امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
بچه من به رو پا عادت کرده. دیروز هم کلی بابت رفلاکسش غصه خوردم و گریه کردم. قرار شده بود با فاصله کم، اما کم کم بهش شیر بدم تا رفلاکسش کمتر شه. برای یکی دو وعده رعایت کردم اما بچم جوری برای شیر گریه میکرد که نتونستم تحمل کنم انقدر گرسنه بذارمش و آخر گفتم من نمیتونم بغلش کردم شیر دادم. الهی بمیرم جوری با ولع مبخورد که پرید تو گلوش و دوباره من موندم و یه بچه مظلووووووم و طفلکی. دیدین بعد مثلا بالا اوردن یا همینکه میپره تو گلوشون چقد مظلوم میشن؟؟ وای من دلم میخواد بمیرم فقط
الانم رو پامه. بعد شیر دادن همیشه تو بغلم راحت میخوابه اما مرحله آروغ گیری خوابش رو میپرونه و به محض گذاشتن تو جاش بیدار میشه.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، liyane، Nedaa28، nona، زهره جون، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اخ دقيقا ترگل جون بعد از بالا اووردن چشماي خوشگل و مظلومشو كه يه هاله اشك توشه رو ميبينم دلم ميخواد همون لحظه بميرم
همش ميگم اخه يه ذره بچه چرا بايد انقد درد داشته باشه كه انقد بخواد به خودش پيچ و تاب بده
خدايا خودت اين مرحله رو هم ختم به خير كن ، ديدن ناراحتيه بچه و دردش خيلي سخته
  • Nedaa28، nona، Targol، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آقا اعلام میکنم کل شب بغل بوده و حتی با اون ترفندم نخوابیده من به لحظه هم نخوابیدم خانم کوچولو هم فقط تو بغل لالا کزده پرپرم کرده

دقیقا اروغ گیری خوابو میپرونه
بالا آوردنم نگم براتون شما ازون جهت غصه میخورین کن ازین جهت که خواب درست حسابی که ندارم قاعدتا اشتهای چندانم برام نمیمونه فکر میکنم ذره ذره شیرو با بدبختی جمع کردم همرو‌بالا آورده غصه میخورمSad
  • Targol، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
وای نوناجون راست میگی از این جهت بهش نگاه نکرده بودم Big Grin
وای کلا بیدار بودن خیلی سخته Sad
  • nona، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
والا بخدا
من عرچی دوره بارداری رعایت کردم گوشی دستم نگرفتم تو این دوره کلا گوشی دستمه
از بس بچه تو بغلمه هیچکار دیگه نمیتونم بکنمSad
  • liyane، Nedaa28، Targol، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
راستی برای دارو دادن به بچه داروخوری بیبی لند خیلی خوبه ها. خیلی هم ارزونه. من با قطره چکون مکافات داشتم آخرشم نصفشو تف میکرد. حالا طفلک بچه ام همچین با ولع دارو میخوره و تا بفهمه چی شد داروش تموم شده Big Grin
  • Nedaa28، nona، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
چه جالب نمیدونم چیه ترگل جون برم سرچ کنم قطره ها رو دختر من با قطره چکون دوست داره میخوره
یه چیزیم من بگم بچه ها
من تمام شامپو لوسیون بدن کرمای بچه رو همش خارجی گرفتم بهترین مارک ( بنظر خودم و فروشنده از جای معتبر) دیروز یکی از دوستای خانوادگی تماس گرفته بود که خودشون و همسرش تو کار واردات مواد اولیه پزشکیه گفت نیاید میخریدی همون شامپو و لوسیون فیروز بخر گفت یکدونه جنس خارجی که واقعا از خارج وارد بشه وجود نداره و همه تو ایران پر میشه
این آدمی که میگم خیلی سرشناسه تو حوزه مواد اولیه طرف قرارداد دانشگاههای علوم پزشکی، پالایشگاه خون و ازدین دست سازماناست
الان احساس میکنم سرم کلاه رفته؟؟؟! همرو از فروشگاههای معتبر خریدم که
شما چی استفاده میکنین دخترا؟
  • liyane، Targol، زهره جون، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دقیقا همینه نونا جون .همش تو ایران پر میشه.من جانسون گرفتم ولی فقط واسه دل خوش کنی خودم. حالا بعد استفاده میکنم اگر نی نی اوکی بود که هیچی اگر نه همون فیروز میگیرم
  • nona، Targol، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سروناز جون خیلی پولشو دادم همشم جلوتر خریدم یهو تموم نشه نیاز نباشه بگردم دنبالش الان فهمیدم کلاه گشادی سرم رفته البته فدای سرش اما خب باورم نمیشه انداختن بهم
  • liyane، Nedaa28، Targol، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من شامپو و شامپو بدن رو چیکو گرفتم. اتفاقا خیلی بهش مشکوکم ولی به قول سروناز جون برای دلخوشی خودم. خیلی عطر داره، دوباره بخوام بخرم احتمالا اینارو نمیخرم. جانسون رو شنیده بودم تو ایران پر میشه. اما فکر نمیکنم اگه ماستلا و سبامد پیدا کنید تو ایران پر شه. نوناجون شما چی گرفتی؟
روغن بدن رو بیبی کوکول گرفتم. اینم شنیدم تقلبی داره. نمیدونم ولله. ولی عطرش زیاده اگرچه خیلی ها دوست دارن به خاطر عطرش. در کل انتخاب های خوبی نکردم برای بچه های نارسم. منتها چون هم زودتر خریدم هم اینترنتی اینجوری شد.
  • سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان