ارسالها: 306
موضوعها: 0
تشکر Received:
1,323 in 293 posts
تشکر Given: 1,165
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
1,325
نه بابا بچه ها معدشون مگه چقدر این همه بخورن.اون خانمه هم الکی گفته.۱۰ ۱۲ قاشق مرباخوری میگن بخورن تو هر وعده خوبه ولی نصفشم بخورن خوشحال باشین..الان که من اصلا نگاه نمیکنم چند قاشق میخوره یکمخودم میدم یکم خودش میخوره.
ارسالها: 8,455
موضوعها: 1
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
35,283
مرسی شمیم جون
همون آخه دکتر منم گفت نهایت ۱۵ قاشق مرباخوری بخورن
ارسالها: 2,744
موضوعها: 2
تشکر Received:
9,079 in 2,141 posts
تشکر Given: 5,129
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
11,097
دوستاي گلم من امشب سوپ رون بوقلمون درست كردم
چون ميخواستم با سوپ ماهيچه ي ظهرش متفاوت باشه يه مدل ديگه درستش كردم
يه تيكه گوشت بوقلمون رو با يه حلقه سيب زميني و يه هويج متوسط به صورت حلقه اي گذاشتم چهارساعت پخت
بعد كه گوشتش پخت چون برنج نريخته بودم واسه لعاب ، سيب زميني رو له كردم و هويج هاي پخته شده هم براي رنگ سوپ له كردم
گوشت رو هم با قيچي آشپزخونه خورد كردم و همه رو ريختم توي مولينكس و در اخر كره و برگ كرفس رو خورد كردم و ريختم توش
عطر برگ كرفس كلا سوپ رو با مدل ناهارش كه گشنيز جعفري داشت متفاوت كرده بود
خداروشكر استقبالش خوب بود
ارسالها: 8,455
موضوعها: 1
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
35,283
خدارو شکر که دوست داشت عزیزم
ارسالها: 3,962
موضوعها: 0
تشکر Received:
9,992 in 2,583 posts
تشکر Given: 21,346
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
11,818
مامانا شما حریره بادام چطور درست میکنین؟؟
من هفته پیش فرنی دادم به پسرم میخوام این هفته حریره بادام بدم
فاطمه هستم
ارسالها: 6,679
موضوعها: 0
تشکر Received:
20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
25,418
چندتا دونه بادوم بذار یه شب تو آب. فرداش پوستشو بگیر. با صافی چای اگه داری له کن. آخرهای پخت فرنی بهش اضافه کن. یکی دو دقیقه جوش بخوره بردار.
ارسالها: 3,962
موضوعها: 0
تشکر Received:
9,992 in 2,583 posts
تشکر Given: 21,346
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
11,818
ترگل جان فرنی رو سفت بردارم یا شل؟؟اخه اگه بذارم تا ده دقیقه یک ربع بپزه خب سفت میشه.
من بادام پودرشده تو یخچال دارم میشه همونو بریزم تو فرنی ؟؟اشکالی نداره؟
فاطمه هستم
ارسالها: 8,455
موضوعها: 1
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
35,283
فاطمه جون اگه بادامات قبل دودر شدن پوستاشو درآوردی نه چه ایرادی داره
ارسالها: 6,679
موضوعها: 0
تشکر Received:
20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
25,418
به نظرم بذار خیس بخورن که نرم شن. چون بعید میدونم با یکی دو دقیقه تو فرنی موندن نرم شه. نمیدونم پودرت در چه حد درشته، خودت امتحان کن. ببین بادام نرم رو که با صافی له میکنی بیشتر شبیه یه خمیر چرب میشه تا پودر.
غلظت فرنی رو هم به ذائقه بچهات نگاه کن. اگه زیاد جوش میزنی و غلیظ میشه که دوست نداره خوب از اول آب بیشتر بریز تا خیلی سفت نشه.