امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
(۱۴۰۰/۹/۲۶، ۰۱:۱۸ صبح)nona نوشته است:
(۱۴۰۰/۹/۲۶، ۱۲:۵۳ صبح)Targol نوشته است: مرسی رزجون
نوناجون اون زمان که ما حرفه و فن داشتیم یادمه نوشته بود اگه صابون حلال یه لک نباشه باعث تثبیتش میشه. چطور اول با صابون امتحان کردی؟! به نظرم به ترتیب مایع ظرفشویی، پودر ماشین و شامپو فرش رو امتحان کن. البته تجربه ندارم همینجوری میگم.

ترگل جون اتفاقا منم از حرفه و فن یادم بود که اگه لکی با هیچی پاک نشد با صابون و آب سرد امتحان کنید، اشتباه یادم بود یعنی؟

نه درسته دیگه عزیزم. حرف شما هم بیان دیگه این موضوعه که صابون بمونه برای مرحله آخر. اگه با هیچی پاک نشد، صابون.
حالا من خودم برای بچه‌هه اولین چیز همون صابون رو میزنماا، اما برای لباسهاشون که مهم نیست برام.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آره ترگل جون هر دو به حرفو زدیم ولی نمیدونم چمه من اول میرم سراغ صابون برای لکی که احساس میکنم مقاومه Smile
آیسان جان گلنارو میگی احیانا؟ من نمیدونم صابونم چیه از همین معمولیاست حالا جعبشو نگاه میکنم میگم اصلا کامل کامل پاک میکنه عالیه

باشه حتما رز جان یه گوشه امتحان میکنم
  • Rose، Targol، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جان پودر لکه بر سپید رو هم خواستی امتحان کن
به روش آخری که توضیح داده موثره

پرده های آشپزخونه رو با رنده شده صابون گلنار شستم در حد سفید کننده عمل کرد فکر کنم برای پوست یه لایه رو کلا ببره  Big Grin
  • nona، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی سروناز جان که نظرت رو گفتی
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • nona، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سروناز جون بله، به بزرگتره که آلرژی شدید داره شیر خودمو با رعایت رژیم و شیرخشک نئوکیت میدم. به دومی که خفیف تره پپتی میدم. تو فرنی دومیه هم بعد آماده شدن همینو اضافه میکنم. برای اولیه با آب‌ درست میکنم.

نونا جون فکر کنم منظور آیسان جون اون صابون‌های سنتیه که زرد و نارنجی اند و عطاری‌ها دارن. بهشون میگن صابون مراغه فکر کنم. ازش خیلی تعریف میکنن اما نمیدونم در عمل چطوره.

من انقققدددر منتظرم بچه‌هام ۹ ماهشون شه و پنیر بخورم که حد نداره Big Grin
  • nona، youtab، آیسان ۹۶، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سروناز چرا پاک کردی مادر بذار بخونیم بعد پاک کن Smile
ترگل جون آهان من از وقتی یادمه ازین صابون سبزا تو خونمون بود قدیما فکر کردم اونو میگه آیسان
عزیزم هنوز پنیر نمیخوری؟ الهی Sad خدایی اگه من قرار بود رژیم بگیرم نمیتونستم مثل شما
همینطوری بدغذا هستم دیگه تمام اون حذفیات موارد مورد علاقمه
  • Targol، youtab، آیسان ۹۶، خانم فسقلی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۹/۲۶، ۰۱:۲۴ عصر)Targol نوشته است: سروناز جون بله، به بزرگتره که آلرژی شدید داره شیر خودمو با رعایت رژیم و شیرخشک نئوکیت میدم. به دومی که خفیف تره پپتی میدم. تو فرنی دومیه هم بعد آماده شدن همینو اضافه میکنم. برای اولیه با آب‌ درست میکنم.

نونا جون فکر کنم منظور آیسان جون اون صابون‌های سنتیه که زرد و نارنجی اند و عطاری‌ها دارن. بهشون میگن صابون مراغه فکر کنم. ازش خیلی تعریف میکنن اما نمیدونم در عمل چطوره.

من انقققدددر منتظرم بچه‌هام ۹ ماهشون شه و پنیر بخورم که حد نداره Big Grin
آره ترگل جون دقیقا همونها
  • nona، Targol، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نوناجون منم دیگه دارم خل میشم. امروز صبح پنیر رو داشتم از تو پیش دستی برمیگردوندم تو پاکت، کارد پنیرخوری رو مزه کردم Big Grin تنها تجربه پنیر خوردنم تو این ۴/۵ ماه بود.
  • nona، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
الهی چه مادر خوبی آفرین
  • Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مادر خوب Sad خرابکاری‌هامو برانون تعریف نمیکنم Big Grin
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن: