امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
دقیقا اع*تص*اب غذاست متاسفانه واقعا هم تا خودشن نخوان نخواهند خورد ترگل Sad اصلا به زور غذا نده بهش بدتر سر لج میفته همون یذره رو هم نمیخوره دختر منم سر حریره هم ادا در میاره دو زوزه نمیخوره منم دهنشو وا نمیکنم بزور تا جایی که میکشم ادا و اصول و شعرو ترانه میخونم به عروسکاش غذا میدم خودم از غذاش میخورم شاید لطف کنه یکم بخوره اگه نخورد دیگه اصرار نمیکنم چون دکترش گفت بد غذا میشه اگه بزور متوسل شی
شیرم واقعا دیگه اصرار نمیکنم هر موقع خودش دستشو کلا میکنه دهنش میمکه یعنی گشنمه اونم هر سه ساعت اینا در خد چهار پنج دقیقه کاریش ندارم ببینم چکار میکنه همون چیزاییم که میخوره همشو تو دست و پا زدن صرف میکنه دختر منم جیشش کم شده عزیزم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، liyane، mona70، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نه دهنشو باز نمیکنم. خودش باز میکنه اما تف میکنه. منم دوباره جمع میکنم میدم دهنش. انقد این کارو تکرار میکنیم تا یه بخشی رو قورت بده. بعضی وقتها دو سه قاشق اول رو میخوره. کلا از زندگی ناامیدم کرده.. امروز مشاوره روانشناسی انلاین گرفتم. زار زار گریه میکردم و شرح ماوقع میدادم. گفت تقریبا مطمینم افسردگی بعد از زایمان گرفتی، نیاز به علامت دیگه ای نیست.. نمیدونن تمام حال من به خاطر غذا نخوردن این دختره..
  • (کژال)، 2015، liyane، mona70، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۹/۱۳، ۰۲:۳۸ عصر)Targol نوشته است: خيلی کم نوناجون. میبینی ۷-۸ ساعت اصلا پوشکش خیس نشده
فکر کنم همون اع*تص*اب غذا که میگنه. حالا نمیدونم تا کجا قراره ادامه بده. دکتری نیست که نبرده باشم. امروز دوباره میبرمش پیش همون دکتر اولی..

ترگل جون این اولین پست من تو این سایته ولی چون خودم درگیر این مساله هستم دلم نیومد پست نذارم. شما که شیر خشک میدی، در روز چند سی سی شیر میخوره؟ من کامل درکت میکنم چون منم تقریبا با همین مساله درگیر هستم. من ایران نیستم و اینجا با متخصص تغذیه بچه ها مشورت کردم. این مساله اسمش feeding aversion یا همون اع*تص*اب غذا که میگی هست. معمولا بر اثر فشار وارد کردن و اصرار به بچه برای خوردن هم تشدید میشه متاسفانه
  • (کژال)، 2015، mona70، nona، Targol، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۹/۱۳، ۰۴:۲۹ عصر)Yalda_aa نوشته است:
(۱۴۰۰/۹/۱۳، ۰۲:۳۸ عصر)Targol نوشته است: خيلی کم نوناجون. میبینی ۷-۸ ساعت اصلا پوشکش خیس نشده
فکر کنم همون اع*تص*اب غذا که میگنه. حالا نمیدونم تا کجا قراره ادامه بده. دکتری نیست که نبرده باشم. امروز دوباره میبرمش پیش همون دکتر اولی..

ترگل جون این اولین پست من تو این سایته ولی چون خودم درگیر این مساله هستم دلم نیومد پست نذارم. شما که شیر خشک میدی، در روز چند سی سی شیر میخوره؟ من کامل درکت میکنم چون منم تقریبا با همین مساله درگیر هستم. من ایران نیستم و اینجا با متخصص تغذیه بچه ها مشورت کردم. این مساله اسمش feeding aversion یا همون اع*تص*اب غذا که میگی هست. معمولا بر اثر فشار وارد کردن و اصرار به بچه برای خوردن هم تشدید میشه متاسفانه
من اوایل یکم بهش اجبار میکردم. بعد ولش کردم. در یه حدی ثابت موند اما دوباره خودش شروع کرد به کم کردن شیر. از بعد کمکی بدتر هم شد. با اینکه دکتر گفت با خوردن کمکی هر ۴ ساعت ۶۰ تا بخوره کافیه اما انقدم نمیخوره. امروز که تو خواب هم نخورد. دیشب ساعت ۳ صبح ۴۰ تا خورد. ساعت ۶ حدود ۲۰ تا. و تا الان دیگه هیچی نخورد. یعنی امروز دیگه نوبره. میگیره دهنش مک نمیزنه. فقط نگاه میکنه. یا الکی چونشو تکون میده بدون اینکه مکش داشته باشه. امروز خیلی ازش عصبانی شدم و قشنگ دعواش کردم. اما تا دیروز با مهر و محبت بود همه چی. دلم میخواد بدونم یعنی مادری هست که بچه ۵/۵ ماه اش در عرض ۱۲ ساعت ۶۰ سی سی بخوره و ناراحت نشه؟ سر کمکی ها هم هی تف میکرد ول کردم. یه جوری ام. احساس میکنم حمله عصبی بهم دست داد..
  • (کژال)، 2015، liyane، mona70، nona، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ترگل جون برو دکتر ایشالا راهی داشته باشه
نه مادری نیست حرص نخوره قطعا فقط بهترین کاری که میشه کرد اینه که به بچه اون حس رو سعی کنی منتقل نکنی که بدتر میشه عزیزم
مگه میشه حرص نخورد و عصبی نشد اصلا تمام ذهن درگیر میشه
شمبم جان بیا اینجا خواهر بهم بگو پسرت سرلاک برنج خورد یا نه؟ دختر من عین برخورد با شیر خشک با اینم برخورد کرد کلشو تف کرد بیرون امروز تو ترکیباتش دیدیدم شیر خشک داره یعنی واقعا اینم متوجه شد؟؟؟؟ خداییش خوردم‌ خوش مزه بود همه امیدم اینه سو‌پ و گوشت و می‌وش شروع شه شاید اونا رو غذا میدونه چه میدونم والا

راستی ترگل منم عین کار تو. رو میکنم یعنی از گوشه کنار میده بیرون من هل میدم برمیگردونم دهنش تا بلاخره یذرش خورده بشه Smile
  • (کژال)، 2015، liyane، mona70، Sh96.shamim، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۹/۱۳، ۰۴:۳۷ عصر)Targol نوشته است:
(۱۴۰۰/۹/۱۳، ۰۴:۲۹ عصر)Yalda_aa نوشته است:

من اوایل یکم بهش اجبار میکردم. بعد ولش کردم. در یه حدی ثابت موند اما دوباره خودش شروع کرد به کم کردن شیر. از بعد کمکی بدتر هم شد. با اینکه دکتر گفت با خوردن کمکی هر ۴ ساعت ۶۰ تا بخوره کافیه اما انقدم نمیخوره. امروز که تو خواب هم نخورد. دیشب ساعت ۳ صبح ۴۰ تا خورد. ساعت ۶ حدود ۲۰ تا. و تا الان دیگه هیچی نخورد. یعنی امروز دیگه نوبره. میگیره دهنش مک نمیزنه. فقط نگاه میکنه. یا الکی چونشو تکون میده بدون اینکه مکش داشته باشه. امروز خیلی ازش عصبانی شدم و قشنگ دعواش کردم. اما تا دیروز با مهر و محبت بود همه چی. دلم میخواد بدونم یعنی مادری هست که بچه ۵/۵ ماه اش در عرض ۱۲ ساعت ۶۰ سی سی بخوره و ناراحت نشه؟ سر کمکی ها هم هی تف میکرد ول کردم. یه جوری ام. احساس میکنم حمله عصبی بهم دست داد..
نه عزیز من حق داری. منم دیروز کنترلم رو از دست دادم و پسرم رو دعوا کردم. منم میشینم گریه میکنم گاهی چون واقعا تا کسی تو جایگاه مادر نباشه نمیفهمه چقدر سخته. برای دکتر و بقیه راحته که بگن مهربون باش، اینکارو بکن یا اونکارو بکن چون بچه خودشون نیست. ببین آخرین راه حلی که به من دادن این بود که اگر کمک داری و شخص دیگه ای هست برای یه مدت کوتاه اون شخص به بچه شیر بده چون حتی اگر بچه رو اجبار نکنیم هم بچه متوجه استرس ما میشه و تو ذهنش استرس رو با غذا خوردن مرتبط میکنه. من خودم به شخصه اینکارو امتحان نکردم هنوز ولی اگر کسی کمکت هست بد نیست امتحان کنی

فقط ترگل چون میگی ۵.۵ ماهشه یه میزان کمی شاید بد نباشه اب بهش بدی یه وقت دچار کم آبی نشه طفلک
  • (کژال)، 2015، liyane، mona70، nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
قربونت بشم ترگل عزیزم
الهی بگردم واسه گل دخترت
واقعا میفهمت نظر الکی و بیخود دادن بعضیا چقدر بده
اقا قول میدیم نگین لالی
فقط ببند
ببخشید بد صحبت کردم
حرفی بود که تو دلم از یکی از اطرافیان مونده بود
والا
یکم ریلکس فدات بشم
تو خودت از همه دنیا بیشتر به ارامش الان نیاز داری
شده روزی یک ساعت نه کاری کن نه فکری
کاری جز این حرفا ازم برنمیاد به خدا
اما دعا میکمم تا اخر هفته همه چی برگرده به حالت نرمال عزیز دلم
  • (کژال)، liyane، mona70، nona، Targol، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جون سرلاک گندم و خرما تازه نصفه ماه دادم قبلا نداده بودم چند بار اول اصلا نخورد بعد یکی دو قاشق خورد الان یه روز میخوره چند قاشق یه روز نمیخوره اصلا.دیگه ارد برنجم تموم شده بود درست نکرده بودم گفتم سرلاک بدم یه مدت اینم این مدلی شد دوباره درست کردم حریره رو دیروز وامروز نخوردش.الان یه ماه هست تمایل به سوپ نداره کته و کوکو درست میکردم میخورد اما الان بدتر شده دو مدل غذا درست میکنم ببینم کدومو میخوره هم سوپ هم کته ای یا کوکوی چیزی واقعا اوضاع پیچیده شده.غذا مارو میخواد دیگه غذای خودمون هم بدون نمک و ادویه درست میکنم اگه خواست مشکلی نباشه.
راستی جیش پسر منم کم شده بود بعد شروع غذا ولی مخصوصا این ماه خیلی کمتر شده من فکر کردم چون هوا گرمه اینجور شده
  • (کژال)، liyane، mona70، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی شمیم جون دختر من کلا کپی پسر شماست پس منم برنامه های مفصل در پیش دارم
سرلاک رو قشنگ داد بیرون یعنی اصلا با یه چندشی مزه مزه کرد مه نگو عین کاری که با ترکیب فرنی و‌شیر خشک میکرد
حالا دو سه روز امتحان میکنم اکه نخورد بدون شیر خشکش رو باید پیدا کنم ببینم اصلا هست یا نه
شمیم جون کم شدن جیش رو با دکترم صحبت کردم تلفنی پرسید رنگ‌و بوش تغییر‌م کرده گفتم نه گفت پس اکی هست مشکلی نیست
  • (کژال)، liyane، mona70، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مامانا
پسر من نه حریره خورد نه فرنی یعنی دوست نداشت ولی با بقیه ی غذاها خیلی راحت کنار اومد،اینو گفتم که امیدوار باشید.روش من در مقابل نخوردن هر چیزی(حتی الان) اینه که اون غذا رو قطع می کنم و دوباره بعد از یه مدت امتحان می کنم،بدون هیچ اصراری.ترگل جان دو سه روز کمکی رو قطع کن(با مشورت دکتر) ببین واکنشش چیه.حق داری که عصبی باشی مخصوصا اینکه دوقلو هستن و مسلما زحمتت خیلی بیشتر از بقیه ی ماماناست.
  • (کژال)، liyane، nona، Sh96.shamim، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان