۱۴۰۰/۱۰/۱۲، ۰۷:۴۰ عصر
یه دستمال های حوله ای هستن اونا برای رد آب خیلی خوبن اصلا لک نمیمونه
من گازم استیله همیشه با دستمال حوله ای پاک میکنم عالیه
بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم
|
۱۴۰۰/۱۰/۱۲، ۰۷:۴۰ عصر
یه دستمال های حوله ای هستن اونا برای رد آب خیلی خوبن اصلا لک نمیمونه
مرسی لیدان جان پس باید با یه دستمال دیگه خشکشم بکنم ببینم چه جوری میشه
ممنون مری جان فکر کنم میدونم کدومارو میگی اینم امتحان میکنم
۱۴۰۰/۱۰/۱۲، ۱۱:۲۹ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۰/۱۲، ۱۱:۲۹ عصر، توسط نسیمه جااان.)
رفتم خرید ،لوازم ها رو جاگیر کردم
سبزی گرفتم پاک کردم و شستم مواد همبرگر درست کردم و قالب زدم گذاشتم فریزر برای بعدا فقط سرخ کنم نخود خیس کرده بودم از قبل و پختم و بسته بندی کردم گذاشتم فریزر تا اخر شب یه کیک بپزم برای تولد داداشم تزئینش هم برای فردا
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
من امروز هنر کنم پرده آشپزخونه رو به روش لیدان جون پاک کنم. فعلا که فقط یک رو و حدود یک پنجم کرکرهها رو پاک کردم از کت و کول افتادم! روم سیاه خاک یک سال و نیم روش نشسته
![]() اوه اوه ۲ سال و نیم
۱۴۰۰/۱۰/۱۳، ۱۲:۴۱ عصر
(۱۴۰۰/۱۰/۱۳، ۱۲:۳۳ عصر)Targol نوشته است: من امروز هنر کنم پرده آشپزخونه رو به روش لیدان جون پاک کنم. فعلا که فقط یک رو و حدود یک پنجم کرکرهها رو پاک کردم از کت و کول افتادم! روم سیاه خاک یک سال و نیم روش نشستهترگل جون اومدم بگم اگه فقط گرد گرفته با سری جارو برقی یا شارژی هم اوکیه اما تو این مدت گرد و خاک هم بمونه حالت چسبنده پیدا می کنه خدا قوت . .
۱۴۰۰/۱۰/۱۳، ۰۱:۰۳ عصر
خسنه نباشین همگی
من بعد 5 روز برگشتم خونه امروز ب جابجایی کوه لباسامون میگذره ![]()
۱۴۰۰/۱۰/۱۳، ۰۱:۵۳ عصر
دقیقا لیدان جون چسبیده. یه دستمالم به فنا رفت تا همین الان.
۱۴۰۰/۱۰/۱۴، ۰۲:۴۵ صبح
نه بابا الهام جان اینجوری فکر نکن
بگو تو زرنگی و خونت روی روتین تمیزیه همیشه عزیزم ... خب من از صبح ۳ تا ماشین زدم یکیش خودمون. یکیش پسری. یکیش سفیدارو وایتک زدم یکم گردگیری کلی کردم جای بازی پسری رو مرتب کردم و عروسکاشو شستم و غیر پارچه ای و پولیشیاشو تو سینگ شستم لباسای خشک شده رو جابجا کردم سرپیس رو شستم فقط با پودر اینه های خونه رو تمیز کردم تخت اتاق پسرمو اماده کردم که از فردا روزا اونحا بخوابه عادت کنه شوفاژشو روشن کردم قاب عکسای تو ی راهرو رو تمیز کردم لباسای کوچیک شدشو جمع کردم بدم بیرون گازو برق انداختم بدون مو رفتم چون اب ولرم رو به سرد بود ... کارای فردا: باید یه طبقه کابینت خالی کنم برای ظرف و ظروف آقا جارو و تی ناهارم میخوام دمپختک تو فر درست کنم با نیمرو و ترشی داخل یخچال رو تمیز کنم
۱۴۰۰/۱۰/۱۸، ۱۲:۳۱ عصر
من باید امروز که رفتم خونه گردگیری کنم و جارو برقی بکشم
شبم که شام تو یخچال هست خداروشکر آشپزی ندارم اصلا به خونه تکونی فکر میکنم نمیدونم از کجا باید شروع کنم اولین سالی هست که میخام خونه تکونی کنم ولی دوست دارم اون حال و هوای عید و تمیزکاریاش رو خیلی وقته کابینتهارو مرتب نکردم باید از همون کابینتها شروع کنم روزی یه کابینت تمیز کنم
۱۴۰۰/۱۰/۱۸، ۱۲:۵۸ عصر
من الان برای خودم یه عدس پلوی مشتی درست کردم گذاشتم دم بکشه.
میخوام سرویس مهمان رو بشورم. تو آشپزخونه هم احتمالا کابینت ادویه و حبوبات رو تمیز کنم. احتمالا همه حبوباتمو خالی کنم و ظرفهاشونو بذارم ماشین دوباره بریزم توش. نمیخوام امروز سخت بگیرم به خودم! ![]() • 2015، Elham67، tinaaa91، youtab، |