امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چالش خرید طلا
(۱۴۰۲/۳/۱۷، ۰۸:۰۰ عصر)Sufii نوشته است: بچه ها چه خبر شده دلار و طلا دارن میان پایین؟ کسی اطلاع داره؟

به نظر من که دکوریه فقط... تا سیستم همینه، خبری از ارزون شدن نیست به نظرم... اینم فقط برای اینه که 1) پول توی دست مردم رو جمع کنن، 2) مردم رو درگیر قیمتا کنن، 3) زیرزیرکی یه کارایی کنن... وگرنه وقتی یه قیمتی توی بازار تاچ شد، به نظرم خیلییییی بعیده (تقریبا غیرممکنه به نظرم) که قیمت بطور دائم بیاد پایین... توی موج قبلی هم چند بار این حرکتا رو کردن... اتفاقا الان به نظرم وقت خریده اگه کسی پول داره رصد کنه و پله پله وارد شه... 
والا من دیشب ساعت 7 شب بستنی مدل آیس پکی سوپرمارکتی گرفتم 15 تومن، امروز 4 عصر رفتم بگیرم، 21 تومن شده بود!! روشم زده بود... به طرف گفتم چرا؟ گفت بار جدید اومده همینه!!!!!!! توی همچین شرایط کاهشی، چرا قیمتا داره روز بروز میره بالا؟
فقط اینو از صمیم قلبم میگم، به طلاتون خیانت نکنید، اون بهتون خیانت نمی کنه Heart

درباره ی توافق هم تجربه ی زیسته ی من میگه اگر قرار به توافق باشه، اصلا این سیستمی که الان هست نمی تونه بالا باشه... وقتی شفافیت مالی بخوان، مزدورها که قراره پولشویی کنن مسلما زیر بار نمیرن... وقتی حرف شفافیت توی هسته ای باشه اینا بعیده کوتاه بیان... توی حرفای چند وقت قبلشم که به ظریف اینا پرید، هنوز به نظر مخالفه... یعنی از مواضعش کوتاه نمیاد.. مگه بمیره و یکی دیگه بیاد جاش و به اسم اون تغییرات ایجاد شه مثل بن سلمان که ناجی عربستان شد...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Celin، Donya، Gitii، mahtakhanoum، mehrasa20001، saba، Sufii، آفرین، ستی‌لیته، سحری....
پاسخ
رز جون چه جمله جالبی گفتی❤️
خیانت به طلا میشه فروختنش؟ یا گم کردنش؟
  • Rose
پاسخ
آرتا جان
گم کردنش که اختیاری نیست
  • artatam، Rose
پاسخ
بله درسته مینو جون❤️
راستش منم یه مبلغی حدود ۱۵۰-۲۰۰ وام گرفته بودم که آبشده گرفتم.حدود ۳۰ گرمش رو ۲۶۴۰ گرفتم. ۴۰ گرم هم رو ۲۵۰۰.
هیچ کار دیگه ای نمی شد به نظرم با این مبلغ کرد.
  • Donya، Rose، مینو
پاسخ
(۱۴۰۲/۳/۱۷، ۱۰:۳۲ عصر)artatam نوشته است: رز جون چه جمله جالبی گفتی❤️
خیانت به طلا میشه فروختنش؟ یا گم کردنش؟

مرسی عزیزم  Heart
منظورم فروششه... که سریع با یه بالا و پایین شدن دلمون خالی نشه و فکر کنیم که باختیم...
بخصوص با این سیستم که قبل هر اعمال افزایش حقوق کارمنداش، باید یه چند باری این بازی ها رو سر مردم بدبختش دربیاره که بتونه از پس حقوق کارمنداش بربیاد... اونوقت واسه کل دنیا شاخ و شونه می کشه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • artatam، Donya، Sufii
پاسخ
منم با نظر رز کاملا موافقم میخوان هر چی دلار و طلا هست از دست مردم جمع کنن محاله دیگه قیمت‌ها به قبل برگرده طلاهاتونو از دست ندین
۱۴۰۱/۲/۲۶   بالاخره مال هم شدیم Heart
  • Rose، آفرین
پاسخ
تو این جور مواقع طلا که میاد پایین فقط یه فرصته، اگه میتونید بخرید
شهریور همین پارسال تمام سکه ۱۳ بود باورتون میشه؟!! کی دیگه برمیگرده به اون قیمت؟
  • Rose، youtab، بارون، سحری....
پاسخ
سلام بچه‌ها

میگم برای پس‌انداز جزئی که مقدارش کم ولی هرماه باشه شمش بهتره یا سکه گرمیای پارسیان؟
دوستم هرماه در حد ۵۰۰ تومن سکه گرمی میخرید، اون سری سر راهمون رفت بخره، طلافروشه بهش گفت شمش بخر (سکه پارسیان هم داشتا) گفت ضررش کمتره موقع فروش، میگفت شمش به قیمت روز طلا میخرن ازت ولی سکه پارسیانو کمتر
این درسته؟
پاسخ
من سکه پارسیان میخرم بستگی به وزنش یه مبلغی کم میکنن موقع فروش اوایل که سکه ربع میخریدم بعد گه رفت بالا پارسیان من شنیدم از یه طلا فروش پارسیان بهتره حالا بازم بپرس
  • Rose، صنوبر۷۱
پاسخ
پول دارین سکه و طلا بخرین الان بهترین موقعیته تجربه نشون داده هر پایین اومدنی یه بالا رفتن شدید داره

ایشالا که همه چی ارزون بشه ولی بعید میدونم
  • Rose
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان