امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
دخترا پوره میوه رو میشه تو ظرف در بسته برای ۷-۸ ساعت نگهداشت؟ یا بذارم تو فلاسک غذا که تا ۶ ساعت گرم نگه میداره تا ۱۰ ساعت. سرد؟ یا خطرناکه نگه ندارم مدام تازه درست کنم؟
اصلا میشه راجع به نگهداری باقیمانده غذا توضیح بدید؟ طولانی مدت نمیگما نهایت صبح تا شب
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جان من برعکس کلا تو رابطه بودم شب و روز
ولی الان درد و خستگی باعث شده اصلا نخوام انگار اون قسمت رندگیمون غیرفعال شده ، فرصت فکر کردن هم ندارم بهش دیگه واسم مهم نیس نمیدونم تا چند وقت اینجوریه
چکاپ بعد زایمانم نرفتم
بچه ها من پسرمو تازگیا حتی نیم ساعت هم تنها بذارم با مامانم یا م ش بعدش که بیام پیشش شدیییید گریه میکنه تا یکساعت بغض داره ، الان دندونم درد میکنه نمیدونم چه جوری برم درست کنم
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ندا جون پسر منم همینطور میمرد همش
بعد من فهمیدم نباید نشون بدم نبودم
وقتی نیستم خوبه بعد که میرسیم مثلا میگیم سلاااام یا میبینه از بیرون میایم اینطوری میکنه
الان مثلا به م ش پیام میدم خوابه میرم بالا و میشینم تا بیدار بشه بعد خیلی طبیعی انگار کلا بودم رفتار میکنم فعلا مشکلی پیش نیومده
  • Nedaa28، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
وای خیر ببینی چه روش خوبی
فردا همین کارو میکنم
این دوباری که گریه کرده دقیقا یهو جلوش ظاهر شدم قبلش داشته میخندیده تا منو دید زد زیر گریه
پاسخ
عزیز دلمی
...
دقیقا بار اول من تو ماشین بودم باباش رفت بیارتش تا دیدتش گفته سلاااام پسررررررمممم ببین انقدر گریه کرد تا تو ماشین صداش دو رگه شد بعد اومد تو پله ها ساکت شده بود منم تا دیدمش تو تاریکیه ماشین همینکارو کردم یهو تا ۲۰ دقیقه انچنان گریه میکرد که به خدا تا یک هفته صدا نداشت بچم
...
اره تست کن امیدوارم که جواب بگیری عزیزم
  • Nedaa28، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ندا جان پسرت چند وقتشه؟
مراقب اصلیش کیه؟ کمک کیه؟ کمک در چه سطحیه؟
برای این دوران تا می تونید انواع دالی بازی با خودتون، عروسک ها، قایم کردن و ظاهر کردنشون و کم کم زیاد کردن فاصله خوبه... کمک می کنه یاد بگیره اگه مامان از جلوی چشمم دوره، مشکلی نیست و بر می گرده... ولی تا اتمام اضطراب جدایی سعی کنید مراقب اصلی اصلا تنهاش نذاره... خیلی توی زود مستقل شدن کمکش می کنید و مشکلات ثانویه هم پیش نمیاد... پسر من توی تولد 2 سالگیش 3 روز رو تنهای تنها موند و روزی چند بار تماس تصویری راحت کار رو حل می کرد... اگه نمی گرفتیم هم بعید می دونم که مشکلی ایجاد می کرد... ولی بهایی که دادم این بود که تا 1.5 سالگی فقط 40 دقیقه خواب بوده گذاشتم پیش عمه ش و خواب بوده برگشتم! یعنی اصلا اصلا پیش کسی نذاشتمش... ولی بچه های دوستام که بچه هاشون رو پیش مادر و مادرشوهر میذاشتن، می بینی این سن هایی 2-3 سالگی که هیچ، می بینی اواسط دبستان هستن ولی مادرشون نمی تونه شب جایی بذاردشون... این وسط یه استثنا هست، اونم پرستار تمام وقت و ساکن در منزله یا مثلا مادربزرگی کمکی چیزی باشه که پیش شما زندگی کنه که او رو هم مراقب اصلی ببینه... اینجوری هم به مشکل نمی خورید...

ما برای خرید، دندون و اینها، همه با هم می رفتیم و نوبتی پسرم رو نگه می داشتیم و چون بیرون عوامل حواس پرتی و سرگرمی زیاده، زیاد بهانه نمی گرفت.... البته من از اول به باباش هم عادتش دادم و همییییشه پدرش در امور بچه کمک های مهمی می کنه و دوتایی مسئولیت ها رو انجام میدیم...

نونا جون اگر خودت درست کنی و کنسروی باشه، می تونی چند روز تا درش باز نشده نگهداری... ولی آماده ها رو نمی دونم... واقعیتش من یه بار هیرو گرفتم، ولی اصلا چون نفهمیدم چی به چیه ریختمش... ولی فکر کنم حتی با باز شدن درش هم میشد یه مدتی رو نگهداشت...
ولی واقعا درست کردن پوره تازه به تازه سخت نیستش... کافیه یه تیکه بذارید روی برنجی چیزی تا بخار پز شه... یا گوشت رو شروع کنید و براش مثلا هویج یا کدو حلوایی، بروکلی، سیب زمینی و هر چیزی رو بذارید توی خورشت خیلی خوب می پزه و تازه به تازه به بچه ها غذا میدید... برای هر روز هفته برنامه ی غذایی اگه بذارید، کنارش به غذای بچه هم فکر کنید و به غذای خودتون هم شکر، روغن و نمک اضافی نزنید، راحت میشه توی همون غذای خودتون بپزه و آماده بشه... واقعا من خودم می ترسیدم نگهدارم چیزی رو... و تا 1 سالگی همه ی وعده هاش تقریبا تازه به تازه بود (حتی مثلا آب میوه یا شیر مغزیجات و... رو در حد یه وعده که بخوره درست می کردم...) مگه اون اوایل که چند بار کنسروی درست کردم و توی یخچال نگهداشتم در حد دو سه روز ولی اینقدر بهم فشار وارد می کرد که سالمه؟ سالم نیست؟ بریزم؟ نریزم؟ که بیخیالش شدم... راحت ترین کار از نظر روحی و روانی همون برنامه ریزیه که خرید مناسب هم بکنید و برنامه ی غذایی رو جوری بچینید که مواد غذایی برای شما و بچه ها هم خوان باشه و خیالتون هم از تازگی مواد راحت راحت باشه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نوناجون شما معمولا پزشک‌هاط خوب میشناسی. پزشک خوب مغز و اعصاب که تو زمینه تشنج (برای یه فرد ۲۰ ساله میخوام) کار کنه معرفی میکنی؟ ممنونم پیشاپیش

البته علائم تشنجش اون مدلی که تو تلویزیون نشون میده نیست و با نوار مغز تشخیص تشنج دادن.
پاسخ
مامانا میگم برای مثلا پسر من که قراره بار اوله گوشت و مرغ بخوره چی خوبه؟
مرغ سینه یا ران؟
گوشت گوسفندی یا گوساله؟
البته ماهیچه که میدونم خوبه
  • nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
رز جان پسرم سه ماهش تموم شده
دالی بازی باهاش،میکنم هنوز زیاد متوجه نیست
همیشه با خودم و همسرمه ولی واسه مراسم مادربزرگم مجبور شدم دو تا نیم ساعت بذارمش تو ماشین با م ش
الان هوا خیلی آلوده اس اوضاع دندونامم خیلی بده باید درست کنم نمیتونم ببرمش بیرون نگهش دارم
شاید از این به بعد مامانم بیشتر ببینه ، البته کلا با ما زندگی نمیکنه ولی اگه یکیو هر روز ببینه و مثلا ماهی یکبار باهاش تنها باشه هم مشکلی پیش میاد؟
من چون شیر خودمو فقط میدم و اصلا شیرخشک قبول نمیکنه بخوام هم نمیتونم طولانی مدت بذارم پیش کسی
  • nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آره پس هنوز کوچیکتر از اونه که متوجه دالی بازی بشه...

ماهی یه بار به نظر من کمه... حداقل باید هر روز چند ساعتی یا هفته ای چند روز رو پیش شما و پسرتون باشن (بخصوص قبل از شروع اضطراب جدایی) تا بچه عادت کنه و فکر کنه که عضوی از خانواده هستن... بعد به مرور اگر بعنوان مراقب ایشون رو پذیرفت، کم کم مثلا توی اتاق باهم تنهاشون میذاری و فاصله ت رو دور می کنی... دالی بازی می کنی همون حین، فواصل دالی بازی رو زیاد می کنی، فاصله ت رو دور می کنی... برگشتی یه جایزه ی کوچیکی به بچه میدی (نه چیز خیلییی خاص، حتی یه شیر دادن شما برای بچه ارزشمنده، یه جغجغه،یه برگه کاغذ که بیاری پاره کنه، یه کتاب کوچولو باهاش بخونی ووو...)... و ببین چطور با قضیه کنار میاد...

خب با توجه به سنش، من فکر می کنم این فقط هشیاری بیشتر بچه رو نشون میده... یعنی اضطراب جدایی نیستش... و سریعتر تا درگیر اضطراب جدایی نشدید، برو دندونات رو درست کن که بعدش ریسک تنها گذاشتنش زیاد میشه... کلا تا حدود 5-6 ماهگی بچه می تونید یه مدتی رو تنهاش بذارید یا خیلییییی راحت سفر برید یا به کارهای عقب افتاده و چکاپ ها و... برسید... البته نه خیلی طولانی (مثلا خب هر چی بیشتر توی خوابش تنهاش بذارید، بهتره)... ولی بعدش کم کم آسیب میزنه...
برای راه حل اینکه تنها میذاری سیر بمونه یا کمتر احتمال داشته باشه که بیدار بشه، می تونی شیرت رو بدوشی... می تونی یه لباسی که چند روزی پوشیدی یا بوی شیرت رو میده بذاری کنارش ووو... و بری زودتر درست کنی تا وارد ا.ج نشدید...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان