امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
ترگل جان، من از همون چهار ماهگی شروع کردم ولی خب پیشرفت خاصی نداشتم، دکترش بهم برنامه غذایی داده بود که به عنوان صبحانه و میان وعده فرنی و سرلاک بود و وعده های اصلی با ماکارونی و هویج و سیب زمینی شروع میشد و هر سه روز یه آیتم جدید اضافه میشد.
اما متاسفانه دختر من اصلا دهنش رو باز نمیکنه! یه بار فقط پوره سیب زمینی رو خوب خورد ولی آیتم های دیگه رو که بهش میدم یا دهنش رو باز نمیکنه یا به اندازه یه نخود بخوره!
هدفم سیری با غذا نیست، هدفم تست طعم های مختلف که متاسفانه خبری نیست Big Grin
دختر منم شیرش چند وقتی بود کم شده بود و این روزهای آخر که دهنش رو قشنگ میبست که نخوره منم الان دو روزه که یه کمی حساسیتم رو کم کردم، مثلا از خواب بیدار میشه بلافاصله شیر براش درست نمیکنم، سرشیشه ش رو هم از دو قطره کردم سه قطره، به نظرم شرایط بهتر شده.

از اونجاییکه خیلی ها بهم میگن اصرار نکن به غذا، منم یه بار که درست میکنم و میببنم دهنش رو باز نمیکنه، یه هفته ایی بیخیال میشم.
الانم حس میکنم باید بذارم غذا رو جلوش و خودم بیخیال باشم، شاید بخوره.
برای همبن منتظرم شش ماهش بشه که تغذیه مستقل رو شروع کنم.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، Targol، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب جون تو اون عکسی که رزجون گذاشت الان تو‌ واندرویکس هستنا
  • nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
راست میگی ؟
مگه هفته ۲۴ نبود؟
پس همونه خیر ببینی گفتی باز یه امیدی ته دل ادم روشن میشه که هفته دیگه درست میشه Heart
  • nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۹/۲۱، ۰۵:۰۸ عصر)youtab نوشته است: اینجانب یک عدد مامان خسته و هلاک و نخوابیده با مقدار بسیاااار زیادی دست و پا و کمر درد
قند عسل جان ۲ روزه نمیخوابه
نه که کم بخوابه
کلانمیخوابه
تا میخوابه بعد از ۳دقیقه بیداااار و سرحال 
اما باز نیم ساعت بعد از شدت خواب نق و داد و بیداد و گریه و غر داره
در ضمن عشق جدیدشم پیدا کرده
پا
بله پاهای منو باباش
کلا باید جوری باشه که به پای ما دید داشته باشه وگرنه دعوامون میفرمایند
مثلا تو بغلمه داری راه میریم سرشو انقدر میاره پایینو دولا میشه که پاهامو ببینه که همش نزدیکه  بیوفته Rolleyes
توی واندرویکس هم دیدم هفته ۲۵ خبری از ابر نیست  Huh

یوتاب جان اون رعد و برقه اوجشه که آماده ی تغییرات سنگینش باشی... الان برای لیپ شما میشه هفته ی دیگه یعین 26 هفته... و دو سه روز بعدش هم ادامه داره...
در کل، کل قسمتی که رنگی هست و سفید نیست یعنی توی واندرویکسه و معمولا توی سن بچه های شما، 4-5 هفته طول میکشه... دوره ی چند هفته ایه... چند روزه نیستش متاسفانه...
طاقت بیار عزیزم
الان لیپ پنجمی و ارتباطات رو داره کشف می کنه...
https://www.thewonderweeks.com/mental-leap-5/

راستی گفتی پا یه چیزی یادم افتاد...
بچه ها اگه کف پاشون به جایی تکیه داده شده باشه بهتر می خوابن...
یعنی توی تخت می خوابونیدشون، کف پاش رو بذارید به دیوار باشه (نه تماس مستقیم، پتویی چیزی بین پا و دیوار بذاریدد که سرد نباشه... جوراب هم بپوشونید خوبه...)... یا به پایین تختشون باشه... یا می خوابن، پاشون مثلا به شما تکیه داده باشه (توی بغلتون، عمود به شما ووو...) ببینید تاثیری توی خوابشون داره یا نه و اینجا نتیجه رو بگید...
متاسفانه یادم نمیاد کجا خوندم و نمی دونمم چی سرچ کنم که بیاد... ولی یادمه برای ما خیلی موثر بود...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنونم رز جان
اره ترگل که گفت رفتم نگاه کردم دیدم بعععععله
پس پسری در ابری بسر میبره
مرسی که پا رو گفتی
تست میکنم حتما
  • 2015، nona، Rose، Targol، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام بچه ها منم بعد یه مدت طولانی چند وقتی هست که به این تاپیک سر میزنم . خدا قوت به همه .میبینم که همه درگیر تغذیه نی نی هاشون هستن. دختر منم الان ۴ ماه و نیمش هست گفتم ۵ ماه تمام غذا رو شروع کنم .اخه یه سری نشونه ها میبینم که به نظرم بدش نمیاد . 

بعد انگار همتون با روش سنتی شروع کردید .احتمالا منم با فرنی شروع کنم.حریره هم که انگار گفتین برای رفلاکس بد هست پس بعد میرم سراغ پوره میوه و سبزیجات و بعدشم سوپ .

راستی ترگل جان اعترافت رو خوندم .منم الان ۴ ماه و نیمه لب به لبنیات نزدم شیر .ماست . کره و پنیر و... دیگه حس میکنم استخونام درد میکنه . 
ولی بعضی وقتها یه چیزایی میخورم مثلا شکلات صبحانه الان دیدم نوشتی اونم بد هست  Sad
  • 2015، Nedaa28، nona، Rose، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سروناز جون یه ذره اشکال نداره. اخه شیرخشک داره شکلات صبحانه. میخوای اون مدلی که داری روشو بخون. شاید نداشت.
واقعا زندگی بدون لبنیات سخته. حتما روزی دو تا کلسیم دی بخور. من تو بارداری هم به خاطر فشار نمک نمیخوردم. حالا اینجور.
دکتر گوارش دخترم گفت از ۹ ماهگی به تدریج حذفیات رو برگردونم و ببینم بدنش چطور جواب میده. انشالله که آلرژیشون رفع شه.
  • 2015، Nedaa28، nona، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ترگل جون قرص کلسیم واسه کلیه بد نیست ؟قرصش رو دارم سعی میکنم یه روز در میون بخورم .ولی میترسم بیشتر بخورم سنگ کلیه بگیرم .حالا نمیدونم فکرم درسته یا نه. 
راستی یه بیسکوییت من خریدم توش شیرخشک نیست  فکر کنم مارک گرجی هست.تو ترکیباتش آب بود. برای میان وعده خوبه. کره گیاهی هم جایگزین کره حیوانی کردم. دکتر به من گفته از همین الان از یه قاشق ماست پروبیوتیک کم چرب شروع کنم ببینم چجوری میشه.البته فکر کنم حساسیتش کم هست
  • 2015، nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام مامانا
من هم به جمعتون اضافه شدم
اول بگم چقدرررر بچه داری سختتر از اون چیزیه که تصورشو میکردم
با اینکه هنوز دخترم دو ‌هفتشه
مامانا یکم میشه منو راهنمایی کنید در مورد اینکه چه چیزهایی نباید بخورم؟ مثلا ‌در مورد میوه ها ، مغزیجات و لبنیات
  • 2015، Arezoo1984، mona70، nona، Rose، Targol، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه‌ها امشب یه اتفاق عجیبی افتاد. دوستم اومد دیدنم و وقتی بچه‌ها رو دید با ذوق اومد سمتشون و گفت ای جااااانم.. یهو دختر کوچیکم لب و لوچه‌اش آویزون شد و شروع کرد به یه گریه فجیع و با جیغ‌های بنفش که تو این ۶ ماه ندیده بودم. با تمام وجود جییغ زد و گریه کرد که گفتم حتما تارهای صوتیش آسیب دیده. اصلا نمیتونم توصیف کنم. هرررر کاری هم کردم ساکت نشد. ۱/۵ ساعت یه ریز با صدای فریاد گریه کرد تا خوابوندمش.. ذهنم خیلی خیلی درگیر این موضوع شده. نمیدونم چرا همچین شد؟؟ این دخترم وقتی رفته بودیم شهرستان بلا استثنا به همه آدمهای جدید لبخند میزد و کلا معروفه به خوش اخلاقی..
  • 2015، Celin، mona70، nona، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان