امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
(۱۴۰۰/۹/۴، ۰۹:۰۴ صبح)nona نوشته است: کزال پایان سه ماه معاینه چشم داره
من دکترم گفت لازمنیست اما دامادمون کفت یعنی چی لازم نیست بیارش متاسفانه با تاخیر بردم
بهم کفت با تاخیر دیگه اینکارو نکن این بازه ها بازه هایی هستن که اگه نوزاد مشکل داشته باشه با یه اقدام ساده حل میشه

بچه ها از آرامش خبر ندارید اینجا پستای مارو بعد سوال ندید اصلا منم همون موفع براش پیام خصوصیم دادم اصلا ندید.

کژال چه کردی بلاخره رفتی یا مهمونات اومدن خونتون؟

ممنونم نونا جان. پایان سه ماه الان میشه برای ما دیگه. درسته؟ 
اخر من یاد نگرفتم این ماه هارو چجوری حساب کنم. 
پیش تخصص خاصی باید ببرمش؟یا هر چشم پزشکی میشه. کلینیک نگاه رو چک کردم چند تا متخصص چشم نوزادان داشت. البته فکر کنم اون برای انحراف چشم هست.

مرسی از یادآوریت. اتفاقا میخواستم برم تو تاپیکی که سوال پرسیدم نتیجه رو بنویسم. دوستان زحمت کشیده بودن و جواب داده بودن، نتیجه رو بدونن.
فعلا که خدا نجاتم داده
قرار شد اونا نیان. چون جا نداریم واقعا. به شوهرم گفتم میام بریم. ولی فقط به خاطر خودت. چون دوست دارم و میخوام خوشحال باشی. وگرنه با اینکه مامانت دلش تنگه و بابات بچه رو ندید و... کاری ندارم. خلاصه کلی منت گذاشتم سرش. فرداش که شوهرم رفت سرکار مدیرشون همکارش رو به خاطر بی انضباطی در اختیار کارگزینی گذاشت(همین دو نفر کار اون قسمت رو انجام میدادن) . این يعني الان مرخصی ساعتی هم نمیتونه بگیره. چه برسه یه هفته. حالا باید یه نیرو دیگه از یه بخش دیگه بیاد. کار رو آموزش ببینه. یه مدت کار کنه تا به صفر تا صدش مسلط بشه. بعد شوهرم مرخصی بگیره. که این میره برای دو سه ماه دیگه. تا اون موقع هم سهند بزرگتر شده و خیالم راحت تره.

نونا جان من صندلی غذای زویه رو دیدم تو بهار. والا موقع تنظیم ارتفاع و زاویه پشتی یه تق تق بدی میکرد که آدم میگه هرلحظه ممکنه خرد بشه بچه بیفته. خود فروشنده گفت اینا شکستگی قطعات توشون زیاده و امکان تعمیرشون هم نیست. خلاصه من منصرف شدم.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • mona70، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب جون آره خریدم صندلی خوبیه واقعا فرقی ندیدم با خارجیای کنارش البته دو سه مدل جویی داشت که بعدا به میز و صندلی تبدیل میشد که خب بعیده لازمش بشه به قیمتش میرزید ۱۳۸۰

ترگل اره اینترنتی هم میخرم پیج اینستاشو دارم

تا میپرسم ظرف سه چهار دقیقه جواب میدن خیلی ادمیناشون هوبن
عکسم از هرچی بخوایی میفرستن ارسالم دارن

من زویه متاسفانه ندیدم دیگه دخترم خوابش میومد اولین مغازه ایمه هپی بی بی رو دیدیم خریدیم، کلا وارد هر مغازه ای سپم کفتم زویه یا هپی بی بی
خرید صندلی ماشینش و نصبش‌طول کشید فروشنده های گراکو خیلی مفصل توضیح میدادن

کژال توفیق احباری سد پس خدارو‌شکر اونطور که دلت میخواست شد عزیزم
آرا کلم پایان سه ماه بعنی مثلا تو ماههای سی روزه پایان ۹۰ روزگی، همون حول و حوش حالا به دو یه روز زودتر دیرتر اشکال نداره
  • (کژال)، Rose، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی نوناجون. مبارکت باشه
راستی هپی بیبی فقط به مدل داره درسته؟
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۹/۴، ۱۰:۴۸ عصر)Targol نوشته است: سحرجون به نظرم پیش یه دکتر بهتر ببر. پپتی جونیور برای آلرژی به پروتیین شیر گاوه. بایومیل ar برای رفلاکس. اینا اساسا با هم فرق دارن.تا جایی که میدونم پپتی جونیور وقتی تجویز میشه که اولا استفراغ بچه دقیقا به علت آلرژی به پروتیین شیر گاو باشه، دوما پپتی بهش نسازه. در ضمن هر دو اینا مخصوصا بایومیل ar وزن‌دهی کمی دارن. تا وقتی رفلاکس خیلی شدید نباشه نیاز به استفاده از شیرخشک‌های مخصوص نیست. شیر خودت رو اصلا نمیدی؟ کلا به نظرم به پزشک متبحرتری مراجعه کن.

عه من نمیدونستم اینو
البته احساس کردم که این شیر خشک رو که میخوره انگار دیرتر سیر میشه
چرا شیر خودمم چندوعده میخوره ولی بیشتر همون شیر خشک میخوره
حتما میبرمش پس دکتر خوب
  • mona70، nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مبارک باشه نونا جون ولی من صندلی بی بی فور لایف دارم نه هپی بی بی.ان شالله که از خریدت راضی باشی.
https://www.karenmama.com/product/صندلی-...-babylife/
پاسخ
(۱۴۰۰/۹/۴، ۱۰:۰۸ عصر)سحر بانی نوشته است:
(۱۴۰۰/۹/۴، ۰۸:۵۲ عصر)Bonsay نوشته است: سحر جان چه شیر خشکی داد دکتر بهش؟

دکترش براش اپتامیل بی بی جونیور نوشت ولی گفت سخت پیدا میشه اگه نبود بایومیل ar بده مخصوص رفلاکسه که من اینو گرفتم دادم از دیروز 
ولی یکی برام همون اپتامیل رو هم پیدا کرده اونم امتحان میکنم ببینم کدوم بهتره

سحر چون علائم رفلاكس و حساسيت معمولا خيلي نزديك به هم هست  احتمالا دكتر بچه بهت اپتاميل پپتي داده و اصولا چون نميشه از بچه توي سن ني ني شما تست الرژي گرفت دكتر شير رو پپتي جونيور داده
پاسخ
ا مینو جون از پستاتون اسکرین شات گرفته میگم درسته صندلی غذای لیانه جون هپی بی بی بود
آره ترگل حون کلا پنج تا یه مدل بود فقط رنگای مختلف راستش ازش نپرسیدم انواع دیگه هم داره یا نه خودش گفت فقط رنگاش متنوعن شاید این فروشگاه نداشت نوع دیگشو
ولی ساده و قشنگه محکمه پایداریشم خیلی خوبه فقط دختر من توش ناپدید میشه قربونش برم من نمیدونم چه تصوری ازش داشتم فکر میکردم پاش به زیرپاییم برسه Smile Smile
  • Targol، youtab، شماره مجازی تیندر، مینو
پاسخ
کژال جانم برای بینایی سنجی دکتر احد صداقت رو سرچ کن تخصصش همینه
خود بیمارستان بهمن به ما گفت ببرید پیش اایشون
واقعا هم خوشم اومد خیلی به نظرم حالیش بود
ما بردیم بیمارستان پیامبران پیشش اما یکم معطلی داره
حالا برای شش ماهگی خود دکتر گفت بیارید مطب که ماه دیگه میشه
...
نونا جاانم اخی مبارکش باشه پرنسست
روی صندلی های موفقیت الهی تند و تند بشینه
منم میخوام همین هپی بی بی رو بگیرم
اقا من گذاشتمش تو کالسکه بچه منم گم شد توش
یکی دوماه دیگه اندازشه
تا ثابته نق میزنه اما راهش میبریم ساکت و کنجکاوه بچه
...
راسنی یه سوال ما برای واکسن که بردیمش قد و وزن گرفت همهش ۵۰۰ گرم اضافه کرده بود که گفت چون شیر خودتو داری کتر میدیه!!!
مگه شیر خشک تپل تر نمیکنه اقا؟؟؟؟؟؟
بعد قدش رو گفت۶۱ که خود دکتر گفت خوبه اما تو نمودار گهواره میزنم میگه نسلتبه همسن هاش کمه
چیکار کنم بذای قدش
من قدم ۱۵۵ عه اما باباش ۱۸۵ عه
دلم نمیخواد به من بره تو این مورد
  • liyane، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب جون نسبت به یه ماه قبل ۵۰۰ گرم اضافه کرده؟ البته سن بچه بالا میره سرعت افزایش وزن کم میشه. به نظرم عددش غیر طبیعی نیست.
  • liyane، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اره ترگل جون نسبت به ماه قبل
هر ماه حدود یک میلو اضافه میشد ماه قبل ۸۰۰ گرم این ماه ۵۰۰ گرم
البته لاغر نیستا چاقم نیست خوبه به نظرم
حالا بیشتر من نگران قدشم
  • liyane، nona، Targol، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 22 مهمان