امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
والا دبگه وقت فکر کردن ب شپش ندارم اصلا 
دکتر پوست رفتیم ی محلول ساختنی بهمون داد ک هفته ای ی بار تا سه هفته باید بزنیم یک هفته زدیم فعلا
تو سر پسرم نگاه میکنم چیزی نمیبینم دیگه سر خودمم همسرم میدونم دقیق نگاه نمیکنه میگه نیست ولی من مطمئن نیستم  Undecided
روبالشیتی اینارو اصلا نمیرسم هرروز بشورم اسپری گرفنم هرروز میزنم فعلا 
چ خوب دخترت خونه مامانت میمونه چند روز  Big Grin
بچه ها شیر مادر شیرین نیس مگه؟ دوستم ک باهم زایمان کردیم خیلی پر شیره همش میریزه شیرش گفت مزه کردم شیرینه 
جالبه دخملت شیربن دوس نداره نونا جون 
دختر منم دو بار با بی بی لند سیرخشک خورد بار سوم نخورد دیگه 
البته منم وقت نکردم ذیگه امتحان کنم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آره فاطمه جون گویا شیرین دوست نداره شایدم عادت نکرده هنوز اما قطعا شیرخشک لب نمیزنه
ترگل جون چه خوب پوره میوه دوست داره دختر من نه چندان فعلا دارم تلاشمو میکنم آره خوبه که شکر و نبات دوست ندارن Smile ترگل جون گربر گرفته بود برام امروز رفتم سیسمونی مریم یسری خرید داشتم برای خواهرزادم اونم انواعشو داشت کفتم اگه بخوره اینو از همونم میتونم بگیرم چهارشنبه که از دکترش پرسیدم گفت مشکلی نداره بگیر یده ببین میخوره یا نه. اما راستش پوره میوه هاشو خوشم نیومد هیپ و گربر و دو مدل دیگه داشت احساس کردم مثل سرلاکا و شیرخشما نیست یکم شرایط نگهداریش خاصتر باید باشه. حالا ببینم با پوره میوه های خودم چکار میکنه بلاخره امروز مه برخلاف دیروز تو میوه خوریشم نخورد. ناچار بشم ازونم امتحان میکنم
الهام جون چرا منم یبار که بعد حموم شیرم داشت میرفت مزه کردم شیرین و خوشمزه بود Smile
نمیدونم والا این بچه ها چی به دهنشون خوشمزه میاد.
  • 2015، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ترگل جان این پسرفتاشون بعضی وقتا واقعا کلافه کننده است فقط خوبیش اینه امید داری میگذره
انشاالله خدا بهت انرژی مضاعف بده ،دوقلو بزرگ میشن به نظرم خیلی شیرینه مخصوصا که دوتاش دخترن
ما هم در این مرحله هستیم دیشب به زور ۱۱.۳۰ خوابید هر دوساعت هم بیدار شد
قبلا ۸.۳۰ خواب بود اما یک هفته است داستان داریم

نونا جان پسر منم چیز شیرین نمیخورد یه بار یه کم نبات تو آب جوش ریختم اصلا لب نزد
تو میوه ها هم اونایی که مزه ملس یا ترش داره دوست داره مخصوصا آلو
مثلا همین گلابی رو اصلا نمیخورد اما هربار تو ظرف میوه اش میذاشتم کم کم عادت کرد
یا لب به موز نمیزد الان اوکی شده
من عاشق سرلاک بودم، خواهرم نمیخورد همه رو من میخوردم کلا همه غذاها و سرلاک و حریره هاشو من خوردم
  • 2015، nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلین جون این سرلاک بدون شیر گربر واقعا بدمزست
قربون ایرانی خودمون برم از بس شیرین و خوشمزه بود خودم میخورمش ۳۶ تومنم خریده بودمش Smile
ولی در نهایت پسند دخترم همون خارجیه حداقل دیروز و امروز که خورده تا ایشالا برنامه پیاده نکنه یهو نخوره
  • 2015، Celin، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
با الهام موافقم.اگه کمکی ندارید اصلا با فاصله ی کم بچه دار نشید مگه اینکه خیلی پرانرژی باشید.من که بچه ی دوم به دنیا نیومده سرویس شدم.یکی دو هفته هم هست اصلا نمی تونم به پسرم برسم همشم عذاب وجدان دارم.بعضی وقتا بعد اینکه پسرم خوابید گریه می کنم.دلم میخواد همین الان زایمان کنم. Cry Cry
  • (کژال)، 2015، Celin، Elhamgoli، nona، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
مینو جون همون تو باشه اوضاع بهتره بخدا  Tongue
انشاله دخترت ی دخمل خوش خواب باشه راحت بگذره
انشاله کی زایمانت ؟
  • 2015، Celin، nona، youtab، شماره مجازی تیندر، مینو، کتایون خانم
پاسخ
مینو جون آخه چاره ای نیست من واقعا محدودیت سن دارم دخترم یک سال و نیمش شد باید اقدام کنم ایشالا
  • (کژال)، 2015، youtab، شماره مجازی تیندر، مینو
پاسخ
همه همینو میگن الهام ولی دیگه تحمل این شکمو ندارم.من الان ۳۶ هفته و دو روزم.
نونا جون از الان به فکر کمکی و پرستار باش.چرا خودتو عذاب بدی؟
  • 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نوناجون اره سرلاک‌ها پودر خشکن دیگه. مثلا سرلاک جو دوسر یا برنج و .. خیلی حساسیت ندارن. پوره میوه هم اگه اشتباه نکنم تا باز نشه دمای محیط اوکیه، بعد باز شدن باید یکی دو روزه مصرف شه. ولی با پوره موافقم که آدم میتونه راحت درستش کنه چرا اماده بخره.
انشالله اینا بخورن، ما تا قله قاف هم میریم هر چی میخوان رو بخریم Smile)

سلین جون یعنی تنها امیدم برای این به فنا رفتن‌های فعلی اینه که اینا با هم بزرگ میشن و تنها نیستن، منم قرار نیست دوباره به فنا برم انشالله Big Grin
الان میذارمشون کنار هم با تعجب به هم دقت میکنن و دست و پای همو میگیرن که بخورن Big Grin
  • (کژال)، 2015، Arezoo1984، Celin، Elhamgoli، nona، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ترگل جان دلم خواست خدا حفظشون کنه
دلم خیلی دوقلو میخواست چون مطمئن بودم دیگه زیر بار دوباره مادر شدن نمیرم
دوتا هم بچه دوست داشتم که خب قسمت همین یدونه است

نونا جان دخترت از الان فکر اندامشه که چاق نشه بدون شکر میخوره
حالا زمان ما بیشتر بچه ها با آب قند و چای شیرین بزرگ میشدن
  • (کژال)، 2015، nona، Targol، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان