امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
مرسی کژال جانم که گفتی 
ببین پسر منم تازه ۱ماهو نیمه داره غلط میزنه اما شب و روز نذاشته دیگه همش تو خواب نصفه شب دمر میشه بعد غر میزنه هی خخخخ 
نگران نباش یکم دیگه میزنه 
منم یه جا توی سالن انداختم روشو ملافه انداختم میز وسطم جمع کردم اسباب بازیاشم کذاشتم دورش
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، liyane، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنونم یوتاب جان
وای بچه‌ها پسر من یه عادت دیگه هم پیدا کرده. انگشت شستشو تا جایی که میشه میکنه تو حلقش. بعد بالا میاره
یعنی ازش غافل میشم کارش همینه
یا مدام داره گریه میکنه. چون میخواد دو تا دستشو باهم بکنه تو دهنش و باهم جا نمیشن. پس گریه میکنه
صبح ها ساعت 7 با صدای بالاآوردنش از خواب بیدار میشم. تا بیدار میشه دستش تو دهنشه
  • liyane، Nedaa28، nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال پسرت انگار قل پسر منه  Tongue
  • (کژال)، liyane، Nedaa28، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام مامانای گل 
دقیقاااا این کارو پسر منم میکنه کژال جان همش ۴ تا انگشتش تو دهنشه بعد عق میزنه لذتم میبره ها 
گاهی داره شیر میخوره یهو خودشو میکشه عقب دستشو تا ته میکنه تو دهنش 
همش در حال شستن دستاشم ، عصبی شدم دیگه
  • (کژال)، liyane، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب اتفاقا دیشب دراز کشیده بودم داشتم حساب میکردم ارشا چه قدر بزرگتره. که کاراشونو مقایسه کنم. چون جفتشون زود به دنیا اومدن
9 هفته
  • liyane، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دقیقا کژال اره اینجوری بهتره 

۴_۵ هفته دیگه غلت میزنه دیگه پسرت انشالا...

گفتی ندا منم همش دارم دستاشو میشورم
  • (کژال)، liyane، Nedaa28، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۰/۱۳، ۰۳:۵۶ عصر)Rose نوشته است: ستی جان چند وقتتونه؟
آخرین بار کی دکتر رو دیدید؟
اونموقع هم دفع نداشت؟
دکتر چی گفته؟
ماساژهایی که چند صفحه قبل گفتم انجام میدید؟
کولیک نداره؟
شیر کافی می خوره؟
چند بار پوشکش رو خیس می کنه؟
محیط رو زیاد گرم نکردید؟

نگران از زیاد دکتر رفتن نباش عزیزم... اون یکی دو ماه اول همه چی روی هواست و دکتر زیاد رفتن هم طبیعیه...

۱۵ روزه زایمان کردم، آخرین بار تو مدفوعش خون بود بردیمش دکتر یه هفته پیش ،بعد اون یکی دو بار مدفوع کرد و بعد نکرد،دکترش گفت حساسیت به شیر و لبنیات داره و نباید بخوری ، منم نخوردم دیگه
ماساژ میدم شکمشو در جهت عقربه های ساعت با روغن زیتون،
شیر خودمو میدم بعضی وقتا بی قراری میکنه سینمو ول میکنه انگار شیر نداره، هی حرص میخوره انگار، اونموقع میفهمم سیر نشده شیر خشک میدم بهش، اکثر وقتا ۳ ساعت یه بار میدم شیرخشک، اینکه کافی باشه شیرم یا نه نمیدونم راستش از دکترشم پرسیدم گفت باید ببینیم چطور وزن میگیره، الان هرجوریم وزن گرفته باشه با وجود شیر خشکم هست دیگه
دمای اتاقشم ۲۵ درجه س

از کجا بفهمم کولیک داره؟ چون علائمشو سرچ کردم اونجور گریه ای که نوشته بود ۳ساعت باشه و ... نداره دخترم
  • (کژال)، liyane، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۰/۱۴، ۱۲:۲۰ عصر)youtab نوشته است: لیانه جونم شما چه شیر خشکی میدی به پسرت؟
تبدیلش کردی به شماره دو؟
کژال جون شما هم لطفا برند شیر پسرتو میگی؟
من ببلاک میدم همچنان اما شماره دو شو دیگه

عزيزم بچه من امروز ٦ ماهش تموم شد
ولي متوجه شدم الان يك ماهه كه بچم به لاكتوز حساسيت داره واسه همين ال اف ميدم اونم شماره بندي نداره كلا يك مدله
  • (کژال)، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۰/۱۴، ۰۲:۳۵ عصر)Seti69 نوشته است:
(۱۴۰۰/۱۰/۱۳، ۰۳:۵۶ عصر)Rose نوشته است: ستی جان چند وقتتونه؟
آخرین بار کی دکتر رو دیدید؟
اونموقع هم دفع نداشت؟
دکتر چی گفته؟
ماساژهایی که چند صفحه قبل گفتم انجام میدید؟
کولیک نداره؟
شیر کافی می خوره؟
چند بار پوشکش رو خیس می کنه؟
محیط رو زیاد گرم نکردید؟

نگران از زیاد دکتر رفتن نباش عزیزم... اون یکی دو ماه اول همه چی روی هواست و دکتر زیاد رفتن هم طبیعیه...

۱۵ روزه زایمان کردم، آخرین بار تو مدفوعش خون بود بردیمش دکتر یه هفته پیش ،بعد اون یکی دو بار  مدفوع کرد و بعد نکرد،دکترش گفت حساسیت به شیر و لبنیات داره و نباید بخوری ، منم نخوردم دیگه
ماساژ میدم شکمشو در جهت عقربه های ساعت با روغن زیتون،
شیر خودمو میدم بعضی وقتا بی قراری میکنه سینمو ول میکنه انگار شیر نداره،  هی حرص میخوره انگار،  اونموقع میفهمم سیر نشده شیر خشک میدم بهش، اکثر وقتا ۳ ساعت یه بار میدم شیرخشک، اینکه کافی باشه شیرم یا نه نمیدونم راستش از دکترشم پرسیدم گفت باید ببینیم چطور وزن میگیره، الان هرجوریم وزن گرفته باشه با وجود شیر خشکم هست دیگه
دمای اتاقشم ۲۵ درجه س

از کجا بفهمم کولیک داره؟ چون علائمشو سرچ کردم اونجور گریه ای که نوشته بود ۳ساعت باشه و ... نداره دخترم
کولیک اگه باشه تازه شروع شده... از حدود 10-14 روزگی علائمش شروع میشه... ما 10 روزگی شروع شد...
توجه کن ممکنه فیییکس سه ساعت نباشه ولی تکرار شونده اس..معمولا بعد ازظهر تا عصر و شب شروع میشه... مال ما دم صبح بود معمولا...
اگه حساسیت داشته باشه، باید شیرخشک مخصوص داده باشه... این کارو کرده؟
ماساژهای دیگه رو هم تست کن... الان عکسش رو میذارم... دورانی به تنهایی خیلی وقتا کافی نیست... بخصوص دوچرخه رو خیلی انجام بده...
اگه ترازو دارید، با ترازوی خودتون وزن کن (خودت با بچه و بی بچه و تفریق کردنش...) باید حداقل 500 گرم توی این دو هفته اضافه شده باشه... اگه نشده شاید شیرش خیلی کمه که به پی پی نمیرسه...
دمای اتاقش بالاست، برای بچه بهترین دما 18 تا 22 درجه اس... ما خودمون 20 هست... 
بی حال نیست زیاد؟ فعالیت می کنه؟ ارتباط چشمی می تونید داشته باشید؟ (هر چند کوتاه)؟

ماساژهای کولیک و یبوست:
[تصویر:  7e3b6f6ccbee292592348fe0f806c6c3_5o1.jpg]
[تصویر:  baby_massage_gas_8i7g.png]

--------------------------
کژال جان آره باید روی زمین سفت باشه... وگرنه کمرشون اذیت میشه... روی تخت و اینها زیاد مناسب نیست...

پیشنهادات من برای تامی تایم اینه:
وقتی میذاریدش روی شکم، جلوش دراز بکشید و باهاش شکلک دربیارید و بازی بازی کنید (با یکم فاصله که شروع کنه دست و گردن و شکم و اینهاش رو بکشه...)...
کتاب بذارید جلوش و ورق بزنید...
جغجغه بذارید که بخواد بهش برسه...
از این عروسکای سوتی بذارید جلوی سینه که یکم یکم بیاد جلو و صداش دربیاد و تشویق شه که گردنشو ببره بالا و بیاره پایین که صداش دربیاد
بذارید اگه میخواد سقف یا لوستر رو ببینه، خودش تلاش کنه و بچرخه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، 2015، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
ستی جان یکی دو بار خون دیدن تو مدفوع نشانه آلرژی و حساسیت نیستا
من سه چهار بار دیدم و دکترم گفت هیچی نیست طبیعیه و واقعا هم دیگه ندیدم
چک کن دکترت ازینا نباشه سریع همه چیو به پای آلرژی اینا میذارن. اگه دکتر خوبیه که هیچی

کلا ببین الان بعضا اینطور شدن تا بچه بالا میاره مبگن رفلاکسه تا خونم میلینن میگن حساسیته در صورتی که اینطور نیست. رفلاکس تا حد زیادی نیاز به درمان نداره چندبار خون دیدن هم عادیه
حداقل اینا تجربیات من از دکترمه و دخترم
  • (کژال)، 2015، Seti69، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان