موضوعها: 1
تشکر Received: 30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
۱۴۰۰/۹/۲۶، ۰۶:۵۳ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۹/۲۶، ۰۷:۰۵ عصر، توسط nona.)
اونو هممون داریم ترکل
ولی خدایی رژیم بودن سخته اون سه باری که خون دیدم خدایی اگه دکترم ریلکس نبود و فرصت نمیداد وهمون اول سریع میبستم به رژیم (و البته مهمتر از همه شکر خدا که آلرژی نبود) قطعا بعید میدونم مثل شما، یا ندا یا میس شین و خیلی مامانای دیگه اینجا که مجبور بودن رژیم داشته باشن میتونیتم رعایت کنم، همش قطعا دنبال راه در رو بودم
واقعا آفرین به شما
بچه ها من دیروز هویج دادم یه نقطه قرمز نوک دماغش ظاهر شد
امروز سوپ هویج دادم ایشالا حساسیت نداده
یوتاب جان و کژال جان واقعا کجایید دخترا؟؟؟
موضوعها: 0
تشکر Received: 6,784 in 1,210 posts
تشکر Given: 4,526
اعتبار:
6,938
ترگل جون پنیر گوسفندی دوست نداری؟ من همیشه خامه ای ویلی میخوردم انقدر پنیر دوس داشتم عصرونه هم حتما میخوردم الان دیگه شوهرم واسه خودشم نمیخره چون یه روز داشتم بو میکردمش دلش خیلی سوخت
الان همون لیقوان گوسفندی میخورم
کژال و لیانه و یوتاب جون کجایین؟ منم دلم تنگ شده واستون
پسر من به شیرخشک پپتی هم حساسیت نشون داد بالا آورد ، وای چقدرم بدمزه اس دیگه کلا شیرخشک امتحان نکنم بهتره
تشکر Received: 20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
اعتبار:
25,418
نداجون چرا خیلی دوست دارم. اما دکتر اونم منع کرده. کلا پروتیین شیر گاو و گوسفند و بز و همه چارپایان ممنوع
اره خیلی بدمزه اند. فکر کن پپتی جونیور از اون تلختره و نئوکیت مرحله آخر زهرماره.
اعتبار:
35,283
۱۴۰۰/۹/۲۶، ۰۸:۴۸ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۹/۲۶، ۰۹:۰۲ عصر، توسط nona.)
آره ندا ایانه جون از اول کم سر میزد اما یوتاب و کژال قشنگ فعال بودن گویا مشغولن خسابی
طفلیا ترگل
خب حداقل خوشمزه درست کنن واسه بچه ها
هرچند خدارو شکر بچه ها متوجه بدمزگی و بیمزگی نیستن چون اصلا چیز دیگه مزه نکردن
تشکر Received: 1,534 in 222 posts
تشکر Given: 2,279
اعتبار:
1,534
نونا جون عزیزم قرار بود رز خوند پاکش کنم.اخه یه کم از نوشتنش عذاب وجدان داشتم بعدشم گفتم بهتر بود خصوصی براش میفرستادم.
دختر من همچنان همون شیر خشک نان میخوره البته دکترش گفت نمیخواد عوض کنی .فکر کنم حساسیتش خفیف بود .در واقع تنها نشونه ای که داشت مدفوع سبز بود اونم به نظر من وگرنه ازمایشگاه زده بود قهوه ای .منم عاشق صبحونه بودم .حالا این پنیر گوسفندی رو هم امتحان میکنم.
راستی بچه ها نمیدونم میدونید یا نه ولی یکی از اشناهای ما که تو حیطه کار پزشکی هست گفت حواسم باشه بادمجون ندم.میگفت تو چیزایی که حساسیت میدن خیلی شدید هست و کار به بستری میکشه .حالا نمیدونم جدیدا چی میگن ولی تو اورژانس هست میگفت بیشترین موردی که برای بچه ها میرن همین بادمجونه.
اعتبار:
25,418
۱۴۰۰/۹/۲۶، ۰۹:۴۰ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۹/۲۶، ۰۹:۴۴ عصر، توسط Targol.)
سروناز جون مدفوع حتی اگه سبز بود هم دلیلی بر آلرژی نیست.
نونا جون فکر کنم مزه شیر به پروتیینشه که وقتی فیلتر میشه انقد بدمزه میشه. نئوکیت دیگه فقط آمینواسید داره.
اره دکتر گفت بعدش شیر دیگه ای ندید چون دوباره اینا رو نمیخورن چون تلخه.
اعتبار:
35,283
سروناز جون دختر من دو سه ماه سبز بود اما آلرژی نبود، ترکل جون درست میگن اصلا رنگش ملاک نیست دکتر من میگفت همه چی عادیه (درستم گفته بود)
اره دیگه ترگل عوض کنی طعم خوب بخورن عمرا دیگه قبلیا رو نمیخورن
تشکر Received: 6,784 in 1,210 posts
تشکر Given: 4,526
اعتبار:
6,938
سروناز جان پی پی پسر من از هفته سوم تولد سبز بود بعد کم کم بلغمی شد و خون توش میدیدم ، اگه کلا سبزه مشکلی نیستا نمیخواد رژیم سرسخت بگیری به نظرم
پیج دکتر فرشید صادقی تو اینستا ببین خیلی با رژیم مخالق
فه ، منم چون واقعا شدید بود رژیم گرفتم دکترمم گفت فقط دو ماه نخور بعد بیا بگم چیکار کنی حالا آخر آذر میرم پیشش
رژیم بدن مادر داغون میکنه واقعا
موضوعها: 278
تشکر Received: 22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
۱۴۰۰/۹/۲۷، ۱۲:۱۶ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۹/۲۷، ۱۲:۱۸ صبح، توسط Rose.)
بچه هایی که محدودیت لبنیات دارید، یکی از بهترین گزینه هاتون می تونه شیرهای گیاهی باشه...
بخصوص که مثلا شیربادوم کلییی کلسیم عالی داره...
یا مثلا توفو درست کنید یا آماده بخرید...
شیر سویا رو من یه مدت خیلی معتادش شدم با اینکه قبلا زیاد دوست نداشتم اما چاره ای هم نبود چون خیلی دوست داشتم...
محصولات گوسفندی هم مشکلی نداشت... بخصوص بز رو اگه میشد پیدا کرد دکتر می گفت اکی هست و حتی خیلی از محصولات خاص بچه ها از شیر بز بود تا جایی که یادمه...
خیلی از پیج های آشپزی گیاهی خارجی، ایده های خیلی خوبی برای کسایی که نمی تونن لبنیات و تخم مرغ و گوشت و این چیزها مصرف کنن میده... اگه خیلی اذیتید، یه چیزی جایگزینش کنید...
منم تا 9-10 که ریفلاکس تموم شه لبنیات غیر گوسفندی نمی تونستم بخورم... که توی اون زمان فقط کره ی گوسفندی بود و میگفتن فصل شیر و پنیر نیست!!!!!!!!!!!!!! شایدم بهانه شون بود... نمی دونم... از حدود 10 شروع کردم با ماست پروبیوتیک و تقریبا آخر 1 سال رسیدم به یکم شیر... ولی نکته ی جالب اینه که از اونموقع به بعد اصلا میلی به شیر ندارم و خیلییییی اذیتمم می کنه!!!!!!! نمی دونم اثر چی بوده؟ ولی انگار بدنم نمی تونه دیگه شیر رو هضم کنه... من خیلی راحت قبلا روزی 3-4 لیوان شیر می خوردم، هر نوعیییی ولی الان فقط بدون لاکتوز دلمو درد نمیاره... معمولیا می خواد معده م رو پاره کنه انگار!!!!
اره ندا جون واقعا من رو همین محدود شدن به کره ی گوسفندی داغون کرد و سنگ صفرا برام درست کرد......... البته من خیلیییی رژیمم سخت بود و جز چند تا قلم ماده ی محدود چیزی نمی تونستم بخورم...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
اعتبار:
25,418
رزجون دکتر علیمددی و معتمد هر دو گوارش کودکانن گفتن از نظر علمی بز فرقی با گاو برای حساسیت به پروتیین شیر نداره. معتمد گفت تو تجربه اما یکم تفاوت دیده شد. من برای دختر دومم که حساسیتش کمتر بود به توصیه مقدادی محصولات بزی گرفتم اما به مرور صورتش دون دون شد. علیمددی گفت قطع کن. برای بزرگه دیگه ریسک نمیکنم چون سر آلرژیش خیلی اذیت شدیم و حتی دو هفته بستری شد همون اوایل ترخیصش.
شاید مورد شما عدم تحمل لاکتوز بوده فرق میکرده.
تا حالا شیر سویا نخوردم راستش
|