امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
سلامت باشی عزیزم 
عه خب پس طبیعیه  اگه اینطوره 
مرسی گفتی بهم عزیزم Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، liyane، mona70، Nedaa28، nona، Targol، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۰/۱۳، ۰۵:۱۴ عصر)Nedaa28 نوشته است: لیانه جونم موقع تامی تایم منظورمه بالا میاره تا میذارم رو شکم

الهي به شكمش فشار مياد
مجبوري با فاصله ي بيشتر از شير بذاري روي شكم مثلا يك ربع قبل از وعده ي بعدي

يوتاب جون پسر منم هنوز نميتونه مستقل بشينه
  • 2015، mona70، Nedaa28، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
واقعا نمی دونم دلیل این همه دردم چی بود.زایمان قبلی هم به شدت درد داشتم در حدی که چند روز بعد از زایمان دوباره بستری شدم ولی دلیلش معلوم نشد.این دفعه هم دو ساعت قبل از مرخص شدن دردم شدت گرفت،عملا نمی تونستم تکون بخورم ولی دکتر مرخصم کرد.دیگه با مسکن و شیاف بهتر شدم ولی از دیشب مجبور شدم شیاف رو قطع کنم چون خونریزی مقعدی داشتم (با اینکه نه تو بارداری نه بعد زایمان اصلا یبوست نداشتم).
الهام جان
پسرم فعلا واکنشش خوب بوده.کاری به بچه نداره،فقط وسط شیردادن میگه پاشو یا دلش میخواد با اون باشم.
  • Elhamgoli، liyane، mona70، Nedaa28، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
دوستان از کی باید بچه ها تمرین کنن برای نشستن؟ من گاهی در حدی روزی یک ربع تو بغل خودم میشونم. اونم انقد تنبله که دراز میکشه.
کلا پسر من تنها مهارتی که تمرین میکنه حرف زدنه. از صبح تا شب داره سخنرانی میکنه واسمون. دریغ از یه ذره تمرین برای قل خوردن. دمر میخوابونم هم سریع دهنشو میزاره رو زمین شروع میکنه به خوردن پارچه.
  • Elhamgoli، mona70، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال جون برای تکامل حرکت ها، مهمترین گزینه تامی تایمه...
برای هر حرکتی اول لازمه که شکمشون رو سفت کنن و گردن بگیرن...
اشکال نداره بخوره، من چند تا پتوی مسافرتی از این نرم کرکیا گرفته بودم، دائم میشستم و مینداختم روی زمین تا بازی کنه... دست و بالش رو می شستم و میذاشتم اونجا و یکم که میخورد فوری پتو رو می نداختم ماشین... خیلی راحت و آسوده... اصلا هم روش نمی رفتیم یا نمی نشستیم، کنار پتو می نشستیم و بازی می کردیم... بعد پستونکش اینها هم میفتاد با خیال راحت خودش دست میزد و تمرین می کرد و دست میزد و بازی می کرد وو...

زمان هم هر موقع بدنش می کشه که حالت نشسته باشه انجام بده تا یاد بگیره...
من واقعا خیلی یادم نمیاد اما بالش حاملگیم رو گرد می کردم و می نشوندمش توش با یه زاویه ی زیاد و تقریبا حالت لمیده... شاید از 2-3 ماهگی بود... چون یادمه دنبال این بالش های نشستن بودم، نوشته بودن از 3-4 ماهگی قابل استفاده اس و من دیدم تا اون موقع از همین بالش بارداری استفاده کردم و بقیه ش رو هم از همون استفاده می کنم...
توی 4 ماهگی می تونن با کمک بدون مشکل بشینن، توی 7 ماهگی کلا خودشون باید با کمر راست بشینن... (این نرمالشه وگرنه بازه ش می تونه وسیع تر باشه...) 
شکل پایین جامع تر هست و بازه رو نشون میده که مثلا همین نشستن تنهایی، معمولا قبل از 5 و بعد از 8 نباید رخ بده... ولی نرمالش اینه که توی 6 ماهگی دیگه خودشون بشینن... 7 ماهگی دیگه مایلستونشونه، 8 ماهگی دیگه لازم به پیگیری میشه...

[تصویر:  54_iyg2.jpg]

[تصویر:  images_kiie.png]

[تصویر:  depictions-of-infant-motor-milestones-a-...g_70tl.png]
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، liyane، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ندا جون خب بالا بیاره مگه چی میشه؟
سخت نگیر بذارش دمر ولی از شیرش گذشته باشه نیم ساعت بالام آورد مهم نیست کم کم خودش کنترلش میکنه
یوتاب جون پسرت زودتر دنیا اومده هنوز زوده
  • (کژال)، Nedaa28، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی گفتی نونا جونم 
راستش خودمم هی اینو تکرار میکنم برای خودم اما باز یهو نگران میشم
  • (کژال)، Nedaa28، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نگرانی نداره یوتاب جون مگه قراره نشینه به موقع میشینه عزیزم Smile
  • liyane، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی نونا جونم راست میگی واقعا خلم دیگه  
...
اقا این پسرک من دیشب که به زوووور خوالید ساعت ۱ از ۴ صبحم همش تو خواب ناله و غر داشت و تا از تختش بلندش میکردم تو بغلم میخوابید!!! تا میذاشتمش تو تختش ۵ دقیقه بعد باز شروع میکرد
دیگه ساعت ۷ گفتم شاید دلش درد میکنه قطره دادم اما فرقی نکرد 
شیر صبحشم کنم خورده
  • (کژال)، 2015، liyane، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
پسر منم كلا ديروز فقط چرت داشت اصلا خواب عميق يكي دو ساعته نداشت
ديشب يهو ساعت ٥ صبح چشماش باز شد
با كلي بدبختي خوابوندم
شيرم كم خورد دقيقا
  • (کژال)، 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ