امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
(۱۴۰۰/۹/۱۵، ۰۶:۰۸ عصر)nona نوشته است: من مه میگم واژن و مقعد !!! Smile به باباشم همینو مبگم مثلا واژنشو خوب بشور یا مقعدشو کرم بزن
بلاخره خودشم میشنوه باید عادت کنه شاید باورتون نشه من تا دانشگاه نمیدونستم به واژن یه چیز دیگه میگن سر کلاس اوایل ترم یکی یه دو حرفی نوشته بود و بعدشم اسم یه استادو من هی با فتحه میخوندمش میگفتم یعنی چی یعنی چی
اینقدر شوت بودم

اگه جو فرهنگیتون کششش رو داره خیلی هم خوبه Cool مال ما نداره واقعیتش... یعنی دختر 10-15 ساله در فامیل همسر نمی دونن رحم چیه! و بهش میگن دل یا شکم!!!!!! من خودم با کتاب من و کودک من بزرگ شدم و 9 سالگی تا زایمان طبیعی رو هم دیدم چی به چیه ولی نمی فهمیدم... و الان می بینم چقدر بد بوده که اطلاعات غیر مناسب و فراتر از محدوده ی سنی بهم داده شده بود (نه والدین، خودم کتابا رو پیدا می کردم و می خوندم... بخوام مثال بزنم کتاب آی.ش. من رو هم همون موقع ها خوندم Huh Sad...
من خودم موافقم اسم های تخصصی و وعلمی استفاده بشه... یکم بزرگ تر بشه از روی همون کتابه هم آموزش اسمهای مختلف رو میدم Big Grin هم دختر هم پسر... حالا نمی دونم برای آلت چه اسم های مودبانه و علمی میشه معرفی کرد؟ Idea توی عوام اسم های زیادی هست... ولی به نظرم جالب نیستن....

آره والا منم همین بودم...
یادمه سوم دبیرستان بودم بچه ها آخر کلاس ریاضی، چیزایی تعریف می کردن و اسم آلت مردونه رو میگفتن... من هیچی نمی فهمیدم چی میگن... بعد باورشون نشد... گفتن اگه نمی دونی یعنی چی، بلند بگو... منم گفتم متاسفانه و دقیقا همون زمان دبیر ریاضیمون از جلومون رد شد و با تعجب خیره شد توی چشمم....... همین الانم یادم میفته که چی گفتم، یادم میره نفس بکشم اینقدر که خجالت زده شدم...

حتی تا سال سوم دانشگاه که عکس آناتومی آلت مردونه رو می دیدم، اصلا نمی فهمیدم چی به چیه... مطالعه تئوری زیاد داشتم اما خب در واقعیت یا سه بعدی و اینها ندیده بودم متوجه نبودم چی به چیه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Celin، mona70، nona، Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر، ندایا
پاسخ
ممنون نونا جون فالو کردم پیجشون باز نیست میبینم حتما 
هیچی مشغولیم 
شامپو و لوسیون و شونه و شستشو و ..... 
یعنی همینجوری ب کارام نمیرسیدم اینم اضافه شد قشنگ گرفتار شدم    Sad
  • 2015، mona70، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من فعلا به باسن رو میگم
در مجموع همیشه گفتم خصوصی ،چند وقتیه صبر نداره خشکش کنم و...میخواد بدو بدو بره میگم مامان عضو خصوصیه نباید بدون لباس از اتاق بری بیرون
وقتی خودمون دوتا هم باشیم حتما در رو میبندم که خودش یاد گرفته پشت سرم که میاد در اتاق رو میبنده
یا موقع شیر خوردن فقط تو اتاقش شیر بهش میدم شیر شب که میهواد بخوره باباش میارتش تو اتاق با باباش بای بای میکنه که تو برو میخوام شیر بخورم
اما برای آلت هنوز کلمه مناسب پیدا نکردم

برای شیر خوردن همیشه از کلمه شیر استفاده میکنم خودش میگه ام ،دیروز کتاب حیوانات رو داشت ورق میزد اشاره میکرد من اسمشو میگفتم رسید به شیر ،تا گفتم شیر چشماش و گرد کرد با تعحب نگاه کرد چند بار پرسید بعد امد میزد رو سینه ام ،میگفتم شیر خلاصه کلی طول کشید توضیح دادم تا بی خیال شیر جنگل و شیر من بشه Big Grin
  • 2015، mona70، nona، Rose، Sufii، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ای جانم سلین بچه راست میگع
واقعا چرا هم این شیره هم اون شیر
هم شیر اب شیر؟؟؟
Big Grin
...
بچه ها پسر من مشکلی با تعویض نداره. یعنی من و باباش و عمه کوچیکه و م ش کلا تا حالا فقط عوضش کردیم
اونها هم چون گاهی میذارمش اونجا. البته باباشم خیلی کم
اما جایی خوندم قبلا که اگه دست زد به التش نگین نه و دستشو نکشین و اینا
الان از صحبتای رز هم همینو فهمیدم. درسته؟
منم اینکارو نمیکنم
و اینکه من هیچ اسمی نذاشتم و اصلا صدا نمیکنم چیزی رو
اما م ش همون کلمه عام قدیمی رو هی میگه
اصلا خوشم نمیاد و دلم نمیخپاد بگه هی بهش
منو همسرم کلا باهم تا حالا اسم جای خاصی رو نگفتیم
اما خوندم که باید اسمی داشته باشه حتما
و پارچه گذاشتنو منم میذارم
یکماه اول به خاطر جیش نکردن موقع تعویض بود اما بعد فهمیدم برای یاد دادن حیا خوبه
...
مامان نی نی های از پسر من بزرگتر فکر کنم نزدیکای واکسن شش ماهگی هستین
دیگه تا ۱ سالگی راحت میشن طفلکا
دو تا سوال
پرونار همون دو دوز بود دیگه؟
بعد واکسن شش ماهگی بازم باید چکاپ ماهیانه ببریم؟
  • 2015، Celin، mona70، nona، Sufii، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آره در مقابل کار بد کلا نباید عکس العمل منفی (داد، کشیدن، فریاد، زدن وووو...) یا مثبت (خنده، تشویق، توجه و...) انجام بشه...
نه فقط همین، در مقابل کارهای زشت باید بی توجهی و ارائه ی جایگزین مثبت انجام بشه...
اگه نمیذاره پوشک بکنیم یا دست میزنه و... باید دستش رو مشغول کنیم... مثلا بدیم در کرمش رو باز کنه، عروسکش یا جغجغه ش رو بدیم دستش و...
آره بهتره زودتر یه اسم مناسب بدی و تا اسم نامناسب رو توی ذهنش نذاشتن، شما لغت درست رو بکار ببری... اگر این کار رو نکنی بقیه این مسئولیت خطیر رو به عهده می گیرن Smile
من اولین بار که گفتم پی پی، دیدم م.ش و خ.ش خنده شون گرفت!!!! ولی از همون موقع اونها هم همون رو استفاده کردن... یا اونا هی میگفتن جی جی و اینها، من می گفتم شیر یا کمتر به به... ولی این رو عوض نمی کردن! نمی دونم چرا! با اینکه من از جی جی و می می و اینها خیلییییییی بدم میومد و میاد...
  • 2015، mona70، nona، Sufii، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه‌های نزدیکان ما به باسن می‌گن «کوپون»، منم هم از این اسم خوشم اومده هم مطمئنم بالاخره بچه‌هامون تحت تأثیر اطرافیان همین «کوپون» رو خواهند گفت.

من خودم بچه که بودم مامانم به جای پی‌پی بهمون یاد داده بود بگیم «پوف»، که بعدا تو مدرسه فهمیدم بعضی‌ها به غذا می‌گن پوف و کلاَ یه چیز ضایعی شد.

ولی آلت هم کاش یه اسم قشنگ‌تر و ملایم‌تر داشت که فارغ از جنسیت هم باشه. «عضو خصوصی» خب خیلی طولانیه.
  • 2015، Celin، mona70، nona، Sufii، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ
توی یه دوره تربیت جنسی که شرکت کردم روانشناس میگفت وقتی بچه دست میزنه به آلت خودش موقع پوشک کردن یا حتی بزرگتر شد نباید یدفعه دستشا بکشیم چون اون کار برای بچه حس لذت داره و ما باااید دستشو برداریم ولی حس لذتی که تو ذهنش اومده را یهو قطع نکنیم مثلا دستشو برداریم نوازش کنیم یا روی لپ خودمون بزاریم و نازشو بکشیم و قربون صدقه‌ش بریم
یعنی باید حواسشو با یه کار لذت بخش دیگه جایگزین کنیم که هم حواسش از اون کار پرت بشه و درعین حال سیکل لذتش قطع نشه
  • 2015، Celin، mona70، nona، Rose، Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بریکلا بچه ها چقدر واقعا مامانا آگاه شدند این کلاسا و دوره ها عالین که میرین من متاسفانه نرفتم ولی خب مطالعه میکنم
بابا رز من اصلا نمیدونستم اولین ارتباط از کحا باید وارد شد نه من بلد بودم نه همسرم خدا شاهده رفتیم سرچ کردیم. در این حد داغون بودم خب خونه ما جوش بسته بود ازین آموزشا نبود
اما دوست دارم دخترم از همون اول خیلی چیزها رو‌به تناسب نیازش بدونه ، قبل پریود شدن بدونه موضوع چیه عین من وخشت زده نشه ندونه چی به چیه Smile
  • 2015، Celin، mona70، Rose، Sufii، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آره واقعا آفرین به اینهمه تلاش مادرای عصر حاضر من واقعا از اینهمه جریان آگاهی لذت می برم...

نونا حالا خدایی من به مرور، خوب یاد گرفتم (هم اتاقی متاهل Smile) Smile ولی قبلش رو کامل یادمه که هیچی نمی دونستم... و احساس می کنم شاید سر همین چیزاست که از دنیای دخترونه و زنونه به دور بودم و هستم... چون نمی تونستم با بچه ها ارتباط بگیرم... و دیگه روم موند... و با بزرگ شدن، حسابی راهم از بقیه جدا شد... هیچوقت نه اجازه داشتم نه بعدتر علاقه ای در من بوجود اومد که آفرودیتم رو تقویت کنم... که یه آرایشی کنم... لاکی بزنم... آرایشگاهی برم... حتی انداختن زیورآلات برام عذاب آوره !!!!! فقط ساعت خیلی دوست دارم... شاید باورت نشه اما اینقدر ارتباط من با دخترا همیشه کم و سخت بوده که میخوام برم یه مهمونی یا دورهمی، عزااااا می گیرم... ولی با پسرا که کار یا قراری دارم، فوق العاده راحت و 5 دقیقه ای حاضر میشم...

آره خیلی خوبه این مدلی...
منم دوست دارم بچه م آگاه بار بیاد...
نه تنها در مورد خودش، در مورد بقیه هم همینطور...
الان یه کتاب بلوغ خریدم، ولی دارم دنبال کتاب بچگانه تر می گردم که توش درباره ی خودمراقبتی های پسرونه باشه... حدود 2 سال پیش توی یه شهر کتاب دیدم، ولی یادم رفت عکس بگیرم... بعدا هم بارها رفتم ولی حتی با پرس و جو هم پیداش نکردم... خیلی قشنگ بود و با نقاشی های بچگانه، مراقبت های دوران نوجوانی رو توضیح داده بود... الان دخترونه ش رو پیدا کردم که براش می گیرم، ولی پسرونه هه هنوز یافت نشده...
  • 2015، mona70، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها تمام پست هارو نخوندم ولی پست های اخر دیدم بحث سر آلت هستش.
من یه چیزی دیدم که هنوز نتونستم هضمش کنم‌ حالا شما میگین اگه بچه خودش به آلتش دست زد با چیزی مشغولش کنیم، حالا اینکه بعضی مادرا خودشون باعث لذت و تحریک بچه میشن رو کجای دلم بزارم؟ یه بار دیدم خواهر شوهرم داشت دخترشو پوشک میکرد(حالا اینکه جلوی مادر بزرگ و زن دایی و خواهر و دختر خاله و ... آلت دخترشو به نمایش گذاشته بود رو فاکتور میگیرم)، اول یکم بچه رو باز گذاشت که یکم هوا بخوره و بچه یکم راحت باشه، بعد تو همون حین که باز گذاشته بودش مثلا واسه اینکه بچش بخنده و باهاش بازی کنه دستشو (ببخشید واضح میگم) میذاشت رو اون قسمت مثلثی بالایی آلت هی اونجا رو قلقلک میداد و برمیداشت دستشو ، دوباره این کارو تکرار میکرد‌. عقلش هم نمیرسه که با این کارش داره حواس بچش رو به سمت آلتش جلب میکنه و ناخوداگاه اونجا رو به عنوان یک محل واسه لذت به بچش معرفی میکنه ، اونم تو سن ۱ سالگی!!!!!
  • 2015، Celin، mona70، nona، Sufii، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان