امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
مرسی دوستهای مهربون
نونا جون قطره رو دکتر ایمان زاده نوشت. دکتر بیمارستان ننوشته بود. حالا فردا رفتم بیمارستان از اونم میپرسم. ولی ایمان زاده نگفت قبل شیر. حالا ازین به بعد همون موقع استفاده میکنم ایشالله بهتر باشه.
دختر من انقد زور زد نافش یکم زده بیرون. خیلی ناراحتم Sad
اه گفتین پوار یاد ست بهداشتی که خریدم افتادم. من فرست یرز گرفتم به لعنت خدا نمیارزه. بیخودی ۷۰۰-۸۰۰ تومن دادم پاش.
یوتاب جون غربال شنوایی مرحله دو رو به من گفتن یک ماهگی از تاریخی که باید به دنیا میومد. بینایی ROP یک ماهگی (من امروز بردم پیش دکتر پرورش)
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، liyane، nona، Rose، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اکو قلب هم یه ماهگی بود. یه سونو هیپ و مغز و شکم هم دو هفته بعد ترخیص داشت که فردا نوبت داشتیم. معلوم نیت باز باشه یا نه Sad
  • 2015، nona، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اره ترگل جون بپرس حتما
قبل شیر الزام نیست صرفا برای اینکه مزه دهن بچه عوض شه و البته چون قطره میریزی معمولا بچه گریه میکنه بعد که شیر میدی اروم میشه به این خاطره
ناراحت نباش بچه ها مقاومن ما هم زیادی حساسیم من هر روز ده تا ایراد رو بچه میذارم از بس موقع شیر دادن زل میزنم بهش
من رفتم دکتر ترگل اول دکتر اطفال بیمارستان که واکسن هپاتیتمو زد و ویزیت بچه رو انجام داد بعدم رفتیم پیش دکتر ایمان زاده البته باید میموندم فردا میرفتم همون باغ فردوس امروز رفتم خزانه هلاک شدیم از ترافیک رفت و برگشت.خدارو شکر اکی بود دخترمو دید گفتم بالا میاره اونم حرف دکتر اطفال بیمارستانو تایید کرد گفت همین که وزن اضافه میکنه روزانه ۳۰ گرم بالا آوردن رو جزو رفلاکس حساب نمیکنیم و حساس نمیشیم
معاینه مقعدی هم نکرد، اکوی قلب هم معاینه کرد گفت لازم نیست بری
راستی رفتی پیش دکتر پرورش معروف فلوشیپ شبکیه؟ ملاصدرا؟ چقدر دوسش دارم

سونوی هیپم‌من هفته سوم انجام دادم
  • liyane، Targol، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
وای خداروشکر همه چیز خوب بود. معاینه مقعدی خیلی بده.
راستی ایمان زاده قلب رو برای دخترم معاینه نکرد اصلا. احتمالا شما آشنا بودین ویزیت vip بود Big Grin
آره عزیزم همون دکتر پرورش ملاصدرا. چه خوش اخلاق هم هست.
  • nona، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۲۹، ۰۳:۱۴ صبح)Targol نوشته است: وای خداروشکر همه چیز خوب بود. معاینه مقعدی خیلی بده.
راستی ایمان زاده قلب رو برای دخترم معاینه نکرد اصلا. احتمالا شما آشنا بودین ویزیت vip بود Big Grin
آره عزیزم همون دکتر پرورش ملاصدرا. چه خوش اخلاق هم هست.

نه ترگل جون اصلا آشنایی ندادیم کاملا بعنوان مریض معمولی رفتیم با نام فامیلی همسرم. اره آماده بودم واسه معاینه مقعد به همسرمم گفتم اگه انجام داد من میرم بیرون طاقت گریه ندارم. میخواستم یه پرونده داشته باشم پیشش همین. طفلک برای بعضی نوزادا اندوسکوپی و کولونوسکوپی میداد کباب میشدم نمیدونم بچه طاقت مگه داره واسه آندو، من بودم واقعا اگه بچه خیلی خیلی مریض بود انجام میدادم دور از جون Sad
دستیارش مگه گوشی نذاشت؟ همون معاینه کافیه ریتم قلبو میشنون ولی خب برای اطمینان بازم میرم اکو آخه دکتر قلبش خیلی مهربونه
دکتر پرورش خیلی خوبه تو دانشگاه ایران استاد همسر خواهرم بود ما هم هر مشکلی باشه برای شبکیه میریم پیش ایشون
اگه مشکل دیگه باسه میریم پیش دکتر سنجری
تکن خدایی
  • 2015، liyane، Targol، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
برای ما دستار اصلا معاینه نکرد. مستقیم خودش اومد اون اتاق و معاینه کرد. تا جایی که یادمه گوشی نذاشت. حالا شاید درست یادم نیست. اما مطمینم چیزی در مورد اکوی قلب نگفت.
آره خیلی‌ها رو آندو میکرد. کلا معروف شده به اینکه همه رو میفرسته آندو Undecided
  • liyane، nona، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۲۹، ۰۸:۴۲ صبح)Targol نوشته است: برای ما دستار اصلا معاینه نکرد. مستقیم خودش اومد اون اتاق و معاینه کرد. تا جایی که یادمه گوشی نذاشت. حالا شاید درست یادم نیست. اما مطمینم چیزی در مورد اکوی قلب نگفت.
آره خیلی‌ها رو آندو میکرد. کلا معروف شده به اینکه همه رو میفرسته آندو Undecided

وا اول دستیارا میبینن Dodgy Huh مگه روال رو  عوض کرده باشه
اره میدونم دو‌وجه داره معمولا مریضایی که میان پیشش بدحالن و گاها واقعا نیازه یه وجهشم اینه خودشونم گویا دستش به اندوسکوپی زیاد میره 
برای این دختر دوست ما هم نوشته بود خب البته این دختر دوست ما واقعا حالش بد بود کل مریش بخاطر رفلاکس و یه مشکل دیگه سوخته بود و خطر ایجاد توده تو مسیر گوارشش میرفت حساسیتم داشت برای درمانش واقعا چاره ای نبود اما من خودم اندوسکوپی رو واقعا تو چنین شرایطی برای نی نی اکی میبینم نه تو چیزای عادی تر

اکوی قلبو من پرسیدم چک لیست بیمارستانو داشتم گفتم تست زردی غربال شنوایی داده هیپ داده واکسن هپاتیت مادر پدرو زدیم
مونده اکو و بینایی سنجی، خب بینایی سنجی که میدونستم مال بدو تولد و سه ماهگی و یک سالگیه، گفتم اکو چی گفت لازم نیست طبیعیه
  • liyane، Targol، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اهان پس شاید پرسیدی جواب داد. البته خوب دختر من نارس هم بود اکو واجب بود براش.
آره آندو خدایی تو اون شرایط اوکیه
نمیدونم ولله، برای ما خودش اومد. دستیارش رو تو اتاق اصلی خودش دیدیم که دارو رو فقط یادداشت کرد Smile
  • nona، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اره ترگل اکو رو کلا انجام بده منم حتما انجام میدم
متاسفانه همسرم علایم سرما خوردگی داره که شک میره سمت کرونا منم از بک ساعت پیش علایمم داره شروع میشه
خدایی ما خیییییلی رعایت میکنیم ازهمون سال ۹۸تا الان که هیچکس دو تا ماسک نمیزد ما دو ماسکه ایم نه مهمونی نه مسافرت هیچی
نمیدونم همسرم از کجا مبتلا شده
دعا کنید برام کرونا نباشه و دخترم نگیره
  • Nedaa28، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
متاسفانه همسرم مثبت شد قاعدتا من هم مبتلا شدم خدا رحم‌کنه به دخترم...
  • Nedaa28، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان