موضوعها: 278
تشکر Received: 22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
(۱۴۰۰/۱۱/۲، ۰۱:۰۰ عصر)lady نوشته است: از خواب شب نگید که هلاکم، فکر کنم به خاطر دندون درآوردنشون باشه. یک جا خوندم از 4 تا 8 ماهگی این بی خوابی ها هست.
دور چشمش یک هاله سیاه افتاده، 8 ماهش و دکتر ماه چند ماه قبل بهش 8 قطره آهن لیپوزوفر هر روز داد، توی کارت بهداشت نوشته 15 قطره، به نظرتون سیاهی دور چشمش مال چیه، کمبود آهن؟ 15 قطره بهش بدم یا همون 8 قطره؟ روش مقدار آهن رو نوشته، اگر 7 میلی گرم آهن داره دوتا قطره چکون اگر 14-15 داره، دوتا قطره چکون بدید... برای هر برند آهنی باشه این صدق می کنه
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
اعتبار:
24,870
(۱۴۰۰/۱۱/۲، ۱۲:۴۲ عصر)2015 نوشته است: چقدر هم درد اینجا هستیم
واقعا چی شدن این بچه ها؟؟!!
من بعد واکسن چهارماهگی پسرم کلا عوض شده ریتم خوابش،بیست دقیقه میخوابه اونم روی پام، تا میذارمش برم دنبال کارام پنج مین بعدش بیداره
یعنی شما بچه ی اولت این مشکلات رو نداشتی فاطمه جان؟
موضوعها: 1
تشکر Received: 30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
رز جون گویا همیشه اینطور نیست به نوع آهن و جذبشم بستگی داره مثلا فلیپ هر سی سیش ۷ میلیگرم داره منم فکر میکردم باید دو سی سی بدم دکتر گفت اصلا فلیپ همش عینا جذب میشه فقط یه سی سی بده
موضوعها: 9
تشکر Received: 29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
اعتبار:
33,760
منم یه سیسی لیپوزوفر میدادم دیگه بعد واکسن شش ماهگی دکترش گفت روزی ۳سیسی سیدرال بده
البته پسر من کمخونی بدو تولد داشت اما ازمایشش خوب بود خداروشکر
اعتبار:
24,870
۱۴۰۰/۱۱/۲، ۰۷:۲۱ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۱/۲، ۰۷:۲۴ عصر، توسط Rose.)
(۱۴۰۰/۱۱/۲، ۰۷:۱۳ عصر)nona نوشته است: رز جون گویا همیشه اینطور نیست به نوع آهن و جذبشم بستگی داره مثلا فلیپ هر سی سیش ۷ میلیگرم داره منم فکر میکردم باید دو سی سی بدم دکتر گفت اصلا فلیپ همش عینا جذب میشه فقط یه سی سی بده
تا جایی که من یادمه مقدار مورد نیاز برای زیر 1 سال، با توجه به تغذیه ی ایرانیا، 14-15 میلیگرم آهنه... 7 میلیگرم حتی اگه کامل هم جذب شه باز کمه... فکر کنم ظریفی هم یه پست داشت در این مورد... دقیق یادم نیست...
من با این آهنی که شما میگید، آشنا نیستم ولی این رو توی نت پیدا کردم:
https://mosbatesabz.com/product/hi-healt...ron-drops/
که توی همین صفحه گفته برای 7 تا 12 ماه، باید 11 میلیگرم داده بشه که وقتی یک سی سی 7 میل بیشتر نداره، باید بیشتر داده بشه، حتی اگه همه ی 7 میل جذب بشه...
حالا باز هر کس خودش یه تحقیق بکنه... من دارم از داده های قدیمیم میگم  شاید ذهنم درست یاری نکنه...
البته فقط هم به حرف یک دکتر اکتفا نکنید... یکی از دوستان لطف کنه توی هایلایت های ظریفی ببینه چی گفته... اینجا هم بگه استفاده کنیم...
موضوعها: 1
تشکر Received: 30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
آره رز جون منم پستشو دیده بودم برای همونم میگفتم باید دو سی سی بدم اما هم دکتر هم دوستم که متخصص داخلیه گفت فلیپ یه سی سی بده اون مورد عمومیت نداره
موضوعها: 9
تشکر Received: 29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
اعتبار:
33,760
مرسی نونا جونم گفتی اسم قطره گل دخترتو
نه من سیدرال میدم
اعتبار:
24,870
۱۴۰۰/۱۱/۲، ۰۷:۵۰ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۱/۲، ۰۷:۵۰ عصر، توسط Rose.)
عاطفه جان فقط ماساژ شکمی نیستش... با پا هم میشه حرکت انجام داد... خیلیییی آروم...
موضوعها: 0
تشکر Received: 9,992 in 2,583 posts
تشکر Given: 21,346
اعتبار:
11,818
رز عزیزم من سر دخترم چون بارداری پر استرسی داشتم(خدا لعنت باعث و بانیش رو)دخترم از۱۰روزگیش کولیک و رفلاکس شدید داشت طوریکه تا ۴ماهگی ش من صبحا تا اذان صبح بیدار بودم و بعدشم دوساعت فقط میخوابیدم..یعنی رسما سرویس شدم ولی بعد واکسن ۴ماهگی ش یهوو همه چی اروم شد،شب از ساعت ۱۰تا۵صبح یکسره میخوابید،توخواب شیر میخورد و دوباره تا۹صبح خواب بود ولی الان پسرم تو سه ماهگی خوب شده بود ریتم خوابش، خودش خودشو میخوابوند من کاریش نداشتم الان نه،باید روی پام بخوابه شبا هم تا۱_۲شب بیداره
فاطمه هستم
موضوعها: 0
تشکر Received: 5,714 in 1,177 posts
تشکر Given: 1,195
اعتبار:
6,046
مرسی رز جان اینم حتما امتحان میکنم
میگم این تنظیم خواب شب رو از چند ماهگی انجام میدین؟
از کی باید شروع کنم
هنوز بخش اعترافات نرفتم
اما اعتراف میکنم دلم واسه بغل شوهرم تنگ شده
رو تختمون فعلا منو گل دختر میخوابیم
جا و هزینه تخت کنار مادر نداشتم الان چی میشه؟
بعد اینکه دختر من تقریبا ۲ تا ۳ ساعت فاصله بین شیر خوردناشه هربارم ی ربع تا ۲۰ دقه شیر میخوره خوب میمکه
ولی مشکلی ک دارم کلا شبا بالاسرش بیدارم بااینکه سرش رو رو بالش ب بغل میخوابونم ولی بازم استرس دارم نکنه خدایی نکرده شیر برگشت کنه تو گلوش!نکنه خودش بیفته نکنه نکنه ..
شمام اینجوری بودین؟
تا چند ماهگی باید انقدر مراقب بود؟
من کلا روز ک بیدارم هیچ
شبماز ترس همینا بالاسرش تا صبح بیدارم
|