۱۴۰۰/۱۰/۲۸، ۰۷:۲۶ عصر
یوتاب جن بدنیا اومدن اما حداقل تا یک سالگیشون که بتونن بیان ایران نمیتونم بغلشون کنم
باز باید بگم خاک برسرشون که کاری کردن خانواده ها اینطوری جدا باشن از هم

گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
|
۱۴۰۰/۱۰/۲۸، ۰۷:۲۶ عصر
یوتاب جن بدنیا اومدن اما حداقل تا یک سالگیشون که بتونن بیان ایران نمیتونم بغلشون کنم
![]()
۱۴۰۰/۱۰/۲۸، ۰۷:۳۱ عصر
ای جااااانم عزیزم پس خیلیییییی مباررررک ترت باشه عمه خاله جووووون
![]() الهیییییی راست میگی به خد, خدا خیرشون نده...
۱۴۰۰/۱۰/۲۸، ۰۸:۳۵ عصر
نوناجان مبارک باشه عزیزم
چه حس خوبی داشتی تو یک روز دوتا خبر خوش
فاطمه هستم
![]()
۱۴۰۰/۱۰/۲۸، ۰۸:۴۶ عصر
نونا جانم مبارک باشه عزیزم خوش به حالشون چه عمه و خاله ماهی دارن
![]() ![]() دلم خواست ![]()
نونا جون خیلی مبارک باشه
![]() عاشق اینم که میگی خاک بر سرشون ![]() بچه ها برای نشستن، تامی تایم مهمتر از نشوندنه... تا عضلات گردنشون و شکم و جلوی سینه و دستاشون قوی نشه، نمی تونن بشینن... یعنی بشونید هم میفتن و خودشون رو با خطر روبرو می کنن چون نمی تونن خودشون رو جمع کنن که مثلا با صورت خدای نکرده نیفتن... ولی تامی تایم که بذارید خود به خود میرن مرحله ی بعد... بعد بشینن یا از روی شکم بچرخن، دیگه مثل دومینو همه چیز یهویی شروع میشه و یهو می بینید بچه دستش رو وللللللللللل کرد و راه افتاد ![]() سلین منم دلم خواست... فکر کن نونا عمه یا خاله ی آدم باشه ![]() ![]()
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
۱۴۰۰/۱۰/۲۸، ۱۱:۰۰ عصر
رز جان تامي تايم رو كامل ميتونه انجام بده
حتي چهاردست و پا رو به سمت عقب ميره خزيدن هم انجام ميده ولي نشستن رو نميدونم چرا همكاري نميكنه
۱۴۰۰/۱۰/۲۹، ۱۲:۰۱ صبح
مرسی بچه ها
![]() ![]() یوتاب باحالترش اینه که تو یه روز و یه بیمارستان زایمان کردن اتاقشونم با همه ![]() رز جان واقعا خاک بر سرشون باز هم جراحاشون هم یونوگراف بیمارستان هم مسئول آزمایشگاهش ایرانین بسلامتی کادر درمانیم همشون دارن مهاجرت میکنن در حالیکه مهاجرت برای پزشکا و متخصصا واقعاذسخته چون لایسنس اونجا رو باید بگیرن یسری آزمونای خیلی سخت داره که درصد قبولیش خیلی کمه یا باید یعالم پول بدی مجدد برای سه چهار سال اونجا بخونی تا بعنوان پزشک بپذیرنت با این وضع مهاجرت کردن خود خواهرم و همسرش و برادرم و همسرشم جزوشونن واقعا شرم آوره هرچی بگم خاک بر سرشون کمه ![]() • (کژال)، 2015، Celin، Elhamgoli، mona70، Nedaa28، Rose، youtab،
۱۴۰۰/۱۰/۲۹، ۱۲:۰۷ عصر
نونا جون مبارکه عزیزم
واقعا خاک بر سرشون ![]()
۱۴۰۰/۱۰/۲۹، ۱۲:۲۸ عصر
ای جانم نونا چه بانمک
سالم باشن الهی ![]() ... بچه ها پسر من ۳_۴ روزه تک سرفه داره. شاید ۲۰_۳۰ تا تو شبانه روز، سرما هم نخورده, ممکنه حساسیت به بادوم باشه؟ از جمعه داره حریره بادوم میخوره, از دوشنبه اینجوریه
۱۴۰۰/۱۰/۲۹، ۱۲:۳۳ عصر
نوناجون مبارکه عزیزم. انشالله به سلامتی
یوتاب جون من نمیدونم. |