امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
آره عزیزم
واسه زمانی بود که مامانم هنوز اینجا بود. گفت قبول دارم ولی باز همون رفتارا رو تکرار کرد
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • liyane، Nedaa28، Targol، شماره مجازی تیندر
پاسخ
لیانه جون منم ولله نفهمیدم مشکل دخترم چیه. مثلا تو میوه خوریش موز میریزم. امروز میخوره. فردا نمیخوره. یا داره میبره سمت دهنش میبینم اشتباه هدف گیری کرده یه کوچولو هدایت میکنم که دستشو به کدوم سمت ببره یهو پرتش میکنه کنار. کلا خوشش نمیاد تو کارش دخالت کنن. البته که این اخلاقش به خودم رفته Sad
  • 2015، liyane، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ندا جان من که دخترم شیر مادریه کامل با شروع کمکی از دو قاشق مرباخوری شروع کردم الان با هر کمکی حدود شش هفت قاشق میخوره ( دکترشم گفت در حدی که تمایل داره) چون همچنان شیرمادر نیاز به آبشو رفع میکنه
اما بچه های شیر خشکی بیشتر باید آب بدن گویا
  • 2015، liyane، Nedaa28، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا آخه دکتر من امروز گفت بهش آب بده روزی دو قاشق چای خوری مثلا
در مورد پرونارم پرسیدم گفت بگیر بیار بزنم
گفت دیگه ۵ ماهگی بیار اصلا مهم نیس سنش چقدر باشه انگار
از کجا میگیرین شما؟
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ندا جون حتما صلاح دونسته دیگه بهرحال تخصصشو داره
فقط میدونم بچه های شیر مادری معمولا از شروع پنج ماهگی دو الی سه قاشق چ خ آب میتونن مصرف کنن بسته به دکتر داره دکتر من که گفت با کمکی اما بچه های شیرخشکی زودترم میتونن

ببین داروخانه های دولتی که همه دارن من از سوم خرداد میگیرم یوتاب از داروخانه ستاره سعادت آباد میگیره
  • 2015، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ندا جون اره مهم نبست سن واسه پرونار 
نن از داروخانه ستاره تو سعادت بابد میگیرم البته شایان تو سعادت بابدم داشت اون موقع خوبه که میزنه دکترش اب رو هم دکتر گفت غذا شروع کردی بعد هر وعده دو قاشق مربا خوری بده بهش چه اشکال داره زودتر بدی 
بجوشون بذار خنک شده بده من دادم چند بار تا حالا
  • liyane، Nedaa28، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه‌ها من الکی مثلا خواستم از دیشب روتین خواب رو برای دختر بزرگترم شروع کنم. اولش یکم بغلش کردم راه رفتم چشماش سنگین شد، بعد پوشکش تمیز بود نیم ساعت قبل عوض کرده بودم دست نزدم، دلم هم نیومد حالا که چشماش سنگینه لباسشو عوض کنمBig Grin همونطور که میبینیم تا اینجا خیلی شبیه روتین بود Smile) بعد گذاشتم تو جاش، پستونکشو دادم، وایت نویز پلی کردم و دستهاش رو همونجور که نوناجون گفت نگه داشتم و هی تکون دادم. وای انقد تکون دادم که بازوهام داشت از کار میفتاد. اونم هر یک ثانیه سرشو به چپ و راست میبرد. یه بیست دقیقه‌ای ادامه دادم اونم با چشم بسته سرشو اینور اونور میکرد. دیگه کم کم گفتم بذار ولش کنم شاید بچه کلافه شده انقد تکونش میدم. ول کردم دیدم خوابه Smile)
قبلا رو پا میذاشتم. حالا همین فرمون میرم دیگه. راستی دیشب دوباره به روال قبلا، آخرین وعده شیرخشک دادم و بعدش یکم سرلاک شب هاینز. شاید سیییر شه راحت‌تر بخوابه.

نوناجون نکته‌ای اگه داری بگو
راستی شما وقتی خوابش گرفت لباس و پوشکشو عوض میکنین؟ خوابش نمیپره؟ دلم نمیاد من.
  • 2015، mona70، nona، youtab، شماره مجازی تیندر، مینو
پاسخ
ترگل من از اون روش که بذاریم بعد شیر خودش بخوابه شروع کردم نتیجش جیییغ بود
یکم بیشتر اوضیح میدی منم همینو تست کنم
  • 2015، nona، Targol، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بنسای جون اون چیزی که من از حرفهای نوناجون برداشت کردم اینه که دستهاشو صاف کنار بدنش بذاری و بگیریش. بعد مثل تکون روی پا به چپ و راست تکونش بدی. اینجوری سرش زیاد تکون نمیخوره.
یوتاب جون اون روش رو من نرفته میدونم به بن بست میخورم. ببین من قبلا که بچه ام تو دو ماهگی خودش خوابش تنظیم شده بود اول بغلش میکردم تا خمار شه. بیشترم به خاطر رفلاکس. براش تو بغلم لالایی میخوندم و 20 دقیقه راه میبردم. خوابش میگرفت بعد میذاشتم رو پام زود میخوابید. کم کم به اینجا رسید که وقتی چشمهاش سنگین میشد دیگه نیاز نبود رو پا بذارم. مستقیم میرفت تو جاش و میخوابید. در نهایت هم نیاز نبود خیلی بغلش کنم. تو بغلم زود میخوابید. یعنی دیگه ده دقیقه ای میخوبوندم. راستی همه اینا با چراغ خاموش بودا. اتاق کاملا تاریک.
حالا امیدوارم دوباره مثل قبل شه دیگه. یعنی به مرور راحت تر میشه انشالله.
برای بچه من اول غذا، بعد پوشک و لباس، بعد بغل، بعد انتقال به تخت و وایت نویز و تکون آروم. انشالله میخوابه. امیدوارم مرحله تکون به مرور حذف شه، بغل هم کوتاه شه.
  • 2015، mona70، nona، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
منم دیشب سعی کردم اونجوری که نوناجان گفت پاهاش رو تکون دادم اروم اروم که بخوابه... Dodgy اما اصلا نخوابید بلکه نق هم میزد که چراپاهاش رو گرفتم دارم تکون میدم
روی پسرمن جواب نداد
فاطمه هستم
Heart
  • mona70، nona، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان