موضوعها: 0
تشکر Received:
20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
اعتبار:
25,418
۱۴۰۰/۴/۲۷، ۰۹:۲۸ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۴/۲۷، ۰۹:۳۰ عصر، توسط Targol.)
عزیزم یوتاب اینا همون علائم دختر منه. شاید رفلاکس و کولیک داره پسرت. البته انشالله اشتباه میکنم اما برای کولیک یه سری قطره میدن یه ذره تاثیر داره اما کلا دوره داره و باید سیستم گوارشیشون تکامل پیدا کنه که رفع شه. رفلاکس هم که دقیقا نباید زود خوابوند، روی شیب گذاشت و یه سری پرهیز غذایی.
یه چیز جالب برای کولیک گذاشتن صدای سشوار و جاروبرقیه که خیلی وقتها بچه رو آروم میکنه. همین الان دخترم داشت به خودش میپیچید براش گذاشتم فوری خوابید!
راستی تو پرهیز من مرکبات، کیوی و آناناس هم هست.
موضوعها: 9
تشکر Received:
29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
اعتبار:
33,760
اره ترگل جون هر سرچی میکنم تهش به این دوتا میرسم
دارم به شدت رعایت میکنم
انانسو تو بیمارستان به ماذگفتن اصلا نخورید که سرشار از نفخه
بعد دکتر پسرم از همون اول یه قطره به نام کولیف داده که نوشته در صورت دل درد هر ۸ساعت ۷قطره
منم از دیروز دارم میدم بهش
انشالا که بهتر بشه
پرنسس دومت چطوره عزیزم
از حالش بهمون بگو فدات شم
موضوعها: 1
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
۱۴۰۰/۴/۲۸، ۱۰:۴۴ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۴/۲۸، ۱۱:۳۹ صبح، توسط nona.)
ترگل جون بله سدیم کلراید
چقدر کم گفته عزیزم دکتر من تاکید کرد حداقل دهمرتبه قبل شیر دادن که سریع با شیر ترشحات بره دفع شه
ده مرتبه هر مرتبه هر سوراخ یک قطره
برادرمم گفت بیش از ده مرنبه هم بریزی اشکال نداره بهترم هست
من ده روز اول مادرشوهرم گفتن بچه بینیش چیزی نداره شمام هر دوروز حموم میکنین همه خارج میشه نریز اذیت میشه نریختم
دخترم دل پیچه میگرفت وحشتناک
تا اینکه بردمش دکتر بهشون گفتم بجز آد و پدی لاکت مه دستور دادین چیزی که لازم نیست؟ گفت اون دو تا رو رها کن مهمترین قطرش قطره بینیه اگه نریزی یعالم با شیر هوا از دهن میخوره دل درد میشه
ازون روز که قبل هر شیر دادن میریزم خدارو شکر دلپیچه اونطوری نگرفته ولی خب نفخ میکنه بسختی رها میکنه. دکترمم کفت هرچقدر بیشتر بریزی بهتره اما ده بارو حتما بریز
ترگل خدارو شکر دختر گل دومتم مرخص میشه بزودی
ترگل از دکترت بپرس اگه احازه داد بیشتر بریزی ببین آب نمکه دیگه چیز بدی نداره اما چون خب دخترات کمی زودتر بدنیا اومدن شاید ملاحظه ای هست که گفته کمتر
به من که کفتن هرچی تونستی بریز ولی بخاطر مقاومت دخترم همون ده دوازده بار میریزم هر سری هر دو طرف یه قطره بعضی وقتا همون لحظه با بینی میده بیرون دوباره قطره میریزم
خواستم بگم چیز بدی نیست مه حتما مراقب باشی یه قطره شد یا یک و نیم قطره
راستی دکتر من با پوآر کلا مخالف بود گفت قطره رو بریز به هیچی احتیاج نداری واقعا هم استفادم نشد تو بیمارستانم تو وسایل نوزادپوآر گذاشته بودن ولی پرستار هم کفت استفاده نکنی بهتره گویا خیلی مهمه با دقت و درست با مکش مناسب استفاده بشه مخاط آسیب نبینه
موضوعها: 9
تشکر Received:
29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
اعتبار:
33,760
وااای ترگل عزییییزم خداروشکر
۱۲۰ که چیزی نیست زودی میرسه بهش و میاد خونش فرشتت
اگه دوست داشتی اسماشونو بگو
نوناجانم انشالا که چیز مهمی نباشه
پسر منم نفخ داره از بالا و پایین میزنمیزنه
من چون پسرم تو بینیش یکم ویزی بود دکتر قطره داد اما نگفت بریزم گفت خر موقع پر بود بریز و با پوار بکش
البته دکتر. خودش که از بهمنه کلا گفت اصلا نه پوار نه هیچی
منم فعلا لازم نبود نریختم
پس چرا به من نگفتن؟؟!!!
راستی دیشب همسرم پیاده شد دید خیلی شلوغه نرفتیم بعد رفتیم شیر ببلاک خریدیم براش و از دیشب کمکی بهش میدم
کمتر شده کش و قوساش اما هنوزم هست
امروزم تست شنوایی سنجی او ا ای داره بچم
دیگه میمونه تست بیناییش که فرداست و اکو قلبش که قبلذیک ماهگی باید بره
فقط این تستای تیروییدی رو کجا باید بدیم؟
البته باید هفته ۱۰ ببرمش دیگه اما بدونم خخوبه
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
اعتبار:
35,283
۱۴۰۰/۴/۲۸، ۱۲:۴۹ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۴/۲۸، ۱۲:۵۶ عصر، توسط nona.)
بهمن درست گفته کلا پوآر چیز خوبی نیست اگه وارد نباشی، نیازم نیست اگر قطره بریزی.
شاید یادشون رفته برای من همون تو بیمارستان که دکتر اطفال اومد ترخیص کنه قطره رو نوشت من سهل انگاری کردم نریختم
حالا اینبار از دکترت بپرسببین فکر میکنی پر نیست شما قسمت بالای بینی رو دید نداری اصلا
بقول دکتر ما روزی صورتمونو میشوریم حموم میریم وضو میگیریم خود اینا تو خروج ترشحات کمک میکنه نوزاد طفلی هیچکدوم اینا رو نداره
شنوایی سنجی برای من تو بیمارستان همون موقع ترخیص انحام دادن
بینایی سنجی الان زود نیست؟؟؟
اکوی قلبم به من چیزی نگفتن البته اون خانم دکتر ی که تو کلینیک اکوی قلب کرد گته بود تو یه ماهگیم باید انجام بده اگه شد امروز انجام میدم یا فردا
تست غربالگریا رو من آزمایشگاه نزدیک مطب دکتر اطفال انجام دادم طفلی از پاش خون گرفتن اینقدر کریه کرد منم پابه پاش گریه کردم
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
سلام مامانا
دقیقا قطره خیلی مهمه...
هم بینی تخلیه میشه که راه هوا باز شه و خوب شیر بخورن
هم از خشک شدن مجاری جلوگیری میکنه
هم از سرماخوردگی جلوگیری می کنه...
چوار هم ابدا استفاده نکنید که به مخاط آسیب میزنه...
برای تخلیه وقتی قطره رو ریختید، مثلا دوقطره توی هر سوراخ بینی، یکم با دست بینی رو بمالید خودش بعد چند دقیقه میاد دم بینی... یا با دستمال یا با سر سنجاق قفلی می تونید خیلی راحت از دم بینی برش دارید...
ریفلاکس هم علائم و پرهیزهای زیادی داره... حتما در موردش سرچ کنید. به جز اینهایی که دوستان گفتن و بحث پرهیزات غذایی (هر چیزی که باعث ریفلاکس خودمون میشه برای بچه هم بده... و یه سری چیزهای اضافه مثل محصولات گاوی (انواع شیر و بستنی ووو... فقط ماست در حد کم مجازه...)، اصلا خوابیده شیر ندید...
برای کولیک هم ماساژهایی هست که خیلی عالی هستن با روغن های با طبع گرم مثل سیاهدونه می تونید دلشون رو ماساژ بدید یا حرکات مختلف مثل دوچرخه یا بردن پا به داخل شکم همه توی بهبود درد کولیک کمک می کنه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
اعتبار:
35,283
رز جون مرسی که گفتی نمیدونستم بینی رو بمالم حتما از الان اینکارومیکنم
موضوعها: 278