امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
بچه ها گردو و فندق رو چجوری باید داد؟خوندم یه جا نوشته بود تو ماست یه جا نوشته تو پنکیک یه جا نوشته مثل حریره درست کنید کدومش خوبه؟فسنجون نمیشه داد؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Elhamgoli، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
شمیم جون دیروز برنامه غذایی میخوندم اوش نوشته بود فندق جزو مغزهاییه که ممکنه حساسیت زا باشه عزیز دلم
درمورد سوالت ولی نمیدونم هنوز غذا شروع نکردم  Tongue
  • Celin، Elhamgoli، nona، Sh96.shamim، شماره مجازی تیندر
پاسخ
شمیم جان آجیل زیر ۳ سالگی توی آموزش ها میگن پودر باشه... حالا با ماست یا نایس کریم یا چیزهایی شبیه به شیک و...
ولی پسر من الان خودش کامل میخوره... از حدود ۲ سالگیش شاید دیگه آجیل کامل خودش خورده... اولش می ترسیدم ولی گویا می تونه کنترلش کنه و بجوه... دیگه حساسیت به خرج ندادم...
فسنجون هم فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه البته نمی دونم سن بچه تون رو... به نظرم اگه همه ی موادش رو تست کرده باشی می تونی بدی... درباره ی حساسیت زایی چند صفحه قبل گفتم... مهمه که زودتر شروع شن تا ریسکش بیاد پایین ولی اگر نگرانی از مقادیر کمتر شروع کن...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، Elhamgoli، nona، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام مامانا
یک عدد مادر خسته  و له 
واقعا اگه کمک ندارین بچه با فاصله کم نیارین  Undecided چنان گیری کردم.
اون از شپش ک از اول هفته شروع شد 
دخترمم این چند روز افتضااااح بود یعنی همش گریه و خوابای کوتاه ی ربع 
تو جدول نگاه کردم دیدم تو روزای طوفانی هستیم گویا 
فسقلی بغل باباش میره دو دقیقه نشده میفهمه چنان شیونی میکنه تا بیاد بغل من اروم میشه غرغرم میکنه...  Angel
اما گرفتاری جدیدم دیشب با صدای گریه پسرم نصف شب بیدار شدم گلودرد داشت  Sad
یک ساعت آرومش کردیم تا صبح تو بغلم خوابیده و تو صورتم نفس کشیده سرما خورده 
صبح دکتر بردیم عطسه و ابریزش داره 
حالا استرس اینکه من نگیرم 
خواهرش نگیره 
چطوری نذارم نزدیکش بشه و ..... 
ی حال خیلی بدی دارم
  • 2015، Mari90، nona، Rose، Sh96.shamim، Sufii، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
الهام جان فقط میتونم بگم خسته نباشی عزیزم
واقعا که به قهرمانی
من راستش نمیدونم قطعا بچه های باتجربه میان کمک میکنن بهت
من فقط خواستم بگم دمت گرم 
خدا بهت توان چند برابر بده عزیزم
  • 2015، Mari90، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
واقعا خسته نباشی الهام جان خدا قوت
  • 2015، Elhamgoli، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
وای بچه‌های من به شدت تو خواب شب دارن اذبت می‌کنن. فقط چند روز باقی مونده که ۲۶ هفته‌شون تموم شه و بخوان خوب شن. فعلا روز به روز بدتر میشن! خدا کمکم کنه همه زحماتم به باد نره Sad(
  • 2015، Elhamgoli، nona، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
ترگل جون ایشالا و حتما بهتر میشن نگران نباش عزیزم، بعضی دوره ها همینطوری میشن دوباره خوب میشن، دختر منم یه مدت قشنگ پسرفت داشت الان خدارو‌شکر خوب شده خوابش تا طوفانهای بعدی Smile

خب من خدمتتون بگم که یادتونه گفتم دخترم‌سرلاک‌برنج‌رو‌نخورد دیگه؟ خدایی خوشمزه هم بود خیلی تو ترکیباتش شیرخسک و‌ شکر داشت و مزش کاملا شیرین طعم بیسکوییت بود هرچند ازین که شمر داشت یجوری ناراحت بودم
خلاصه ده روز پیش که فهمیدم دوستم دبی هست بهش گفتم اگه میتونه برام سرلاک بدون شیر بیاره یدونه ببینم میخوره یا نه
دیروز آورد برام ترکیبات فقط برنج و املاح‌ و آهن و یسری وینامین و پروبیوتیک، خوردم خدایی هیچ مزه ای که نداشت هیچی میتونم بگم بدمزه هم بود. در کمال تعجب دخترم خیلی دوسش داره!!!! بازیم درنیاورد سر خوردنش

والا نفهمیدم سلیقشو بلاخره
پوره گلابی شیرینو خیلی دوست نداره یکم مزه میکنه فقط!
  • 2015، Elhamgoli، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
الهام جان عزیزم با شپش ها چکار کردی؟از عطاری هم میتونی شامپو داره بگیری
حالتو دقیق درک میکنم من بااینکه الان دخترم۴سالش تموم شده ولی خیلی اوقات واقعا درمونده میشم،حتی میشه دو سه روز وقت نمیکنم موهامو شونه بزنم!الان دو سه روزه دخترم رفته خونه مامانم و من وقت کردم دستی به سرروی خونه بکشم
نوناجان دخترت چیز شیرین دوست نداره.این سرلاک جدید هم چون شیرخشک نداره و شیرین هم نیست میخوره.من پسرم تا هفته پیش شیرخشک درحد روزی۶۰تا میدادم مبخورد ولی از دوسه روز قبل دیگه نمیخوره قشنگ ته حلقش نگه میداره بعد همه زو میده بیرون
فاطمه هستم
Heart
  • (کژال)، Elhamgoli، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نوناجون خوبه که شکر دوست نداره. دختر بزرگه منم که شیرخشکش مزه زهرمار میده یه بار خواستم بهش نبات داغ بدم نخورد Big Grin البته پوره میوه دوست داره. اما دومیه که اذیتم میکنه با شیرینی مشکلی نداره.
  • (کژال)، 2015، Elhamgoli، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان