امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذای کودک
یوتاب جون مگه تو فرنیش آخرش بعد پخت شیرخشک اضافه نمیکنی؟ من میذارم هر موقع میخوام بدم شیر اضافه میکنم.
بعدم شیرخشک که میزنی بمونه بافتش شل میشه. بهنره تازه تازه مصرف شه.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
چرا بعد پخت اضافه میکنم یه پیمونه ترگل جون 
اهان پس تازه درست کنم همچنان 
من خوندم نوشته بودن بچه‌ها تا ۲۴ ساعت میشه نگه داشت گفتم صبح مثلا درست کنم تا شب بدم تو وعده هاش
  • nona، Targol، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب جون تازه تازه خیلی کم درست کن درسته سرویس میشی اما بهتره Smile Smile
  • Nedaa28، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
راستشششش من برای دو وعده درست میکنم هر بار، اما تو کلش شیرخشک نمیریزم. تو کاسه موقع سرو (اوففف Big Grin) که ریختم شیرخشک اضافه میکنم. وعده دوم رو میذارم رو بخار کتری و گرم که شد بعد شیرخشک.
نونا مادر نمونه است کلا. شما نونا رو سرلوحه قرار بدین.
  • 2015، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نه بابا ترگل از بلد نبودنه

کلا میترسم ، یکی از ترسام اینه بچه بیرون روی بگیره بخاطر آلودگی چون شنیدم قشنگدبا به بیرون روی یا سرماخوردگی دور از جونشون یه کیلو کم میکنن ( مامانای اینجا گفتن) داشتم فکر میکردم با بدبختی بچه رو رو نمودار نگه داشتم همین مونده یه کیلو ( حاصل دو‌سه ماه ) رو ازدست بده

حالا سوال اینجاست که بچه ها مگه شما چند وعده میدید؟ من کلا سه وعده میدم یه بار سرلاک، یه بار سوپ، یبارم فرنی میوه ای
  • Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نوناجون دختر من نه که خیلی خوش غذاست، یه بار درست میکنم چند بار میارم شاید خورد. من سرلاک نمیدم یه مدته. احساس کردم اذیتشون میکنه. فقط سوپ و فرنی. دو وعده سوپ یه فرنی، یا بالعکس.
راستی سرلاک چی میدی؟ یادمه گفتی گربر. شیر داره؟ اگه راضی هستی بگو منم بدم

راستی به زودی میتونیم ورمیشل و ماش و بلغور جو و جوپرک بدیم.
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اینجا کسی بچه اش رفلاکسی بوده که مجبور باشه غذای کمکیش رو زودتر شروع کنه؟ از کی شروع کرده من شنیدم یه ماه زودتر از بچه های دیگس درسته؟
  • youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سحر جان دختر من گفتن احتمالا آخر ۵ ماه شروع کنیم 
البته گفت باید معاینه اش کنم بعد بگم قطعیشو
  • youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ندا جون به چی بستگی داره به شدت رفلاکسش؟ اخه شنیدم غذاشو شروع کنیم رفلاکسش بهتر میشه منم دوس دارم زودتر شروع کنم
  • Nedaa28، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ترگل سرلاک گربر میدم واقعا عالیه، نه دختر من چون شیر خشک دار نمیخورد نتونستم ایرانی بدم برای همین گربرای بدون شیر میدم. اپل برنج دادم ماه دوم گندم الانم از امروز جو دوسر و موز. هر کدومو معمولا دو سه روز طول میکشه عادت کنه ولی بعدش دوست داره، جالبه کاملا بدون مزه و طعمن ولی دوست داره در صورتی که ایرانیه هم شکر داشت هم کلی خوشمزه بود لب نزد
اره بنظرم اکتحانی بگیر ترگل جون این خارجیا گویا کیدونن چی باید درست کنن بچه بخوره
  • Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان