۱۴۰۰/۹/۲۱، ۰۵:۱۵ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۹/۲۱، ۰۵:۱۷ عصر، توسط Arezoo1984.)
ترگل جان، من از همون چهار ماهگی شروع کردم ولی خب پیشرفت خاصی نداشتم، دکترش بهم برنامه غذایی داده بود که به عنوان صبحانه و میان وعده فرنی و سرلاک بود و وعده های اصلی با ماکارونی و هویج و سیب زمینی شروع میشد و هر سه روز یه آیتم جدید اضافه میشد.
اما متاسفانه دختر من اصلا دهنش رو باز نمیکنه! یه بار فقط پوره سیب زمینی رو خوب خورد ولی آیتم های دیگه رو که بهش میدم یا دهنش رو باز نمیکنه یا به اندازه یه نخود بخوره!
هدفم سیری با غذا نیست، هدفم تست طعم های مختلف که متاسفانه خبری نیست
دختر منم شیرش چند وقتی بود کم شده بود و این روزهای آخر که دهنش رو قشنگ میبست که نخوره منم الان دو روزه که یه کمی حساسیتم رو کم کردم، مثلا از خواب بیدار میشه بلافاصله شیر براش درست نمیکنم، سرشیشه ش رو هم از دو قطره کردم سه قطره، به نظرم شرایط بهتر شده.
از اونجاییکه خیلی ها بهم میگن اصرار نکن به غذا، منم یه بار که درست میکنم و میببنم دهنش رو باز نمیکنه، یه هفته ایی بیخیال میشم.
الانم حس میکنم باید بذارم غذا رو جلوش و خودم بیخیال باشم، شاید بخوره.
برای همبن منتظرم شش ماهش بشه که تغذیه مستقل رو شروع کنم.
اما متاسفانه دختر من اصلا دهنش رو باز نمیکنه! یه بار فقط پوره سیب زمینی رو خوب خورد ولی آیتم های دیگه رو که بهش میدم یا دهنش رو باز نمیکنه یا به اندازه یه نخود بخوره!
هدفم سیری با غذا نیست، هدفم تست طعم های مختلف که متاسفانه خبری نیست

دختر منم شیرش چند وقتی بود کم شده بود و این روزهای آخر که دهنش رو قشنگ میبست که نخوره منم الان دو روزه که یه کمی حساسیتم رو کم کردم، مثلا از خواب بیدار میشه بلافاصله شیر براش درست نمیکنم، سرشیشه ش رو هم از دو قطره کردم سه قطره، به نظرم شرایط بهتر شده.
از اونجاییکه خیلی ها بهم میگن اصرار نکن به غذا، منم یه بار که درست میکنم و میببنم دهنش رو باز نمیکنه، یه هفته ایی بیخیال میشم.
الانم حس میکنم باید بذارم غذا رو جلوش و خودم بیخیال باشم، شاید بخوره.
برای همبن منتظرم شش ماهش بشه که تغذیه مستقل رو شروع کنم.