امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
ترگل جان بلاخره صدا رو دنبال ميكنن ببينن از كجا داره مياد
ولي بعد چندثانيه ديدن ديگه نميبينن
يعني اصلا اونجوري نيست كه بخوان ميخ تي وي بشن
من اولين بار سر برنامه شب جمعه شبكه من و تو روشن كردم با اونهمه موسيقي و رنگ و لعاب فقط ٣٠ ثانيه نگاه كرد
بعد ديگه با خودشو در و ديوار مشغول بود
الانم كه كلا بي تفاوته چون تي وي توي پذيراييه
من بچه رو ميذارم توي هال حالا يا داره براي خودش غلت ميزنه يا داره بازي ميكنه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Nedaa28، nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دقیقا لیانه جون ما رفتیم مهمونی ، بعد از اونجایی که همه منتظرن یه چیزی بگی برعکسش انجام بدن چون میدونستن ما تی وی روشن نمیکنیم روشن کردن و هی پسرمو میچرخوندن سمتش که ببییین عزززیزم اینا که تو خونه حبست کردن نمیذارن کارتون ببینی
پسرمم ۲۰ ثانیه نگاه کرد بعد دیگه رفت تو لوستر و لامپ و دست و پاهای بقیه Smile
من یه فرش ۹ متری دیگه واسه پذیرایی گرفتم که زیاد سرامیک نباشه ولی بازم نمیدونم بچه رو رو چی بذارم ، الان یه ملحفه انداختم رو زیراندازش که بزرگ باشه راحت غلت بزنه
بچه بخواد چهار دست و پا بره یا مساحت زیادی رو غلت بزنه چیکار کنم؟ رو فرش باشه؟ Huh
  • 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ولی من امتحان کردم. متاسفانه برای بچه‌هام جذابه و نگاه میکنن Sad
  • 2015، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
منم که کلا روشن نمیکنم چون بجز تصویر صداهای مختلف تلویزیون هم مناسبش نیست. خودم و همسرمم بی تلویزیون به آرامش رسیدیم البته اصلا فرصت و وقتشم واقعا نداریم دیگه.
فاطمه جون شما که دختر کوچیک داری چاره ای نداری ولی سعی کن حلوی دیدش رو بگیری ( یه گارد حلوش بذاری) حداقل تصاویر رو نبینه
صدای تلویزیونم کم کنید عزیزم که صداهای مهتلف گیجش نکنه.
  • 2015، Nedaa28، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
منم وقت نمیکنم روشن کنم اصلا ، الان خاتون چند وقته دانلود کردم هر شب به خودم قول میدم بعد خواب بچه بشینم ببینم ولی وقت نمیشه
کی برمیگردیم به زندگی یعنی؟ Big Grin
  • 2015، liyane، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نداجان شما با یه بچه نمیرسی...
پس من چی بگم...
فاطمه هستم
Heart
  • liyane، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نداجون ببین من مبلامو دیروز کلا دور خونه چیدم فرشم شش متریه انداختم وسط بعد یه روفرشی نه متری م ش برامون گرفته انداختم روش و زیر پایه مبلا که جمع نشه, سه تا پتو گلبافت رو کامل انداختم وسط فرش و روش یه دونه شمد (مثل ملافس یزدیه خیلی نرمه) انداختم میذارمش وسط اون دورشم عروسک و اسباب بازی نرماشو میذارم
ما کلا قبل بچه هم خیلی اهل تی وی نبودیم, همسرم خیلییییی فیلمیه اونم خارجی, منم مثل اون شده بودم, الانم وقتی خوابه روشن میکنیم اونم گاااهی, اما دقیقا پسر منم مثل پسر لیانه جون امتحان کردم سه چهار بار, یا خونه م ش و خ ش دیدم تی وی روشنه یه لحظه میبینه درحد ۲ دقیقه و واسه خودش میچرخه اونوری و با عروسک یا دست و پاش ور میره, به من و همسر هرکدوم بره اهلش نمیشه ایشششالا
ما خیلی مراقبم چون اطرافم کسی هست که دووور از جووون همه نی نی هامون یه پسر هفت ساله داره که تازه داره با زحمت و کلی کار درمانی و گفتاردرمانی میگه مامان و بابا و دوور از جوووون بازم اوتیسم داره, و هردکتری بردنش گفته به خاطر تی وی و تبلته که از نوزادی به خاطر غذا خوردن باهاش بوده, دکتر خود پسرمم یه بار یه خونواده ای برای واکسن اومدن بچه ۲سالش بود حرف نمیزد دستشم گوشی بود دکتر جییغ کشید گفت بعد میگی چرا حرف نمیزنه  گوشی تبلت تی وی تدوسااال ممنوع
  • 2015، Elhamgoli، Nedaa28، nona، Sufii، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کلا من با این وضعیت زندگی سابق رو تا ۴-۵ سالگی بچه بعید میدونم دوستان
  • 2015، Elhamgoli، Nedaa28، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اخ دلم میخواد چشمامو ببندم و باز کنم یه پسر دوساله جلوم باشه لااقل  Tongue
  • 2015، Elhamgoli، Nedaa28، nona، Targol، شماره مجازی تیندر
پاسخ
وای یوتاب من دوست دارم چشمو ببندم باز کنم یه دختر دانشجو جلوم باشه Smile