امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
کژال خوبه خدارو شکر بزرگ سده بذار بخوابه
ندا حان بچه سن بچههای ما هرچی طول روز بهتر بخوابن شب هم اتفاقا بهتر میخابن
مگه اینکه خواب روزانشن مثلادساعت متصل بشه به خواب شبشون ( حداقل بینش دو ساعت فاصله باید بندازی)

ندا گالاکتو رو بخور من دیگه الان بک ماهه و بیشتر هر هفته یبار میخورم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، liyane، Nedaa28، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ندا شوهر منم 6 میاد خونه. دیگه از 6 تا بچه بخوابه باهاشه دیگه.
تو طول روز خیلی خوب میخوابه پسرت. 4 ساعت تقریبا. پسر من دو تا تایم خواب روزش مجموعا 1.5 ساعت نمیشه.
من شبای تعطیل میخوابم. یکی از مزایای شیرخشک همینه(خودمو دلداری میدم) شبای تعطیل شوهرم میخوابه پیش پسرم و شیر میده بهش. من میخوابم. خداروشکر این هفته هم دو شب تعطیلی داریم Big Grin
  • liyane، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
كژال جون مرسی که نوشتی. حالا نفهمیدم کجای این روش مشکل داره که میگی برخلاف نظر روانشناسهات؟
نوناجون مرسی که پیگیری کردی. من گفتم لابد کژال حوصله نداره دیگه درخواست نکردم. من دیشب هم شیرخشک هم سرلاک شب رو به دخترم ندادم بلکه نصف شب کمتر بیدار شه. ساعت ۱۰:۳۰ میخوابونم. اما زود به زود بیدار میشه. دیشب مثلا ۱۱:۳۰ و ۱۲:۳۰ بیدار شد که تکونش دادم با کمی ناز و نوز خوابید. دوباره ۴ بیدار شد شیر خورد. ۶ هم بیدار میشه نق میزنه. هنوز نفهمیدم چرا.
شما چه خوبه برنامه‌تون. من عملا هیچ تایمی با همسرم ندارم. ۷ خیلی زوده. عالیه اصلا.
کژال جون شیشه‌های نصف شب رو بیخیال. بذار برای صبح Big Grin
  • (کژال)، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من نمیدونم بچه‌هاتون چند وقتشونه، ولی فکر کنم از ۲-۳ ماهگی مشکلی نداره دیگه. قند افتادن مال همون یه ماه اوله. بعد بنسای خدایی میخواستی ۱ شب رو‌ یه کاره برسونی به ۷ عصر؟! :|
منم گفتم الان یه پتنت از کارش رو میکنه. کژال خانم بیا پاسخگو باش به روشت امید بسته بودیم.
  • (کژال)، mona70، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بنساي جان پسر من ساعت ١٢ ميخوابه وقتي خوابيد شيرشو توي خواب بهش ميدم
ساعت ٥ هم بهش شير ميدم
بچه هاي رفلاكسي بيشتر از ٥ ساعت نبايد گرسنه بمونن
و اينكه بيدارش نميكنم ، توي خواب بهش شير ميدم
اصلا بيدارش نكن براي مغزشون خوب نيست
  • (کژال)، mona70، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بن سای جان اگر بچه کامل به دنیا اومده و زودرس به دنیا نیومده، نمیخواد که بیدارشون کنیم... در حد همون بیمارستانه که چون پرستارا متاسفانه تنبلی می کنن و از زیر کار درمیرن، به والدین میگن و اونها هم تا مدتها این رویه رو ادامه میدن و بچه کلا بد خواب میشه...
ما از وقتی این رو فهمیدیم (کتابها و دکتر ظریفی)، دیگه بیدارش نکردیم... واقعا یادم نیست چند وقت ولی همون هم خوابش رو بهم ریخت... شاید یک هفته یا 2 هفته ادامه داشت رویه... و از آخر 4 ماهگی هم کلا شیر شب رو گرفتیم و حداقل فکر کنم 6-8 ساعت شیر نمی دادیم ساعت شیر نمیدادیم و با آب و پستونک و پیش پیش و بغل و اینها می خوابوندیم که خب برای ما مقاومتش بالا بود و تا 7 ماهگی که من قاطی کردم و باباش مسئولیت قبول کرد، یه ربع یه بار بیدار میشد!!!!!! اینم شانس ماست...

درباره ی دو سه شب هم اوووووووووووو خواهر برو بالای چند هفته روتین منظممممم Smile یه شب دربره، دو هفته درگیری داری... با چند شب نمی تونی هیچ تغییری ایجاد کنی جز اینکه اوضاع رو متلاطم تر کنی Smile چون همون حالت قبلی هم متشنج میشه و روال کار از دستت خارج میشه...
برای آموزش خواب اگه کمک داشته باشید خیلی بهتره... بخصوص برای خواب شب که بچه اگه بوی بدن مادر رو حس کنه، تا شیر نخوره آروم نمیشه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، mona70، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بن سای خندم‌گرفت دو سه شب تمام Smile ما هفته ها زجر کشیدیم دخترم Smile
ترگل والا دختر منم این روزا دو سه چهاربار از خواب پامیشه شیرم شاید یبار بخوادبغلش میکنم میخوابه دوباره میذارم سرجاش با تکون و پیش پیشم آروم نمیشه
فهمیدمم برای چیه طفلی شماره دوش خیلی سفته شبا دل درد میگیره
آب میدم میوه و سبزیم میدم نمیدونم چرا اینقدر بزرگسالانه هست پی پیش
  • (کژال)، mona70، Nedaa28، Rose، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام به همه واقعا خسته نباشین و خدا قوت
خب ما امروز رفتیم پاکسن ۶ ماهگی رو زدیم برای پرونار دوز سه گفت ماه دیگه بریم و اخریش هم بعد از یکسالگیه
ندا جانم بازم برای اطمینان ازش برای نی نی شما پرسیدم گفت دیر نمیشه بگو با مشورت دکترش شروع کنه بزنه براش اگر خواست
...
اهان جواب ازمایششم گرفتیم خداروشکر تقریبا خوب بود
براش قطره اهن سیدرال نوشت گفت ۳ میل هربار و قطره ا د اولترا نوشت با شربت سانستول و یه شربت بذای کلسیوم و یه زینک فکر کنم
ببلاک رو هم گفت شماره دو بدیم دیگه و اینکه غذا شروع کنیم
گفت اول با فرنی و حریره اما حواسم به حساسیت بادوم باشه
بعد سوپ گفت ماهیچه بره یا گوسفندی بذار تو شیشه بعد با عصارش میکس کن
بعد سه هفته سیب خام پوره کن و و موز خام
بعد هفته چهارم هویجو خوب بپز چون الودگی خاک داره و پوره کن
بعد ماه بعد میکس نکن و بافت دار تر بده
اب هم بدم بهش
منم برنج خیس کردم الان یه پیمونه تا شب بمونه اردش کنم و از فردا خدا بخواد شروع کنم
...
پسرم تو مطب خوب بودا خیلی. تصلا کم هم گریه کرد اما اومدیم خونه یه کله ۱ساعت زااااار زد بچم
واسه لثه هاشم خیلی اذیته
من ناخونمو گرفتم و خوب انگشتمو میشورم میدم میکشه به لثش
البته دندونگیرم داره ۳ تا اما جز یه دونه که شبیه لاکپشته و از سیسمونی مریم گرفتیم و دستکش سیلیکونی فر و انگشت من هیچی راضیش نمیکنه
  • (کژال)، liyane، mona70، Nedaa28، nona، Rose، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
خیته نباشی یوتاب جون دختر من سر واکسن ششماهگی خدارو شکر تب نکرد اما پاش عنوز ورم داره اولین بارم هستگره شد با اینکه سوزن انسولین بود
این هفته باید ببرمش پبش دکتر پاشم نشون بدم

بن سای جون مهم همسرته که همراهته
یادمه گفتی بیماری هم داره مادر همسرت و رفتاراش ناشی از اونه
پس اگه همسرت باهات همراهه خیلی توجه نکن ( هرچند سخته)
  • (کژال)، liyane، mona70، Nedaa28، Rose، Sufii، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
منم از خواب پسرم بگم
توی روز که رسما بیداره
یعنی دو سه تا نهایت چهار تا نیم ساعت بخوابه
روتین خوابی ام که میخواستم درست کنم و مدل خوابیدنشو عوض کنم همه روشارو تقریبا تست کردمو نشد
الان شبا ۱۱ میخوابه
قبلا یه سره میخوابید تا ۵_۶ صبح الان ۴_۵ بار بیدار میشه هی نق میزنه شیر نمیخوادا اما نق داره
منم بغلش میکنم و تکونش میدم ریز تا بخوابه
دیروز خونه خ ش بودیم هی تو بغل همه بود و سرو صدا بود
اینم عادت نداره خیلی من و باباش خیلی حرف میزنیم باهاش اما یکی دوبار یه موزیکی براش بذارم یا بی کلام یا یکم شاد
بازی ایناهم میکنم باهاش
اما دیروز خیلی صدا زیاد بود اونجا بعد کلا ۲ تا نیم ساعت خوالید و همش کلافه بود
برای همینم شب خیلی بد خوابید از صبحم اخلاق نداشت کلا
  • (کژال)، liyane، mona70، Nedaa28، nona، Targol، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان