موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
۱۴۰۰/۹/۳۰، ۰۷:۲۲ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۹/۳۰، ۰۷:۲۵ عصر، توسط Rose.)
خیلیییی مبحث گسترده ایه...
یه سری بچه ها خب کلا استعداد فراگیری زبانشون بالاست که اونم باید اول زبان مادری تکمیل شه بعد زبان دوم...
منم دیدم که راضی هستن... ولی ببین اگر خودت انگلیسی بلد باشی و پای صحبت بچه بشینی، می بینی اولا حفظ کرده، عین شعر... دوما اصلا اصلا مفهوم نیست چی میگه... و پدر و مادر معمولا زبانشون ضعیفه و متوجه انگلیسی حرف زدن بچه نمیشن و فکر می کنن بچه شون خیلی زبان حالیشه... من یکی رو دیدم خودش و همسرش دیپلمه بودن، و بچه نه ساله نمی تونست فارسی حرف بزنه... ولی انگلیسیش هم ضعیف بود و چیز خاصی بلد نبود... و اون مادر با افتخار می گفت من از بچگی گذاشتمش جلوی یوتیوب!!!!!!! و فکر می کرد و می کنه زبان بچه ش خیلی قویه... ولی فقط زیان خودشه که ضعیفه و متوجه نمیشه بچه ش چیزی بلد نیست..........
روانشناس هایی که مدرک تایید شده دارن رو ببینید، پیج گفتاردرمانها رو ببینید متوجه آسیبها میشید...
حالا امیدوارم این شائبه پیش نیاد که باز رز مخالفت کرد... من دارم از دید خودم میگم... شما هم تحقیق کنید و باز نهایتا تصمیم به عهده ی خود پدر و مادره...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
موضوعها: 1
تشکر Received:
9,629 in 3,202 posts
تشکر Given: 3,566
اعتبار:
13,743
ممنونم رز جان من که دارم فعلا از تجربههای شما مامانا استفاده میکنم برای بعدها انشاالله
موضوعها: 0
تشکر Received:
20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
اعتبار:
25,418
کتایون جون کولیک معمولا تا ۳-۴ ماهگی رفع میشه. رفلاکس ممکنه بیشتر طول بکشه. دختر من وزنگیریش خوب بود اما رفلاکس داشت. اونقدرها هم بالا نمیاورد اما خوب ترش میکرد یا حالت آدامس جویدن و اینا. هنوزم یکم درگیریم اما دارو مصرف نمیکنه. به مرور قطع کردیم. دارو بیشتر اذیتش میکرد.
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
اعتبار:
24,870
۱۴۰۰/۹/۳۰، ۰۸:۴۳ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۹/۳۰، ۰۸:۴۵ عصر، توسط Rose.)
کتایون جون ما حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه نگه می داشتیم...
نکته ی مهم راحتی پوزیشن بدنته... من پشتم بالش میذاشتم، دورم رو با بالش بارداری ساپورت می کردم و تکیه میدادم... بعد از یه مدت اینقدر زیاد شده بود که کلا خوابش میشد تایمی که بغلمه، بعدشم باز شیردهی بود و باید باز بغلم می بود... ولی اینقدر پیشرفت کرده بودم که کتاب می خوندم یا با موبایل کار می کردم یا آشپزی و کار می کردم، همه یه دستی...
قبلا درباره ی روش هاش صحبت کردیم... آغوشی و کمتر چادر خونه به کارم میومد...
فقط یه توصیه اینکه تا می تونی کمک بگیر... از هر کسی که می تونی... چون تنهایی آدم داغون میشه... مثل من...
برای کاهش عوارضش هم من قبلا دستورالعمل نقدادی رو مطمئنم که گذاشتم... اگه پیداش نکردی یا سیو نکردی دوباره عکس بگیرم بفرستم. ولی سرچ هم کنی مطالب زیادی میاد از غذاهایی که نباید خورد و تاثیر میذاره تا پوزیشن و مدت و مکان شیردهی ووو...
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
اعتبار:
24,870
۱۴۰۰/۹/۳۰، ۰۹:۱۵ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۹/۳۰، ۰۹:۱۶ عصر، توسط Rose.)
خواهش می کنم عزیزم
آره میدونم خیلییییییییی سخته واقعا خدا قوت...
ولی مطمئن باش این روزا میگذره... حرفی چیزی داشتی بیا بگو... نخواستی عمومی بگی من توی خصوصی در خدمتت هستم عزیزم... بیا صحبت کنیم اگر حالت خوب نبود...
آره پیج هم داره
ولی عکس یه برگه ای که به همه ی بچه های ریفلاکسی میده رو هم گذاشتم توی گروه... نمی دونم سیو کردی؟ یا بچه ها می دونن کجاست؟ اگه نه عکسشو برات تا فردا میذارم...
بعد کانال تلگرام هم داره، حتما عضو شو... توش خیلی مطالب مفید داره البته که از نظر من از علم روز یکم عقبه ولی باز بهتر از خیلی از دکترای دیگه اس واقعا... حداقل تلاش میکنه که به روز باشه

از بیماری تا دستور غذا و... داره... ریفلاکس رو هم توی کانالش سرچ کنی حتما کلی مطالب خوب میاره...
موضوعها: 0
تشکر Received:
20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
اعتبار:
25,418
کتایون جون منم اوایل ۲۰ دقیقه نیم ساعت نگه میداشتم. به مرور راحتتر میشه برات. تشکش هم که باید شیبدار باشه. هیچ وقت کلا تو حالت کاملا صاف نباید دراز بکشه حتی تو بغلت. همیشه سرش بالاتر باشه. دمای خونه رو خنکتر نگه دارید مخصوصا موقع شیر دادن، یه سری پرهیز غذایی هم اگه شیر خودتو میخوره باید رعایت کنی. فاصله شیردهی رو رعایت کن، بزرگترین عامل رفلاکس پرخوریه. زودتر از ۱/۵ ساعت اگه شیر خودتو میخوره شیر نده. بیشتر از ۲ ساعت هم نشه که یهو کلی شیر بخوره. بهتره وعده هاش کم کم و نزدیک باشه.