امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
سحرجان من و همسرخان رفتیم برای ختنه ولی منو راه ندادن داخل پشت در بودم همسرم رفت بالای سر پسرم و دستاشو گرفته بود.ببین حتما یه شیشه شیرخشک درست کن ببر.ایه الکرسی هم بخون و توکل کن.
بچه ها من امروز واکسن چهارماهگی پسرم رو زدیم.الانم استا خورده خوابیده
فاطمه هستم
Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، Nedaa28، Sahraa71، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
فاطمه انشالا که سبک رد میکنه نگران نباش منکه اصلا نفهمیدم واکسن چهارماهگیشو
  • (کژال)، 2015، Nedaa28، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۰/۲۳، ۱۲:۱۳ عصر)youtab نوشته است: مرسی ارزو جون که گفتی چوبکو حتما ازش خرید میکنم 
...
سحر جان کنو همسرم و م ش رفتیم برای ختنه اما منو همسر بالای سرش بودیم تو اتاق فقط م ش بنده خدا دلشو نداشت برای همراهی اومذه بود

یوتاب جان خیلی گریه و بی تابی کرد؟
  • 2015، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جون داروخانه سوم خرداد میگه فایزر نداره.توی واتساپ پرسیدم.یعنی ممکنه داشته باشه و توی واتساپ نگه؟به نظرت برم اونجا یا اگه میگه نداره دیگه واقعاً نداره؟
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۰/۲۳، ۰۲:۰۸ عصر)2015 نوشته است: سحرجان من و همسرخان رفتیم برای ختنه ولی منو راه ندادن داخل پشت در بودم همسرم رفت بالای سر پسرم و دستاشو گرفته بود.ببین حتما یه شیشه شیرخشک درست کن ببر.ایه الکرسی هم بخون و توکل کن.
بچه ها من امروز واکسن چهارماهگی پسرم رو زدیم.الانم استا خورده خوابیده
ممنون عزیزم از راهنماییت
بهم گفتن یه ساعت قبلش بهش شیر بدم حتما تا کارشون تموم شه گشنش میشه باید ببرم شیر اماده
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۰/۲۳، ۰۴:۵۳ صبح)سحر بانی نوشته است: بچه هایه سوال دیگه شما واسه ختنه فقط خودتون رفتید یا کسی همراهتون اومد اخه بمن میگن همراه ببر خودت طاقت دیدنشو نداری همراهت بره تو اتاق
سحر جون کاملاً بستگی به شخصیت خودت داره.من و همسرم دوتایی رفتیم...بعد همسرم طاقت نیاورد و رفت بیرون؛ولی من توی اتاق موندم
  • 2015، Nedaa28، youtab، ستی‌لیته، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۰/۲۳، ۰۳:۳۳ عصر)Sahraa71 نوشته است:
(۱۴۰۰/۱۰/۲۳، ۰۴:۵۳ صبح)سحر بانی نوشته است: بچه هایه سوال دیگه شما واسه ختنه فقط خودتون رفتید یا کسی همراهتون اومد اخه بمن میگن همراه ببر خودت طاقت دیدنشو نداری همراهت بره تو اتاق
سحر جون کاملاً بستگی به شخصیت خودت داره.من و همسرم دوتایی رفتیم...بعد همسرم طاقت نیاورد و رفت بیرون؛ولی من توی اتاق موندم

نمیدونم تجربشو نداشتم مخصوصا اینکه واسه بچه خودم باشه دوس دارم تنها برم باهمسر

بعد اینکه دوس دارم تو اتاق باشم ارومش کنم چون خیلی با حرفای من اروم میشه
  • 2015، Sahraa71، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من نظر شخصیم اینه که پدر و مادر باید روحیه شونو قوی نگه دارن و توی این شرایط بچه رو تنها نذارن...
اما خب بازم بستگی داره.اگه کسی قراره پیش بچش بمونه؛ولی خودش گریه و زاری کنه بیشتر به بچه استرس وارد میشه
  • 2015، Nedaa28، youtab، ستی‌لیته، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سحرجان اره حتما شیرخشک با شیشه ببر ،دکتر پسرم گفت نیم ساعت یک ساعت قبل دوبرابر وزنش بهش استامینوفن هم بدم.
بعدم اگه بتونی خودت توی اتاق بمونی خیلی خوبه بچه صداتو بشنوه و دستشو بگیری اروم میشه.من هرچی اصرار کردم دکتر نذاشت بمونم

یوتاب جان ممنونم عزیزم.الان یه کم تب کرده دست و صورتشو شستم
ان شاالله به خوبی رد کنه
فاطمه هستم
Heart
  • Nedaa28، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دختر منم دیروز از غروب تب کرد ولی خب خفیف بود
امروزم هنور تب خفیف داره  Dodgy
نمیدونم چرا تموم نمیشه
  • youtab، شماره مجازی تیندر