موضوعها: 0
تشکر Received: 452 in 88 posts
تشکر Given: 101
اعتبار:
452
آره عزیزم
واسه زمانی بود که مامانم هنوز اینجا بود. گفت قبول دارم ولی باز همون رفتارا رو تکرار کرد
تشکر Received: 20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
اعتبار:
25,418
لیانه جون منم ولله نفهمیدم مشکل دخترم چیه. مثلا تو میوه خوریش موز میریزم. امروز میخوره. فردا نمیخوره. یا داره میبره سمت دهنش میبینم اشتباه هدف گیری کرده یه کوچولو هدایت میکنم که دستشو به کدوم سمت ببره یهو پرتش میکنه کنار. کلا خوشش نمیاد تو کارش دخالت کنن. البته که این اخلاقش به خودم رفته
موضوعها: 1
تشکر Received: 30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
ندا جان من که دخترم شیر مادریه کامل با شروع کمکی از دو قاشق مرباخوری شروع کردم الان با هر کمکی حدود شش هفت قاشق میخوره ( دکترشم گفت در حدی که تمایل داره) چون همچنان شیرمادر نیاز به آبشو رفع میکنه
اما بچه های شیر خشکی بیشتر باید آب بدن گویا
تشکر Received: 6,784 in 1,210 posts
تشکر Given: 4,526
اعتبار:
6,938
نونا آخه دکتر من امروز گفت بهش آب بده روزی دو قاشق چای خوری مثلا
در مورد پرونارم پرسیدم گفت بگیر بیار بزنم
گفت دیگه ۵ ماهگی بیار اصلا مهم نیس سنش چقدر باشه انگار
از کجا میگیرین شما؟
موضوعها: 1
تشکر Received: 30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
۱۴۰۰/۱۰/۵، ۱۲:۱۹ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۰/۵، ۱۲:۲۰ صبح، توسط nona.)
ندا جون حتما صلاح دونسته دیگه بهرحال تخصصشو داره
فقط میدونم بچه های شیر مادری معمولا از شروع پنج ماهگی دو الی سه قاشق چ خ آب میتونن مصرف کنن بسته به دکتر داره دکتر من که گفت با کمکی اما بچه های شیرخشکی زودترم میتونن
ببین داروخانه های دولتی که همه دارن من از سوم خرداد میگیرم یوتاب از داروخانه ستاره سعادت آباد میگیره
موضوعها: 9
تشکر Received: 29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
اعتبار:
33,760
ندا جون اره مهم نبست سن واسه پرونار
نن از داروخانه ستاره تو سعادت بابد میگیرم البته شایان تو سعادت بابدم داشت اون موقع خوبه که میزنه دکترش اب رو هم دکتر گفت غذا شروع کردی بعد هر وعده دو قاشق مربا خوری بده بهش چه اشکال داره زودتر بدی
بجوشون بذار خنک شده بده من دادم چند بار تا حالا
اعتبار:
25,418
۱۴۰۰/۱۰/۵، ۰۱:۴۴ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۰/۵، ۰۱:۴۴ عصر، توسط Targol.)
بچهها من الکی مثلا خواستم از دیشب روتین خواب رو برای دختر بزرگترم شروع کنم. اولش یکم بغلش کردم راه رفتم چشماش سنگین شد، بعد پوشکش تمیز بود نیم ساعت قبل عوض کرده بودم دست نزدم، دلم هم نیومد حالا که چشماش سنگینه لباسشو عوض کنم  همونطور که میبینیم تا اینجا خیلی شبیه روتین بود  ) بعد گذاشتم تو جاش، پستونکشو دادم، وایت نویز پلی کردم و دستهاش رو همونجور که نوناجون گفت نگه داشتم و هی تکون دادم. وای انقد تکون دادم که بازوهام داشت از کار میفتاد. اونم هر یک ثانیه سرشو به چپ و راست میبرد. یه بیست دقیقهای ادامه دادم اونم با چشم بسته سرشو اینور اونور میکرد. دیگه کم کم گفتم بذار ولش کنم شاید بچه کلافه شده انقد تکونش میدم. ول کردم دیدم خوابه  )
قبلا رو پا میذاشتم. حالا همین فرمون میرم دیگه. راستی دیشب دوباره به روال قبلا، آخرین وعده شیرخشک دادم و بعدش یکم سرلاک شب هاینز. شاید سیییر شه راحتتر بخوابه.
نوناجون نکتهای اگه داری بگو
راستی شما وقتی خوابش گرفت لباس و پوشکشو عوض میکنین؟ خوابش نمیپره؟ دلم نمیاد من.
موضوعها: 9
تشکر Received: 29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
اعتبار:
33,760
ترگل من از اون روش که بذاریم بعد شیر خودش بخوابه شروع کردم نتیجش جیییغ بود
یکم بیشتر اوضیح میدی منم همینو تست کنم
اعتبار:
25,418
بنسای جون اون چیزی که من از حرفهای نوناجون برداشت کردم اینه که دستهاشو صاف کنار بدنش بذاری و بگیریش. بعد مثل تکون روی پا به چپ و راست تکونش بدی. اینجوری سرش زیاد تکون نمیخوره.
یوتاب جون اون روش رو من نرفته میدونم به بن بست میخورم. ببین من قبلا که بچه ام تو دو ماهگی خودش خوابش تنظیم شده بود اول بغلش میکردم تا خمار شه. بیشترم به خاطر رفلاکس. براش تو بغلم لالایی میخوندم و 20 دقیقه راه میبردم. خوابش میگرفت بعد میذاشتم رو پام زود میخوابید. کم کم به اینجا رسید که وقتی چشمهاش سنگین میشد دیگه نیاز نبود رو پا بذارم. مستقیم میرفت تو جاش و میخوابید. در نهایت هم نیاز نبود خیلی بغلش کنم. تو بغلم زود میخوابید. یعنی دیگه ده دقیقه ای میخوبوندم. راستی همه اینا با چراغ خاموش بودا. اتاق کاملا تاریک.
حالا امیدوارم دوباره مثل قبل شه دیگه. یعنی به مرور راحت تر میشه انشالله.
برای بچه من اول غذا، بعد پوشک و لباس، بعد بغل، بعد انتقال به تخت و وایت نویز و تکون آروم. انشالله میخوابه. امیدوارم مرحله تکون به مرور حذف شه، بغل هم کوتاه شه.
تشکر Received: 9,992 in 2,583 posts
تشکر Given: 21,346
اعتبار:
11,818
منم دیشب سعی کردم اونجوری که نوناجان گفت پاهاش رو تکون دادم اروم اروم که بخوابه...  اما اصلا نخوابید بلکه نق هم میزد که چراپاهاش رو گرفتم دارم تکون میدم
روی پسرمن جواب نداد
فاطمه هستم
|