امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
مامانا موهای بچه هاتونو ماشین صفر زدین؟
من دارم از دست بابام و پدرشوهرم دیوانه میشم
موهای دخترم کم پشته هی میگن نذاشتی ماشین کنیم تحویل بگیر
دارم میگن الان بزن
نمیتونم تحمل کنم
دخترم ۱۸ماهه شد  Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، خانم فسقلی
پاسخ
عاطفه جان
تو مادرشي و اختيار بچه ت رو داري
من تا 21 ماهگي موهاي دخترم رو اصلا كوتاه نكردم
هرچقدر هم مادرشوهر و مامان خودم ميگفتن كه مرتبش كن ميگفتم اينجوري حال ميكنم
تا اينكه تو 21 ماهگي از چندتا از دوستام مشورت خواستم اونا همه شون گفتن نتيجه بهتر ميشه منم بردم فقط درحد مرتب كردن كوتاه كردم.
موهاي دخترمنم كم پشته و اگه يه روزي بهم ثابت بشه كه با ماشين زدن تاثير داره تو پرپشتي اينكارو ميكنم اما تا الان كه بهم ثابت نشده Smile
  • nona، youtab، خانم فسقلی
پاسخ
عاطفه من حتی نمی تونم تصور پسرونه کوتاه کردن موهای دخترمو بکنم چه برسه به با ماشین زدن
آخه کوتاه کردن ساقه ی مو چه تاثیری میتونه روی ریشه بذاره؟
  • youtab، خانم فسقلی
پاسخ
ارزوجون ثمین جون ممنونم
آرزو آخه من خیلی سختگیری کردم
مثلا نبات ندادم بچگیش خیلی اذیت شد فهمیدم خوب نیس اصرار داشتم ک نه اجازه نمیدم
الان دختر فامیلمون دنیا اومده بستنش ب دارو و نبات و زیره
مادرشوهرم میگه راحت خوابید بچه تو الکی سخت گرفتی منم گفتم باشه بچه بعدی رو می‌سپارم ب شما ک در برم از حرفاشون
موهاشم از اول خودم نذاشتم دست بزنن الان میگم نکنه اشتباه کردم ک گفتم مشورت بگیرم ازتون
ممنونم

ثمین منم همینو میگم
واقعا چ تاثیری داره
دخترم ۱۸ماهه شد  Heart
  • youtab، خانم فسقلی
پاسخ
عاطفه من تا دو سالگی یه بار توی حدود 3 ماهگی بود که از ته زده بودیم چون موهاش اینقدر بلند و پر پشت بود که نمیشد شست و تا همون موقع آثار چربی زایمان روی سرش بود!!!!! هر کار می کردم نمی رفت... خلاصه دیگه تا دو سالگی دس بهش نزدم اما خدایی خیلی خوب رشد می کردن... به نظرم حتما دخترت رو از نظر ویتامین چک کن... چون هم مشکل راه رفتن دارید هم مو... احتمالا شاید قدش هم سرعت رشد پایینی داشته باشه... آز خون 1 سالگی دادید؟ ویتامین دی میدی؟
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • nona، youtab
پاسخ
رز چ خوب شد اومدی
منتظر بودم بیای حرف بزنی
از خون دادم اوکی بود ویتامین دی هم میدم
اتفاقا جزو قد بلندها هست دکترش گفت
بنظرت موهاشو کوتاه کنم ؟ تو بیمارستان آزمایش خون ازش گرفتن گفتن اوکی هست نمیدونم چیکار کنم
سوال اصلیم اینه رز یادمه گفتی گل پسرت چهاردست و پا نرفت
وقتی راه افتاد تا چندماه مراقبش بودی؟ زمین میخورد؟ من هنوز لباس دخترمو از پشت میگیرم ک نیفته
نمیدونم چرا حس میکنم چون ۴ دست و پا نرفته بلد نیست دستاشو بیاره جلو و از خودش مراقبت کنه و با صورت میخوره زمین !
البته دیروز یهو حالت ۴ دست و پا گرفت جالب بود برام
دخترم ۱۸ماهه شد  Heart
  • youtab
پاسخ
بچه ها بعد شش ماهگی باید حتما مولتی ویتامین داد به جای آد؟ چرا دکتر پسرم شش ماهگیش چیزی نگفت؟ من هنوز آد میدم...
  • youtab
پاسخ
سوفی من آد میدم
چون وزن دخترم خوب بود دکتر گفت مولتی ویتامین نمیخواد همون آد بده
دخترم ۱۸ماهه شد  Heart
  • Sufii، youtab
پاسخ
(۱۴۰۲/۲/۲۴، ۰۲:۵۴ عصر)atefehjjjjjjj نوشته است: رز چ خوب شد اومدی
منتظر بودم بیای حرف بزنی
از خون دادم اوکی بود ویتامین دی هم میدم
اتفاقا جزو قد بلندها هست دکترش گفت
بنظرت موهاشو کوتاه کنم ؟  تو بیمارستان آزمایش خون ازش گرفتن گفتن اوکی هست نمیدونم چیکار کنم
سوال اصلیم اینه رز یادمه گفتی گل پسرت چهاردست و پا نرفت
وقتی راه افتاد تا چندماه مراقبش بودی؟ زمین میخورد؟ من هنوز لباس دخترمو از پشت میگیرم ک نیفته
نمیدونم چرا حس میکنم چون ۴ دست و پا نرفته بلد نیست دستاشو بیاره جلو و از خودش مراقبت کنه و با صورت میخوره زمین !
البته دیروز یهو حالت ۴ دست و پا گرفت جالب بود برام

پسرم اگه درست یادم باشه، دو هفته ش بود گردنشو بلند کرد! از همون اول اگه موقعیتش پیش میومد پاهاش رو صاف می گرفت و می ایستاد و دوماهگیش که دقیق یادمه چون خش خونه مون بود، روی پاشون می ایستاد و همه تعجب می کردن که چقدر بدنش سفته... بعد نشستن و روی شکم حرکت کردن رو داشتیم... و 6 ماهگی خودشو می کشید که بایسته (مبل و میز و...) مدتها همینجوری حرکت می کرد... و 8 ماهش که بود کلا دست به دیوار همه جا می رفت و خودش رو به همه چیز می رسوند و خیلیییی محدود 4 دست و پا رفت... 12 ماه و 2-3 روزشم بود که کلا راه افتاد (4 ماه دست به دیوار و مبل همه کار می کرد و همه جا می رفت)... کلا دوست داشت از ارتفاع بالاتر همه چیز رو ببینه... از درازکش یا نشسته خوشش نمیومد و نمیاد!!!!!
ببین شاید یه هفته درگیر رها کردن دستش بودیم... یعنی همسرم و من می نشستیم دو طرف، در فاصله ی چند قدم، بعد تشویقش می کردیم که حرکت کنه... تقریبا روزای آخر 12 ماهگیش... و بعدش یهو دیگه خودش راه رفت... کلا هم یادم نمیاد که زمین افتاده باشه که بگم نیاز بود دنبالش راه بیفتم یا از این پشت گردنیا براش بگیرم یا لباسشو بگیرم!!!  و... فقط وقتی راه افتاد، مدت زیادی رو می بردمش بیرون روی چمن های مجتمع که می دونستم تمیزه، راه بره و اگه قراره بیفته، روی چمن نرم بیفته که یاد بگیره... 

اگه 15 ماهش شده، من توصیه می کنم که پیگیر کار درمانی یا حداقل مشاوره باشی... به خودت فشار روحی روانی وارد نکن، شاید فقط چند تا تکنیک بدن حل شه... خودت و بچه رو عذاب نده... ولی به نظرم عجیبه که دستش رو نمیاره جلو!

می تونی عکس رشد قد و وزن دخترت رو برام بفرستی؟
  • nona، youtab، خانم فسقلی، مینو
پاسخ
(۱۴۰۲/۲/۲۴، ۰۳:۵۲ عصر)Sufii نوشته است: بچه ها بعد شش ماهگی باید حتما مولتی ویتامین داد به جای آد؟ چرا دکتر پسرم شش ماهگیش چیزی نگفت؟ من هنوز آد میدم...

نه، چرا مولتی؟
مولتی اگه بچه نیاز داشته باشه باید داد... الکی نباید داد... الکی خوردن و دادنش ضرر داره...
تا پایان دو سالگی برای بچه ی ایرانی با غذای خوب و مناسب، آهن + آد کافیه...
  • nona، Sufii، youtab
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 21 مهمان