۱۴۰۰/۹/۳۰، ۱۲:۵۸ عصر
اینقدر دوست دارم برم پروسمو شروع کنم یوتاب که خدا میدونه ( با وجود توضیحات بچه ها تو تاپیک از شیر و پوسک گرفتن که خب خیلیاش درسته اما خییییلی بچه دوست دارم
)

گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
|
۱۴۰۰/۹/۳۰، ۱۲:۵۸ عصر
اینقدر دوست دارم برم پروسمو شروع کنم یوتاب که خدا میدونه ( با وجود توضیحات بچه ها تو تاپیک از شیر و پوسک گرفتن که خب خیلیاش درسته اما خییییلی بچه دوست دارم
![]()
۱۴۰۰/۹/۳۰، ۰۱:۰۰ عصر
نونا؟؟؟ چجوری تا الان تحمل کردی پس
![]()
مرسی نونا جونم
اره واقعا انشالا که میمونن و سلامتن ![]() اگه واقعا دوست داری و از پسش برمیای برو یه نظری هم از خود دکتر بگیر و یه بررسی ای بکن به نظرم تا زمان مورد نظرت رسید دیگه نری تازه دنبال بررسی عزیزم ... ای جان ترگلی خدا قوت عزیز دلم من تو خوابوندن این یکی موندم به خدا بیچارم کرده مخصوصا از دیروز تا حالا دیروز جمعا از صبح تا شب سه چها تا یه ربع و نیم ساعت خوابید الانم از یه ۲۰ دقیقه نیم ساعته رو پامه فقط بلند بلند داره نطق میفرمایه با ساعت دیواری الهی بهمون خبر خوش بدی از شیر خوردن پرنسست ترگل جون
وای یوتاب جون الان که داشتم بزرگتره رو میخوابوندم صدای نق و نوق اونو شنیدم که از خواب بیدار شد. تازه یه ربع خوابیده بود. منم گفتم ولش کن بذار اینو بخوابونم بعد برم سراغش. حالا این یکیه نمیخوابید. یکم طول کشید اونم یه ده دقیقه ای غر غر کرد و اخرش به گریه رسید. یهو صداش قطع شد. دلم موند پیشش چیکار داره میکنه. حالا رفتم دیدم خودشو خوابوند دوباره. به پاس زحمتی که کشید تو خواب بهش شیر دادم ۵۰ تا خورد
![]() ![]() عزیییزم یوتاب جون عااااشق حرف زدن بچههام به خدا. خیلی نمکن
۱۴۰۰/۹/۳۰، ۰۱:۲۸ عصر
ای جاااااااان دلم که خوابیده خاااانوووووم گلت خودش...
اره ترگل من ضعف میکنم برای حرف زدناش بعد قیافشم اینور و اونور میکنه انگار داره بحث اقتصادی رو تخلیل میکنه اما نمیخوابه من هنوز لباسای شسته شده از شنبه گوشه اتاقشه خونه زندگیم جنگ زدس کلا ۳روزه به من چسبیده و خواب هم نداره
سلام بچه ها من گاهی شما رو میخونم
![]() دیروز رفته بودم شهر کتاب چشمم به بخش کتابای کودک خورد همینجوری باز کردم یه فصلی که در مورد خوابوندن بچه ها بود اومد اتفاقا هم راجع به یه زوجی بود که دوقلو داشتن و چالش بود براشون خوابوندن همزمان اونا.همش یاد ترگل جون افتادم ![]() ![]()
۱۴۰۰/۹/۳۰، ۰۱:۴۶ عصر
یا خداااا صنوبر جون این دیگه چه سمی بود
![]() ![]() من وقتی میذارم رو پام میبینم نمیخوابن ولشون میکنم تو تاریکی. نه بازی نه هیچی. کم کم (گاهی ممکنه ۱-۲ ساعت طول بکشه) صدای نق نق خواب آلودگیشون درمیاد.
۱۴۰۰/۹/۳۰، ۰۶:۰۸ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۹/۳۰، ۰۶:۰۹ عصر، توسط کتایون خانم.)
سلام بچه ها
ممنون از همتون که سوالامو جواب میدین مهربونا بچه ها کولیک و رفلاکس تا چند ماهگی ادامه داره؟ بعد دختر من ۲۳ روزشه، بردم دکترش گفتم بالامیاره، گفت رفلاکس نداره، رفلاکس از وزن معلوم میشه درست گفته؟؟؟ با این حال یه قطره داده واسه رفلاکس، روزی ۷ قطره ولی نگفته قبل شیر یا بعدش، کسی تجربه داره؟ نونا جون میشه خصوصیتو چک کنی عزیزم
۱۴۰۰/۹/۳۰، ۰۶:۲۰ عصر
کتایون جان خیلی می تونه متغیر باشه... درجاتش مختلفه، سرعت تکامل هم متغیره...
ما 9-10 ماهگی داروهاش رو قطع کردیم نه وزن فقط یکی از علائمشه... خیلی علائم دیگه هم داره... توصیه می کنم با یه متخصص گوارش اطفال ویزیت داشته باشی... من خودم پیش مقدادی می رفتم... ولی خب متخصص گوارش نیست... با تجربه ی الانم به بقیه این مورد که متخصص اون ارگان خاص بچه باشن رو به همه توصیه می کنم باید روش مصرف دارو رو دقیقا بپرسی... چون حتی ممکنه باید با آب جوشیده ی سرد شده باشه... اگه روش ننوشته و می تونید برید داروخانه بپرسید اگرچه خود دکتر یا پرستار دکتر باید بهتون توضیح می دادن... اگر برید از خودشون بپرسید خیالت راحت تره عزیزم این نکته به ذهنم می رسه که همیشه سوالاتت رو برای ویزیت یادداشت کن، صدای دکتر رو هم ضبط کن... چون اینقدر آدم اون لحظات تحت فشاره و استرس داره که ممکنه خیلی چیزا به ذهن آدم نیاد یا از یاد آدم بره...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم (۱۴۰۰/۹/۳۰، ۰۶:۱۶ عصر)هلیا نوشته است: سلام مامانا کاملا ممنوعه عزیزم آکادمی متخصصین اطفال آمریکا چند ساله که زیر 2 سال رو ممنوع کرده و متخصصین اطفال باید این رو به والدین بگن حتما... صارم درست گفتن صدای پس زمینه ی دائمی و بی معنا و کلا "بدون تعامل" کاملا مضره... خیلیییییی ضرر داره... الان برای ما توی رادیو مثلا زبان چینی یا روسی پخش کنن یه کلمه یاد می گیریم؟ نه اصلا اصلا اصلا به حرفاش گوش نده... اون دنبال پوله... اگه می تونی به بقیه هم آگاهی رو برسون... پیج دکتر لاله نایب رو حتماااااااااااااااااااااا ببین.. حتما ها ![]() ![]() @logopedresurs
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم |