امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
قربونت برم عزیزم خدا شما رو برای گل پسرت و گل پسرو برای شما نگه داره
ولی احتمالشم بده بهت بگن خانم دیگه ماشالا پسرتون بزرگ شده تا الانم شیر مادر خورده ازین ببعدو با شیرخشک و کمکی جلو‌ببر
بهرحال تماس بگیر الان تا همه راهها رو امتحان کرده باشی جیگر ایشالا که شاملش میشی
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
فدات بشم
اره یه تماسی بگیرم
خودمم به عمین جواب فکر کردن Tongue
  • mona70، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نوناجون عاشق دل خرم اونی شدم که گفت سینه‌ام از حالت میفته. حالا من حاضرم همین چسه هیکل باقی مونده رو بدم بره اما این فسقلی شیرمو بخوره. یه جوری ترش میکنه و رو برمیگردونه به خدا بهم برمیخوره. فقط تو خلوت هر از گاهی امتحان میکنم ببینم خوشش میاد یا نه که خوب بچه اصلا حال نمیکنه.
  • 2015، mona70، nona، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اخ ترگل گفتی
منو نگاه چطورین بالا و پایینی میپرم که شازده فقط دوباره بگیره سینمو
به خدا که میفهمم چجوری نگات میکنه
موثع دوشیدن انقدر فشششارشون میدم که ضعف میکنم دریغ از دو قطره
  • 2015، mona70، nona، Targol، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عزیزم اگه یه درصد نشد خودت رو اماده کن که بهم نریزی. اشکال نداره. ولله شیرخشک خوبی‌ هم زیاد داره. بچه دائم نمیچسبه بهت، رژیم خاصی لازم نیست بگیری، وقت استرس و فشار عصبی و ناراحتی ترکیباتش داغون نمیشه.

اره میبینی؟ نگاهشون از صدتا فحش بدتره
  • (کژال)، 2015، mona70، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اره ترگل اوکیم
‌..
بعد من نشسته و طاق بازم تست کردم اوردمش نزدیک سینم لبشو زد قیافشو یه جوری کرد انگار قره قوروت دادم بهش
والا فشار دادم یه قطره اومد خوردم همون مزه قبلو میداد
  • (کژال)، 2015، nona، Targol، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۹/۱۴، ۰۱:۱۱ عصر)Targol نوشته است: نوناجون عاشق دل خرم اونی شدم که گفت سینه‌ام از حالت میفته. حالا من حاضرم همین چسه هیکل باقی مونده رو بدم بره اما این فسقلی شیرمو بخوره. یه جوری ترش میکنه و رو برمیگردونه به خدا بهم برمیخوره. فقط تو خلوت هر از گاهی امتحان میکنم ببینم خوشش میاد یا نه که خوب بچه اصلا حال نمیکنه.

آره والا ترگل جون بخدا منم حاضرم اصلا شل و آویزون و همه چی بشه فقط بهوره
حالا البته همه زیبایی‌خودشونو دارن ولی خدایی خیلی معمولی بود عین خود من
همونجا خانم دکتر عارفی هم بود اومده بود به مریضاش سر بزنه برگشت بهشگفت شغلتون مگه مدلینگه؟ گفت نه اما نمیخوام بخاطر بچه از فرم خارج شم  Big Grin اونم گفت بذار دو‌روز بگذره بعد منت شیرتو سر بچه بذار .حالا من داشتم اونجا خودمو میکشتم پنج نفر سینمو فشار میدادن دو قطره شیر راه بیفته این خانومه کای شیر داشت اینقدر خسودیم شد گفتم تو‌رو خدا ببین من دارم خودکشی میکنم یکم شیر بیاد این بچش طفلی هنوز نیومده میگه بخاطر بچه هیکلم خراب نشه انگار بچه خودش اومده وسط زندگیش

(۱۴۰۰/۹/۱۴، ۰۱:۲۴ عصر)Targol نوشته است: عزیزم اگه یه درصد نشد خودت رو اماده کن که بهم نریزی. اشکال نداره. ولله شیرخشک خوبی‌ هم زیاد داره. بچه دائم نمیچسبه بهت، رژیم خاصی لازم نیست بگیری، وقت استرس و فشار عصبی و ناراحتی ترکیباتش داغون نمیشه.

اره میبینی؟ نگاهشون از صدتا فحش بدتره

دقیقا یوتاب جون به مزایاش نگاه کن
شیر خشک چه ایرادی داره مگه

یوتاب جون ببین میگن از یه سنی به ببعد دیگه بچه بین سینه و شیشه بکیو امتخاب میکنه خیلی خیلی خیلی بعیده هم سینه مادرو تا آخر بخوره هم شیر خشک حداقل من ندیدم. شنیدم ولی بعید میدونم واقعیت داشته باشه مثلا بچه یکساله همچنان هر دو رو بخوره. ممکنه تعش بخاطر نیاز به مکیدن سینه مادر گهگداری سینه رو بگیره فقط
  • (کژال)، 2015، Targol، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
وای نوناجون خیلی بامزه گفتیSmile)
عاشق بی اعصاب بودن عارفی ام فقط، همه مریضهاش از دستش عاصی‌اندSmile)
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اره نونا جون
من رژیمو همین یکس دوروزه شروع نیکنم سخخخخت
قرصمو هم شروع کنم نیتونم سریعتر راه برم و کمی تحرکم بیشتز بشه
بلکه هیییییکلللل مدلینگم برگرررده Tongue
والا
  • mona70، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آره ترگل باید خالت نگاهشو میدیدی اونجایی که داشت بهش میگفت مگه شغلت مدلینگه Smile
  • mona70، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان