امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
سلام مامانا، روزتون مبارک
شماها برای اینکه روحیه تون رو توی دوران نوزاد داری حفظ کنین چی کار می کنین؟ من فکر می کنم یه دپرشنی داشته باشم که تحت تاثیر زایمان و بستری شدن پسرم و بعدش هم حواشی زایمانم دارم. همسرم هم همینطور
انگار امید به زندگیمون کم شده باشه
هیچ تنوعی نداریم
ما خیلی اهل سفر و طبیعت بودیم
اما با نوزاد دو‌ ماهه سخته
شماها چی کار می کنین؟ آیا شما هم روحیه خودتون یا همسراتون به هم ریخته؟؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، liyane، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنون رز جان از توضیح کاملت
باید وقت بذارم و این منابعی که گفتی رو بخونم، مخصوصا الان که دخترم دو تا دندون هم داره.
راستی سوده sleep_mama_sleep دی اکتیو نکرده پیجش رو، دارمش من.
  • liyane، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۱/۴، ۰۳:۲۶ عصر)Arezoo1984 نوشته است: ممنون رز جان از توضیح کاملت
باید وقت بذارم و این منابعی که گفتی رو بخونم، مخصوصا الان که دخترم دو تا دندون هم داره.

همین الان چک کن بی زحمت، ببین میاد بالا؟

آره پس حتما سریع سرچ و مطالعه و تحقیق کن، و حتی برو پیش دندانپزشک کودک تا برات توضیح بده... حیفه واااقعا... هزینه هیچی به خدا... فقط همین که دهان دیگه آلوده میشه، دندون از دست میره و اینها بدون قابلیت جبرانه به نظرم...
میگم مال ما دیر در اومد... یعنی توی سن دختر شما اصلا دندون نداشت... و وقتی در اومد دیگه غذاش زیاد بود و شیرش نسبتا کم (خیلی می چسبید اما غذا رو عالی می خورد... 1 سالگی افت کرد دوباره).. با اینهمه میگم دوتا لک افتاده......................

کلا هر کس دندون بچه ش در اومد در اولین فرصت یه ویزیت بره... به نفعتونه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، Arezoo1984، liyane، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه‌ها راهکاری داریم برای اینکه خواب بچه سنگین شه و با کوچکترین صدایی بیدار نشه؟ Sad
  • 2015، liyane، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دکتر پسر منم یک ماهگی رو تاکید داشت سر ساعت شیر بدم
دوماهگی کلا گفت شب ۶ ساعت هم بیدار نشد بیدارش نکن

قطع شیر شب منظور چند ساعته؟
دندون بچه ها شده عذاب واقعا
ما همه شیر شب خوردیم یه دندون شیری پوسیده نداشتیم
من که کلا مسواک دستمه اما متاسفانه دندون پسرم جرم قطره آهن گرفته خداروشکر پوسیدگی نیست
خودمم تا قبل زایمان این جرم رو داشتم انگار ارثیه!!!
  • 2015، liyane، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۱/۴، ۰۴:۴۶ عصر)Targol نوشته است: بچه‌ها راهکاری داریم برای اینکه خواب بچه سنگین شه و با کوچکترین صدایی بیدار نشه؟ Sad

خوب ناهار بخوره سنگين بشه غش ميكنه
  • 2015، nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۱/۴، ۰۳:۲۹ عصر)Rose نوشته است:

همین الان چک کن بی زحمت، ببین میاد بالا؟

آره پس حتما سریع سرچ و مطالعه و تحقیق کن، و حتی برو پیش دندانپزشک کودک تا برات توضیح بده... حیفه واااقعا... هزینه هیچی به خدا... فقط همین که دهان دیگه آلوده میشه، دندون از دست میره و اینها بدون قابلیت جبرانه به نظرم...
میگم مال ما دیر در اومد... یعنی توی سن دختر شما اصلا دندون نداشت... و وقتی در اومد دیگه غذاش زیاد بود و شیرش نسبتا کم (خیلی می چسبید اما غذا رو عالی می خورد... 1 سالگی افت کرد دوباره).. با اینهمه میگم دوتا لک افتاده......................

رز جان پسر من الان بیست و یک ماهشه یعنی الان ببرمش چکاپ دندون؟ من فکر میکردم باید بزرگتر بشه
  • nona، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۱/۴، ۰۵:۰۷ عصر)Celin نوشته است: دکتر پسر منم یک ماهگی رو تاکید داشت سر ساعت شیر بدم
دوماهگی کلا گفت شب ۶ ساعت هم بیدار نشد بیدارش نکن

قطع شیر شب منظور چند ساعته؟
دندون بچه ها شده عذاب واقعا
ما همه شیر شب خوردیم یه دندون شیری پوسیده نداشتیم
من که کلا مسواک دستمه اما متاسفانه دندون پسرم جرم قطره آهن گرفته خداروشکر پوسیدگی نیست
خودمم تا قبل زایمان این جرم رو داشتم انگار ارثیه!!!

منظور هر مقداریه که خود بچه می خوابه و بیدار نمیشه و بهانه ی شیر نمی گیره...

اتفاقا من برام سوال شد با اینهمه مراقبت، چطور بوده که من بچه بودم اصلا انگار دندونام خراب نبوده؟ و رفتم برگه ی مدرسه رفتنم رو پیدا کردم... من 6 سالگی هم رفتم مدرسه تازه، و برگه م رو دیدم که 2 تا کشیده و 6 تا پوسیده داشتم تازه اونموقع مثل الان دائم غذا و شیرینی و تنقلات در دسترس نبود... هر وعده بود و می رفت تا وعده ی بعد... شیرشب رو هم نمی دونم ولی خواهرم 18 ماه ازم کوچیکتر بود و خیلییییییییی بعید می دونم مادری که دو شیفتم می رفته سر کار، شبا با شکم حامله پا میشده به من شیر میداده!!!! خیلی وقته فکر می کنم من احتمالا 1 سال بیشتر شیر نخوردم! شما هم اگه برگه ی مدرسه رفتنتون رو ببینید شاید اطلاعاتی پیدا کنید و ببینید که داشتید و نمی دونستید... 

میگم سلین جان مطمئنی پوسیدگی نیست؟ میخوای به دندونپزشک های دیگه هم نشون بدی؟ چون من هر دندونپزشک کودکی دیدم، از این لکه ها شاکی بوده که اینا پوسیدگیه و دندون سالم هیچوقت جرم نباید بگیره اونم با آهن های با کیفیت امروزی... اگه جرم گرفته یعنی یه سری بافت های خاصی از بین رفتن و آهن توی اون جاهای اونها نشسته و اکسید که شده این رنگی شده....
  • Celin، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۱/۴، ۰۶:۰۷ عصر)آیسان ۹۶ نوشته است:
(۱۴۰۰/۱۱/۴، ۰۳:۲۹ عصر)Rose نوشته است:

رز جان پسر من الان بیست و یک ماهشه یعنی الان ببرمش چکاپ دندون؟ من فکر میکردم باید بزرگتر بشه

بله من منظم هر 6 ماه یکبار می برمش...
و دکتر دقیق می بینه و اگه مشکلی توی مسواک کردنتون باشه یادتون میده و اگه مثلا داره کم کم لک میفته تذکر میده یا حتی ممکنه فلورایدتراپی کنه (من اولین فلورایدتراپی رو 17ماهگیش انجام دادم)...

دکترا میگن در اومدن دندون یا یک سالگی بچه (حتی اگه دندون نداره) هر کدوم زودتر بود باید اولین ویزیت دندونپزشک بچه انجام بشه...
  • آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۱/۴، ۰۵:۵۳ عصر)liyane نوشته است:
(۱۴۰۰/۱۱/۴، ۰۴:۴۶ عصر)Targol نوشته است: بچه‌ها راهکاری داریم برای اینکه خواب بچه سنگین شه و با کوچکترین صدایی بیدار نشه؟ Sad

خوب ناهار بخوره سنگين بشه غش ميكنه

Smile)) کلی خندیدم. همون کاری که شدنی نیست.
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان