امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
مامانای مهربون و صبور و کوشا روزتون مبارک
فاطمه هستم
Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • liyane، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
میگم بچه ها من میخواستم اسفند برم کراتین احیا 
حالا باتوجه ب اینکه موهام خیلیییی میریزه و ریخته آیا برم کراتین بنظرتون بدتر میشه؟و اینکه موهام فره
ممکنه صاف شه اونجاهایی ک ریخته کچلی طور بشه؟  Dodgy
  • liyane، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
الهام جان ،کراتین کردن ریزش رو زیادتر نمیکنه ،ولی از اونجایی که موها خیلی صاف و شلاقی میشن ،حجمشون خیلی کمتر میشه و ممکنه تو ذوقتون بخوره
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • (کژال)، Elhamgoli، liyane، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مامانا شما چند ماهگی ریزش موهاتون قطع شد؟؟
من رسما کچل شدم
فاطمه هستم
Heart
  • (کژال)، liyane، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها روزتون مبارک ببخشید نرسیدم بخونمتون ایشالا همه جی ردیفه دختر من که وقت سر خاروندن واسم نذاشته از بس بی تابی میکنه یه لحظه ازش دور شم ازونورم آخر ساله یه عالم کارای اداره و شرکتم ریخته سرم تازه ۱۰ شب به بعد میشینم درست سرش طول روز که با بدبختی باید کار کنم
ا شمیم جون چه خوب که اومدی جات خیلی خالی بود
فاطمه جان مال من از انتهای شش ماهگی کامل متوقف شد

یادم رفت بگم این وسط همسر من باز علائم کرونا داره و رفت تست داد… یه همکار بی وجدانش که چهار روز پیش با هم ماموریت رفته بودن با علم به اینکه امیکرون گرفته فقط به خاطر اینکه دکتر گفته خفیف رد میکنی و واقعا هم خفیف رد کرده بدون اینکه بهشون بگه اومده سرکار و رفتن ماموریت الان همسر منم با وجود دو تا ماسک مبتلا شده احتمالا. امروزم پر رو پرو بهش گفته اصلا نگران نباش بچه هامم سه روزه رد کردن
یعنی اگه حلو دستم بود خرخرشو ‌میجوییدم اینقدر یه نفر بی فرهنگ، بی سعور، نفهم، ابله، بی وجدان و … حالا خوبه ما سه دوز زدیم
  • 2015، liyane، Nedaa28، Rose، Sh96.shamim، Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیم64، نسیمه جااان
پاسخ
نونا جون چقدر اون ادم عوضی بوده
خدا لعنت کنه آدمایی رو ک اصلا بفکر نیستن
کلا رحم نمیکنن بهم
رز جونم من چجوری بدونم رشدش خوبه یا نه که ۳ ساعت ی بار بیدارش نکنم ؟ بچم هنوز ۷ روزشه بهداشتم ک فقط واسه اون ازمایش ۳ تا ۵ روز رفتیم
بعد من بچه ۳ ساعت رو رد کنه از خواب بیدارش میکنم ینی انقدرررر خمیازه میکشه دلمم میسوزه ولی بیدار میکنم
همه میگن بزار سیر بخوابه خودش بیدار میشه
اخه مگه میشه؟
  • 2015، Arezoo1984، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۱/۴، ۰۳:۳۲ صبح)atefehjjjjjjj نوشته است: نونا جون چقدر اون ادم عوضی بوده
خدا لعنت کنه آدمایی رو ک اصلا بفکر نیستن
کلا رحم نمیکنن بهم
رز جونم من چجوری بدونم رشدش خوبه یا نه که ۳ ساعت ی بار بیدارش نکنم ؟ بچم هنوز ۷ روزشه بهداشتم ک فقط واسه اون ازمایش ۳ تا ۵ روز رفتیم
بعد من بچه ۳ ساعت رو رد کنه از خواب بیدارش میکنم ینی انقدرررر خمیازه میکشه دلمم میسوزه ولی بیدار میکنم
همه میگن بزار سیر بخوابه خودش بیدار میشه
اخه مگه میشه؟

عاطفه جان قدم دخترت مبارکت باشه.
من به حای رز جان جواب میدم..
معمولا نوزادی رو که میگن نارس به دنیا نیومده باشه و وزنش نرمال باشه بیدارش نکنین.
(این توصیه دکتر دخترم بود و هم توصیه دکتر بچه های دوستام که ایران زندگی نمیکنند.)
خودش بیدار میشه نگران نباش...

رز جان میشه بهم چندتا منبع بدی یه خورده در مورد شیرشب بخونم...
دخترم داره هفت ماهش تموم میشه 
منم چند وقته هی میخوام در مورد این قضیه تحقیق کنم فرصت نکردم.
اینکه چه جوری قطع کنم رو میدونم ولی اینکه الان باید قطع کنم یا اجباری نیست و .... میخوام بیشتر بدونم.
  • 2015، Nedaa28، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عاطفه جان ولی دکترای من تاکید داشتند ماه اول حتما هر سه ساعت شیر داده بشه. هم دکتر دخترم گفت هم دکتر ایمان زاده هم خانم برادرم که اصلا خارج ایران پزشکند. بعد یک ماه دیگه اگه قبلش خوب شیر خورده بود و البته رفلاکس هم نداشت هرچقدر میخواد بخوابه اگه رفلاکس داشت بیشتر از پنج- شش ساعت اصلا گرسنه نمونه

بعدم چرا بیدار کنی همونطور بغلش کن بذار زیر سینت تو خواب میخوره
  • 2015، Nedaa28، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونای عزیزم خیلی ناراحت شدم 
تو خودت و گل دخترت چطورین الان؟
مشکلی که ندارین؟
...
اومیکرون نهایت پنج روزس پدر شوهر خ ش من گرفت ماه پیش برای کار رفته بود انکارا طفلی تو هتل قرنطینه شده بود اما خداروشکر به خیر گذشت و بعد ۱ماه برگشت 
خیلی مراقب باش عزیزم
  • 2015، nona، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اره عاطفه جان چرا نشه...
اگر اطلاعاتی نداری، حتما از دکترت بپرس... حداقل پیج ظریفی رو حتما ببین، پست های واجبش رو هایلایت کرده، حداقل اونها رو حتما بخون...

ارزو جان درباره ی نگهداری بچه، خواب و شیر شب من کلا کتاب زیاد خوندم، تمام اونهایی که مطلب مرتبط با نگهداری از بچه بود، تاکید به کامل گرفتن شیر شب تا قبل از در اومدن اولین دندون داشتن (ما خودمون 9 ماهگی اولین دندونش در اومد اما اخر 4 تا اخر 5 کامل شیر شبش رو گرفتم)، به جز یه کتاب کلیدهای پرورش فرزند شاد که رسمااااا فکر کنم طرف یه مادربزرگی بوده که کتاب نوشته!!!! یعنی حتی اب قند رو هم می گفت بدید اگر اذی شدید!!! یعنی یکم قدیمی تر بود میگفت یه تیکه تریاکم بذارید گوشه ی لپش Smile فقط این کتاب بود که میگف اشکال نداره هم خوابی داشته باشید، شیر شبو نگیری، جاش رو جدا نکنی ووووو...
اولین و مهمترین و کاملترین منبع من برای خواب (روز، شب، با شیر، بی شیر وووو...) کتاب راه های درمان بی خوابی نوزادان و کودکان نوپا به زبان ادمیزاد (انتشارات هیرمند) بود.... این کتاب حیرت انگیزه و تماما علمی و به زبان ساده هست... مهترین رفرنس من همین بود...
زمان ما پیج لیتلز دریم فعال بود، من رفرنس اولم او بود که مشاور خواب کودک در استرالیا بود... الان دی اکتیو کرده... پیج های خارجی و یوتیوب هم زیاد کمکم کرد... الان فکر کنم @sleep_mama_sleep بتونه نیازتون رو رفع کنه... الان چک کردم می بینم اینم دی اکتیو کرده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پیج mi.and.ardi هم اطلاعات خیلی خوبی داره، چند تا لایو خوب هم در این مورد داره... هشتگ miandardi_sleeptraining# و miandardi_bringingupbebe# در این مورد خواب شب و شیر شبه...
پیج های دیگه ی زیادی هم بودن که هر از گاهی به این موضوع پرداخته بودن چون اوایل کرونا بود خیلیا وقت میذاشتن و لایوهای خیلی خوب میذاشتن...
پیج دکتر ظریفی هم خیلییییییییی خلاصه و مختصر دو سه تا پست در مورد خواب شب و شیر شب داره...

خود دکتر پسرمم هر سری می پرسید و کلا تاکید داشت شب زیاد به بچه شیر ندیم که راحتم بتونیم بگیریم شیر شب رو...

والا خب ببین هیچی اجباری که نیست... ولی باید ببینی هزینه ای که می پردازی چیه...
من با اینهمه رعایت (مسواک انگشتی از روز اول، از وقتی دندون در اورد مسواک معمولی، دو بار فلوراید تراپی، قند و شیرینی و شکلات ندادن به بچه، و اگه یه وقتی پیش بیاد فوری مسواک زدم وووو...) الان دو تا لک روی دندون پسرم هست (چون کلا دریافت قند خیلیییی ساده و زیاد شده... از کربوهیدرات تا شیری که میخوریم پر از قنده بهرحال....، که این مقدار برای بچه هایی که شیر شبشون حذف نشده بود، دقیقا توی سن پسر من یکی از هم گروهی هامون 15 تومن اینطورا خرج کرد تا دندونای دخترش عصب کشی و پر بشه با بیهوشی (بچه ی دو سال و نیمه)... یکی دیگه توی 3 سالگی پسرش کلللللل جلوی دندوناش ریخته بود!!!!!!!!!!!!!! یه چیز وحشتناکی... و تا 3.5 سالگیش که میخواستن از ایران برن باررررها درگیر دندون پزشکی برای بچه بودن که بتونن قبل از رفتن یک حالت نرمال به دندوناش بدن..
شیر شب دقیقا همین بلا رو سر بچه میاره و دندونای بچه از بیخ که چسبیده به لثه، شروع به سیاه شدن می کنه که خیلیا فکر می کنن که بخاطر آهنه اما اصلا ربطی به آهن نداره و آهن پوسیده نمی کنه، فقط پوسیدگی رو نشون میده!!!! یعنی چون بافت دندون از بین رفته، آهن میره داخل حفرات دندون و یکم که بمونه اکسید میشه و سیاه میشه و ملت فکر می کنن آهن سیاهش کرده.. ولی واقعا ربطی نداره.. دندونه از قبل خراب شده بوده و اهن فقط اون خرابی رو بولد می کنه... واقعا به نظرم پدر و مادر نباید اینقدر بی توجه به این مساله عبور کنن... چون دهان که زود دندونش رو از دست بده، برای دندون های دائمی هم به مشکل می خوره و در صورتی که درمان نشه، این باکتری ها خیلی راحت به دائمی ها هم منقل میشن، بعد اگه خیلی زود قبل از اینکه فک بتونه تکامل پیدا کنه دندون از دستبره و فضانگهدار برای بچه نصب نشه، دندونا بهم فشار میارن، اولا که کج درمیان، بعد بینشون پوسیدگی بین دندونی میده و نهایتا دندون دائمی خیلیییییییییی زود از دست میره... حتی از دست نره به سرعت باید سالها درگیر ارتودنسی و هزینه هاش و سختی و ظاهرش باشه بچه.............

آها، پیج های دندون پزشک های کودکان هم خیلی مطالب مفید دارن، دکتر کتایون صفری چندین لایو مفید داره...
از اونور هم معده ش استراحتی نمی کنه، خواب کامل رو یاد نمی گیره و وابسته به شیر شب می مونه... اصلا یاد گرفتن خواب کامل در شب وابسته به قطع شیر شبه... نمیشه شیر شب باشه و بتونی بچه رو کامل توی شب بخوابونی... و از اونور هم رشد وابسته به هورمون هایی هست که در خواب عمیق در ساعت مناسب برای بچه ترشح میشه... یعنی بچه ای که بد می خوابه، روز بعد خودش کسله، والدین اعصابشون خرده، بد غذا می خوره، خواب روزش منظم و مدت دار نیست و نمیشه برنامه بریزی براش... درکل رشدش دچار مشکل میشه..... کلا عوارض این مدلیش خیلی زیاده و فایده ای هم من براش پیدا نکردم...

موارد مهم دیگه هم از بین رفتن روحیه و روان والدین بخصوص مادر...
مشکلات خواب والدین...
بی حوصلگی در کل روز بعد...
عدم توانایی برای وقت گذاشتن مفید با بچه...
که همه ی اینا وقتی که شب بیدار باشی طبیعیه... یه شب و دو شب هم نیست.... 9 ماه بارداری بوده، 2 سال هم شیر و خواب شب اضافه میشه... خودش میشه 3 سال خواب بی کیفیت... خودش مغز آدم رو خالی می کنه... یه شب و دو شب نیست...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، Arezoo1984، liyane، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان