امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آشپزی خانمها و مامانهای شاغل❤️
#71
من این موقع ها یا املت میخورم یا نودل Big Grin آماده کردنشون ۵ دقیقه طول میکشه کلا Big Grin اگر بتونی در حد ۴۵ دقیقه گرسنگی رو تحمل کنی پلو تن هم گزینه عالی هستش.
بیخیال رفیق.‌واسه خودت غم و غصه نتراش. زندگی خودش ت*خمی تر از این حرفاست که بخوای واسه اینم غصه بخوری.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Almam، B and I، elham، mahtakhanoum، Nedaaa28، poon3h، Targol، youtab، بارون، سِودا
پاسخ
#72
سوفی جان دیگه اونم از اخلاق بد خودم هست که هی اینو نخورم چاق میشم، اونو بخورم چاق میشم.
معضلی شده این چاقی و لاغری بشریت Smile

ماهور جملات آخرت خیلی دقیق و عین حقیقت بود Smile
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • **ماهور**، 2015، Almam، elham، Sufii، youtab
پاسخ
#73
حالا که در حال اسپم پراکنی هستین من یه چیزی بگم

سودا برای روزهایی که میدونی سرت شلوغه به هر دلیلی غذا آخر هفته حاضر کن و بذار داخل فریزر
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • **ماهور**، Almam، elham، mahtakhanoum، youtab، سِودا
پاسخ
#74
در پی صحبت رخشید، نیار نیست حتما هم آخر هفته درست کنی هر نوثع درست کردی بیشتر درست کن فریز کن. من همیشه قرنه سبزی و فسنجون بیشتر میپزم و به اندازه سه بار فریز میکنم. وقتی گرم بشه مثل روز اوله. قیمه اما بد میشه فریز بشه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Almam، elham، mahtakhanoum، Sufii، youtab، رخشید، ستی‌لیته، سِودا، مینو
پاسخ
#75
سعی میکنم اسپم آخرم باشه
چند ساعت زودتر از فریزر بیرون بزارم به کیفیت اولش برمیگرده؟
قبلا این کارو میکردم، حس میکردم طعم فریزر میده
ا منم بیشترین خاطره بدم مربوط به قیمه هست
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، elham، youtab، ستی‌لیته
پاسخ
#76
سودا جان شما استادی خودت
همیشه فیله مرغ مزه دار شده تو فریزر داشته باش
زعفران ، فلفل دلمه ، نمک ، ادویه ، روغن زیتون ، پیاز
میرسی خونه پرتش کن تو تابه تا لباستو در بیاری و دستتو بشوری آماده اس
به درد شما که ورزشکاری خیلی میخوره
پسر ۱۹ ماه ❤
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، elham، youtab، ستی‌لیته، سِودا
پاسخ
#77
بابا تخم مرغ خالی با نون مگه چشه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Almam، elham، mahtakhanoum، Nedaaa28، Sufii، Targol، youtab، رخشید، ستی‌لیته، سِودا
پاسخ
#78
سودا من میذارم دیفریز ماکرو در جد ۵  دقیقه. یهش کامل باز میشه، بعد میذارم رو گاز ۵ دقیقه قل بخوره گرم و تازه میشه. البته من بیشتر مواقع همین طور یخ میریزم رو برنج میبرم سر کار و تا ظهر یخش باز شده دیگه.  طعم فریزر نمیده و خوشمزه به نظرم ولی خب انتظار طعم قرمه سبزی یا فسنجون که از صبح تا شب جوشیده رو هم نداشته باش.


البته فیله هم که ندا گفت عالیه. من پسرم غذا فریزری نمیدم وقت نباشه زیر ۱۰ دقیقه آماده میشه. من طعم دار هم نمیذارم. تو تخم مرغ و آرد سوخاری با ادویه میذارم بوش‌ میگیره
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Almam، elham، Nedaaa28، youtab، ستی‌لیته، سِودا
پاسخ
#79
اعتراف میکنم میخوام از سودا بپرسم ایا تو افق محو شدی یا ادامه بدیم؟؟ Big Grin
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • **ماهور**، Almam، youtab، ستی‌لیته، سِودا
پاسخ
#80
کیک و شیرکاکائو هم خوشمزه ست این جور مواقع خخ
مایه ماکارونی هم میتونی درست کنی فریز کنی
Cool
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Targol، youtab
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان