امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
مرسی مینو جون بابت توصیه خوبت باشه البته من در مورد شیر خسک این روش رو بارها امتحان کردم به نتیجه اصلا نرسید قویا دست رد میزنه به سینم Smile
جالبه دختر من فرنی و خریره رو بلاخره میخوره کمی اما کافیه یک مولکول شیرخشک بعش اضافه کنم لب نمیزنه الان نشستم سرلاکشم خالی دارم میخورم خییییلی خوشمزست طعم بیسکوییت داره خانم خوشش نیومد احتمال زیاد بخاطر ترکیب شیر خشکش
اینطوری باشه آخر هفته میبرمش دکتر که میوه سبزیجات رو شروع کنم ببینم با اونا چطوره
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، youtab، شماره مجازی تیندر، مینو
پاسخ
بچه‌ها ممنونم از همراهی و توصیه‌هاتون. اتفاقا مینو جون کمکی رو اول که شروع کردم اصلا دهن باز نمیکرد. به گریه میفتاد. اوضاعی بود. منم چند روز قطع کردم. بعدش خیلی بهتر شد اقلا دهنشو باز میکنه اما تف میکنه. حداقل به گریه نمیفته و با خنده شیطنت میکنه. با حوصله بشینم تو نیم ساعت میتونم ۸-۱۰ قاشق بدم. که میدم.. اما امروز بعد از اونهمه شیر نخوردن حال خودم بد بود و ول کردم.. عین دیوونه‌ها فقط سرش داد زدم. اونم فکر کرد شوخیه خندید.
دکتر گفت محصولات شیر بز نده، از دیروز صورت دخترم انگار دون زده. گفت فرنی و حریره با آب یا شیرخشک خودش. البته دکترم گفت با شیر خودش بجوشون. شما یادمه اخرش اضافه میکردین. حالا این از این. غذای کمکی اون یکی دخترم هم گفت شروع کنم. با غذاهای مشابه.
گفت همه چی رو خونگی درست کن که بدونی توش چیه. چمیدونم ولله. گفت اصلا اجبار نکن. گفتم در شبانه روز ۳۰۰ تا هم نمیخوره. گفت ۳-۴ بار پوشک خیس و وزن گیری مناسب کفایت میکنه. حالا امروز دخترم با لباس زمستونی و کلاه و‌ پاپوش ۱۲۰۰ نسبت به دو ماه پیش اضافه کرده بود که شیرین ۳۰۰ تاش لباسه. دکتر گفت خوبه. منم نگفتم همش لباسه و دلم خواست دل خودمو به حرف دکتر خوش کنم..
  • (کژال)، 2015، liyane، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام به همه مامانای قوی و قهرمان
یااااااا خداااا فقط
من هنوز که شروع نکردم غذارو اما باخوندنتون ایترس گرفتم شدیییید
خدا بخیر کنه پسر ما چه فیلمی بخواد در بیاره سر من
  • (کژال)، 2015، liyane، nona، Targol، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نوناجون هاینز و هیپ و نستله سرلاک بدون شیر دارن. میخوای اونا رو امتحان کن اگه با برندشون مشکلی نداری.
یلداجان ممنونم که گفتی، تا پریروز مامانم گاهی بهش شیر میداد. اما این روند کاهشی رو با اونم داشت. فعلا که دیگه کمکی ندارم. شایدم استرس خودمه. امروز داشتم سرچ میکردم ارامبخش‌های مجاز تو شیردهی چیه، چون الان خودم گوله اضطرابم.

نه یوتاب جون نگران نباش. اونایی که سر شیر ادا میان تو‌ کمکی پدر درمیارن، انشالله انشالله انشالله گل پسر شما خوب غذاشو میخوره.
  • (کژال)، 2015، liyane، mona70، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام مامانا
من ی مشکل بزرگ پیدا کردم اینقد حالم بده دوس دارم زار زار گریه کنم بزور جلو خودمو گرفتم
پسرم دو هفته ای میشد پشت سزشو همش میخاروند ما نگاه مبکردیم کف سزشو چیزی نمیدیدیم میگفتیم چون موهاش بلنده حتما عرق میکنه میخاره
تا اینکه چند روزه سر من شروع کرد ب خاریدن و پشت گردن و گوشام سرچ کردم دیدم ممکنه شپش باشه 
چون تا حالا شپش ندبده بودم دور و برم اصلل فکزشم نمیکردم عکساشو سرچ کردم دیدم رو سرش دونه های سفید ی کم هَست 
امروز شوهرم شامپو و شونه محصوص گرفت رفتم حموم تو حموم حشره های ریز دیدم با شونه زدن موهام 
اینقد استزس گرفتم و حالم بده نیمدونم چیکار کنم 
دخترم بگیره چی 
تمام ملحفه ها و روبالشیارو دراوردم فعلا 
ی سزی رو ریختم تو ابجوش و سرکه 
حالا شما تجریه ای دارین ک راحت تر بره؟ 
روتختی اینارو تو ماشین بندازم اوکیع؟ 
لباسارو یاید چیکار کنم؟ همه لباسای یچه هارو بشورم ؟
وای خدا ابن چی یوذ 
اصلا حدسم ننمیزنم از کجا ممکنه گرفته باشیم
  • 2015، mona70، nona، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ترگل جون مرسی آره رفتم سرچ کردم این برندا بدون شیر دارن اگه دکتر اکی بده من چرا مشکل داشته باشم عزیزم
الهام جون اگر خودت و پسرت گرفتید به احتمال قوی همتون تو خونه دچارش شدید
ببین از هرجایی ممکنه شما کافیه بری آرایشگاه نفر قبلی شپش داشته باشه سرشو بذاره رو صندلی با احتمال ۹۰ درصد مبتلا میشید هیچ ربطیم به نظافت نداره

ترگل جون اگه ۸۰۰ تا هم دو ماهه اضافه کرده باشه طبیعیه ببین از ماه چهار به بعد دیگه حدود ۴۰۰-۶۰۰ گرم نهایت وزن اضافه میشه خب خدارو شکر کاملا طبیعیه
ضمنا درسته سختغذا میخوره اما همین که بلاخره میذاره ۸ قاشق بهش بدی عالیه عزیزم ادامه بده

یجا تو پیج یه دکتر اطفال الهام جون خونده بودم در مورد شپش سر نوزاد و راهکارها یادم‌ نمیاد کجا بود بذار بگردم
  • (کژال)، 2015، Elhamgoli، mona70، Sh96.shamim، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ترگل جونم قربونت بشم که بهم امیدواری دادی عزیزم
از این فینقیلیامون هرچی بگیم بعید نیست
...
الهام جون من یادمه چند سال پیشا دختر عمپم گرفته بود سرشو با سرگه میشست و با شونه چوبی شونه میکرد
اما حتما روش علمی تره هم داره
یه دکتر برو تا بیشتر پخش نشده به نظرم عزیز دلم
...
اقا ما دیشب پسرموگذاشتیم از ۵تا ۹ خونه م ش و دوتایی بعد مدتها رفتیم یه دوری بزنیم
همه چی اوکی بود
امروز هم چون از صبح یه عالمه کار داشتیم شبو همونجا موندیم که بچم هی زابراه نشه
خلاصه گذاشتیمش از ۱۰:۳۰ تا ۱:۳۰ همونجا و با سرعت برق کارتمونو کردیم اما یکمش موند برای فردا
بعد سر ناهار همسرم داشت میگفت بریم شمارو بذارم خونه ( منو پسرمو) کاراتو بکن باز فردا میخوایم بریم برای بقیش اذیت نشین یهو م ش گفت نه فردا میذاریمش تو کالسکش و با خودمون میبریمش ( اخه کارمون چیزی بود که اونم میتونست بیاد بهش مربوط میشد) گفتیم باشه
عد باز همسرم یادش رفت یهو گفت مامان فردا که اوردیمش فلان کارو بکن گفت نه دیگه فرپا با خودمون میبریمش
من پیشب به همسرم گفتم حس میکنم مامانت خیلی راقب نیست بذاریمش اونجا گفت نه به خدا هی به من میگه بیارینش و چرا نمیذارینش پبش منو اینا
گفتم پس من اشتباه فهمیدم اگه ایمطوریه بیا هفته ای یکی دچبار پرحد یک ساعت بذاریمش که هم لچه عادت کنه هم بلا خره یه موقع کاری پیش اومد مشکلی نباشه و بشه گذاشتش چند ساعتی 
امروز دیدم نه درست فهمیدم
خلاصه منتظرم همسرم بیاد شب بهش بگم
امل خب نمیشه واقعا بعضی چیزا رو باید برم و خودم انجام بدم
حالا نمیدونم چه کنم به ننظرتون؟
  • (کژال)، 2015، Elhamgoli، liyane، mona70، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
الهام جان

اگه براتون ممکنه موهاتونو کوتاه کنید.طبق دستورالعمل روی شامپو عمل کنید و مرتب موهاتونو با شونه ی دندونه ریز شونه کنید.تمام ملافه ها و روبالشیا رو با دمای بالا بشور.پتوها رو اگه ممکنه بشور،اگه نه تو یه کیسه بذار و درشو محکم ببند و تا دو هفته باز نکن.کل لباساتونو بشور و اتو کن،اگه قابل شستن نیستن تو مثل پتوها عمل کن.کل خونه رو هر روز جارو کن مخصوصا گوشه کنارا.مبلا رو حتما جارو بکش و اگه قابل شستنن بشور،رویه ی کوسنا رو بشور.تشک تختاتونو جارو بکش.
  • (کژال)، Elhamgoli، liyane، mona70، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب جون شاید اشتباه متوجه شدی نظر همسرت رو هم بپرس ببین چی میگن
  • (کژال)، 2015، liyane، mona70، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
شاید نونا جون
خدایی خیلی مهربوننا میگم نکنه سختشه بنده خدا
  • (کژال)، 2015، liyane، mona70، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ