر روز از 6 صبح تا 7 شب بیرون بودم. مرتب مسافرت و گردش و تفریح. بعد از کرونا دورکار شدم و از اول بارداری هم که کلا خونه نشین. هم به خاطر کرونا و هم جفت پایین
از شدت کسلی و بی حوصلگی و افسردگی دارم میمیرم Sad
  • 2015، atefehjjjjjjj، liyane، mona70، Nedaa28، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر، پروانه ابریشم
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۹، ۰۲:۰۶ عصر)سحر بانی نوشته است: بچه ها من میخوام از این لباس نوزادیا چند تیکه بگیرم چندمدل ایرانی دیدم که مدلشو خوشم اومد جنسشم خوب بود یکی ارین یکی هم دانالو خواستم ببینم شما تجربشو دارید؟ و اینکه چه سایزی بگیرم واسه همون اول صفر یا یک و چند تیکه بگیرم از این ست ها بگیرم یا تیکه جدا

عزیزم چند تکه معمولا از تک تک خریدن گرونتر میشه بخصوص که یه سری لوازم اضافه داره که واقعا اصلا استفاده نمیشه... اگه خیلی دوست داری و مثلا عکاسی داری، شاید به نظرت قشنگ تر باشن و لازم باشن بگیری، ولی خیلی چیزاش قابل استفاده نیست بخصوص که ممکنه توی فصل مناسب خودش قابل استفاده نباشه یا رنگش به نی نی نیاد ووو...
اگه نمونه ای پسندیدی حتما بازش رو هم ببین جنس رو چک کن، سایز رو ببین بعد بخر

من یه دست برای بیمارستانش خریدم...
شلوار جوراب دار و کلاهش که فوری کوچیک میشه...
پیش بندش پارچه بود و استفاده ی خاصی نشد ازش زودم کوچیک شد انگار دکوریه...
پاپوش و دستکش هم که اصلا نباید به بچه پوشوند و خیلی وقته منسوخ شده...
جلیقه و شلوار و دورپیچش خیلی کم استفاده شد در حد یکی دوتا مهمونی و عکاسی بیمارستان...
ولی خدایی جنسش خیلی خوب بود... اما الان اگه بخوام هزینه کنم، یکی دوتا تیکه ی شیک به درد بخور می خرم به جای سرویس...

بیشتر از همه هم انواع زیردکمه برامون استفاده شد Big Grin ... هنوزم استفاده میکنیم... در وهله ی بعد شلوار و شلوارک، بعد هم پیرهن... 
حتی کفش من زیاد نگرفتم ولی همونی هم که فصل به فصل براش می خریم، یکی دو هفته دیر و زود بشه به سایزش نمیخوره دیگه Big Grin پس بذارید این چیزا رو بعدا میخرید واقعا روی روحیه تونم تاثیر داره که مجبور شید برید بازار و بگردید براتون خیلی خوبه...

سایز هم اگه سونوهای آخر مثلا حدود 38 هفته، زیر 3 کیلو هست، حتما یکی دوتا زیردکمه و یه پیرهن و شلوار ساده ی سایز صفر داشته باشید که با بدن جراحی شده دنبال خرید لباس سایز کوچیک نباشید... ولی بیشتر نخرید چون نهایتاااا 2-3 هفته بتونید بپوشونید... بعدش کم کم سایز 1 رو میتونید شروع کنید و ان شاءالله به مشکلی نمی خورید Heart
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، atefehjjjjjjj، Hami99، liyane، mona70، Nedaa28، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها هفته چند واکسن کزاز زدین؟ من ۳۲ میخوام برم دیر نیست؟
  • liyane، mona70، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ندا من که نزدم با اینکه ۲۰ ساله نزده بودم، دوستم گفته بود بزن اما دکترم و خواهرم گفتن نیاز نیست بزنی . شما هم ببین دکترت چی میگه
  • Hami99، liyane، mona70، Rose، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۹، ۰۵:۴۷ عصر)(کژال) نوشته است: دوستان چند ماه بعد از تولد نی نی ها میشه مسافرت رفت؟
من الان واقعا خسته شدم و فقط به امید سفر تو زمستون دارم روزامو میگذرونم
توی اذر و دی همسرم خیلی اصرار کرد که یه کیش یا قشم بریم چند روز. اون موقع اوضاع کرونا هم خیلی خوب بود و کنترل شده بود . من ترسیدم که یه وقت مریض بشیم واقداممون چند ماه عقب بیفته و نرفتم و الان واقعا پشیمونم.
من قبل از کرونا هر روز از 6 صبح تا 7 شب بیرون بودم. مرتب مسافرت و گردش و تفریح. بعد از کرونا دورکار شدم و از اول بارداری هم که کلا خونه نشین. هم به خاطر کرونا و هم جفت پایین
از شدت کسلی و بی حوصلگی و افسردگی دارم میمیرم Sad

عزیزم می فهمم چی میگی Heart
من خودم 2 هفته بعد تولد رفتم شهر همسرم که 4 ساعت راه داریم... 40 روزگیش هم شمال بودیم Big Grin 
البته من خیلی خوش زخمم و 9 روزگی که رفتم برای کشیدن بخیه دکترم بخیه رو پیدا نمیکرد آخرم گفت حتما جذبی بوده Huh
خلاصه اگه جای مطمئنی هست و میشناسی و خودت اطلاعات خوبی داری که از پس بچه و گریه ها و آروغ و شیر و به خصوووووص پاکیزگی محیط برمیاید، یا کسی رو دارید که باهاتون بیاد و کمکتون باشه، به نظرم یکم زخمت خوب بشه می تونی بری... من تنها بودم کلا... اون 2 هفته بعد زایمان هم رفتم یکم کمکم کنن، ولی اونها بیشتر از خودم بی تجربه و بدون علم لازم بودن دیگه فوری برگشتیم...

اگه نه بدنت ضعیفه، جای معتبر نمیشناسی اونم توی کرونا، تجربه ی بچه نداری و یا کسی نیست کمک دستت باشه وو... ترجیحا تا 90 روزگیش صبر کن و به گردش توی پارک و پیک نیک رفتن توی پارک های نزدیکتون بسنده کن که بچه تحت نظر و تسلط کاملت باشه... چون خدای نکرده اگه تب یا اسهال بگیره، حتی ممکنه نیاز به بستری باشه و لازمه نزدیک دکترتون باشید...
از 90 روزگی تا حدود 6 ماهگی زمان خیلی خوبی برای سفره چون حرکت آنچنانی نداره، زیاد همه چیز رو نمی تونه بگیره بکنه داخل دهنش و فقط دستشه که می تونی دائم بشوری تا همش تمیز باشه... ولی بعدش که کم کم سینه خیز میشن و راه میفتن و همه چیز رو دهنشون می کنن باز یکم محدودیت ایجاد میشه تا حدود 2 سالگی... ما آخرین سفر قبل کروناش 6 ماهگیش بود که چند ماه قبل کرونا بود، اولین سفر بعدی همین 1 ماه پیش بود که حرف متوجه میشد و خودش میرفت دست میشست یا میخواست ضدعفونی کنه ووو...
در کل خیلی چیزا به شرایط زندگی خودتون بستگی داره که چقدر بچه مستقل باشه، چقدر خودت مسلط باشی، چقدر کمک داشته باشی، جایی که بخوای بری چقدر تمیز باشه و...
کلا برای نوزاد خیلییییییییییی بهداشت مهمه... من از دکترش پرسیدم برای شمال 40 روزگی، گفت ببین اگه توانش رو داری اشکال نداره فقط و فقط مواظب بهداشتش باش...

در کل یه توصیه ی خواهرانه می تونم بهت بکنم... الان چک کردم دیدم هنوز هفته های وسطی هستید و هنوز زمان زیادی تا تولد دارید Heart  چون به نظرم اومد که شما هم بچه دور و برتون نیست گفتم شاید بهتره بگم که زیاد به سفر فکر نکنی... اگه بتونی بری همین سه ماهه ی دوم بهتریم زمانه، ولی اگه استراحت داری، فکر کردن به امری که می تونه براتون خطرناک باشه، خیلی عذاب آوره... مثل اینکه رژیم باشی ولی همش دستور غذا و کلیپ آشپزی ببینی Big Grin  نمی خوایم توی زندگی عذاب بدیم خودمون رو که... 

پس به نظرم سعی کن تفریحات خوب و سالم در نزدیکی خودتون پیدا کنی و از الان خودت رو برای بعد از زایمان شارژ کنی Heart الان خودت رو توی خونه نگه ندار و اگه می تونی با دوستات برو بیرون و مثلا یه وعده بیرون باشید... دعوتشون کن خونه ت، برو خونه شون، برو کلاس های آمادگی زایمان که گروه هایی دور خودت بسازی و سرت گرم بشه... کتاب بچه داری بخون تااااا می تونی... با دوستات و فامیلهایی که دوستشون داری در تماس باش... روز و شبهای خوب با همسرت بساز و خاطرات قشنگ درست کن... آلبوم بچه رو شروع کن و مثلا خاطراتت رو بنویس... کلا خودت رو با شرایطت آداپته کن و سرت رو گرم کن و به شرایط قبل از بارداریت دیگه اصلا فکر نکن و مقایسه هم نکن که کمتر اذیت بشی... کللللللا بچه یک چپتر جدید بی انتها توی زندگی باز می کنه و همه چیز در مقابلش بی معنی میشه... شرایط بعد از بچه رو اگه با قبل مقایسه کنی فقط و فقط داغونت می کنه...
من خودم خیییییلییییی درگیر همین مساله ای که گفتم بودم... تا یکی دو روز قبل زایمان هم میرفتم دانشگاه و سرکار و توی کل بارداری یه روز یا حتی یک وعده کمک نداشتم یکی یه لیوان آب دستم داده باشه و... ولی بعدش که می دیدم هم دوره ای هام مثلا دارن میرن کانادا و آمریکا و ژاپن، میدیدم کتاب می نویسن، ترجمه می کنن، مقاله میدن، دفاع می کنن ووو... فقط باعث میشد حس بدی نسبت به خودم پیدا کنم... ولی کم کم از حدود 20 ماهگی با موضوع کنار اومدم... فهمیدم واقعا مسیرهای زندگیها متفاوته... من الان این شرایط رو در سی سالگی تا سی و سه سالگی تحمل می کنم و بعدش بچه م میره مهد ووو... اما خب دوستام توی 40 سالگی بالاخره به این روزا میرسن دیگه... یا حتی خیلیاشون حتی ازدواج هم نکردن چه برسه مسئولیت بچه روی دوششون باشه و من خودم رو دارم با اونها مقایسه می کنم!!!!!!... خب فهمیدم موفقیت من همیشه فقط نباید درس باشه... نباید درآمد باشه... و کم کم، کم کم افسردگیم بهتر شد... هنوزم با توجه به کرونا و وضعیت سلامت جسمانیم درگیرش هستم ولی خیلیییی بهتر از قبلم و شرایط جدیدم رو نسبتا پذیرفتم... من که همیشه همه جا بهترین بودم به کجا رسیدم که حالا 2-3 سال خونه نشینی بخواد بهش آسیب بزنه؟ آپولو که هوا نمی کردم Big Grin

در کل یکم علائقت رو دستکاری کن چون حاملگیه و خب واقعا کاریش نمیشه کرد... هر چی حال خودت بهتر باشه، برای نی نی هم بهتره برای همسرتم بهتره Angel خیلی حواست به خودت و افسردگی باشه، چون انگار شما هم داری حسرت می خوری... حسرت روزایی که سرت شلوغ بود و توی جامعه بودی... این علامت خیلی مهمیه که شاید شاید شاید در معرض افسردگی باشی که البته خیلییییییی خیلیییییییی بین زنان باردار و تازه مادرها طبیعیه Heart فقط سعی کن حال دلتو خوب کنی Heart با هر روش امنی که می شناسی Heart

امیدوارم حالت روز به روز بهتر بشه Heart
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، 2015، atefehjjjjjjj، Hami99، Mari90، mona70، Nedaa28، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر، مینو
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان