امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
آهان لیانه جون اکی پس بخاطر زردی داد دکتر
تعجب کردم که وقتی خودتون شیر به حد کافی دارید چرا کمکیم میدید گفتم اگه چیز خاصیه بپرسم بدم چون من دو سه بار از دکترای اطفال دخترم پرسیدم گفتن نه نده نیاز نیست
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Mari90، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جون البته زردي پسر من خوب شده ولي من همچنان دو وعده ي شب رو ميدم
البته يه سري هام به خاطر اينكه بچه شب ديرتر خشم شب بزنه وعده ي شب رو كمكي ميدن
  • Mari90، nona، خانم فسقلی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نوناجون من قاعدتا باید فعلا شیرم برای دو تا بچه کافی باشه (تا ۴ ماه برای دوقلو جواب میده) اما برای وزنگیری بچه از دکتر پرسیدم. گفت قبل شیر دادن ۳۰ تا درست کن. بعد اینکه شیر خودتو دادی بده ببین میخوره یا نه. اگه نخورد که هیچی شیرت سیرش کرده وگرنه بده. من خودم دو سه وعده رو شیر خودمو زودتر میگیرم ازش اونو با شیشه شیر میدم.

دخترم دیشب از ۱۲:۳۰ تا ۵ نخوابید Sad(
  • Mari90، nona، زهره جون، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی لیانه و ترگل جون
ترگل با شیشه میدی مشکل پیش نمیاد؟ سینتو میگیره؟
والا من هفته پیش یبار خواستم شب شیر خشک هم بدم چون شنیده بودم بچه خوابش سنگینتر میشه و مدت بیشتری میخوابه ۲۰ سی سی با قطره چکون دادم نه تنها نود درصدشو‌پنج دقیقه بعد پس داد و با بی میلی خورد تا خود صبحم دل درد گرفت و نخوابید
بچه ها طبیعیه دیگه جای واکسن ب ث ژ بدو تولد رو بازوی چپ بچه چرک کنه؟ یه چند روزی بود یکم‌ ورم کرده بود و قرمزتر شده بود دیروز دیدم روش یکم سبز شده صبح پاشدم دیدم شب چرک داده بیرون رو بازوش خشک شده
سرچ کردم دیدم نوشته واکنش نوزاد به واکسنه و باید اتفاق بیفته؟ نیاز نیست کاری کنم؟
راستی تست من منفی شد خدارو شکر بجز اون علایم گلودرد هفته پیش هم که همون یروز بود خدارو‌شکر علامت ندارم.

ترگل دختر منم
فقط ۵ تا ۷ دراز کش روم خوابید منم تقریبا با زاویه ۳۰ درجه خوابیدم
  • Mari90، mona70، Targol، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام مامانای جدید
من تو پیام هاتون خوندم که بعضی هاتون بچه را تو بغلتون می خوابونید. خواستم بگم بچه ها این کار رو نکنید هر چقدر بچه بزرگ تر میشه وابسته تر میشه و بعد برای خودتون و بچه خیلی سخته. چطوری وقتی اینهمه بچه وابسته شده میخواهید اتاقشو جدا کنید؟
تا کِی شما خواب راحت نداشته باشید؟! می‌دونم سخته و بچه گریه می کنه ولی این عادت تماس با مادر را ازش بگیرید. یک دفعه ای هم نمیشه هر شب میزان تماس با نوزاد را کمتر کنید. تا جایی که فقط دستتون به کمرش باشه تا خوابش ببره و اونم کم کم حذف کنید. برای اینکه بچه بیدار نشه یک لباس خودتون را کنار صورتش بذارین که بوی شما را داشته باشه و بچه آروم بگیره شب بیدار نشه ( این توصیه مادرشوهرمه که البته کار می‌کنهSmile )
و به این مورد هم دقت کنید خیلی اوقات علت وابسته شدن فرزند ما رفتارهای خودمون هست یعنی خودمون این وابستگی را داریم و به بچه هم آموزش میدهیم مثل زمان از شیر گرفتن که مادر دلش نمیاد بچه را از شیر بگیره.
  • mona70، nona، Rose، زهره جون، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ماری جون همه اینا رو امتحان کردم خود من چون تمام ساعتا که بغلم بود یا داشتم سرچ میکردم یا مشاوره آنلاین میگرفتم یا از دوستان و خانواده میپرسیدم
حتی پیشونی چسبوندم بهش بغل دستش دراز کشیدم دست و پاهاشو‌گرفتم ناز کردم نه یکی دوبار بالای صد باز
خواستم واکنشامو‌ با تاخیر اجرا کنم مثلا بار اول سی ثانیه گریه کرد برم دفعه بعد یک دقیقه
اباسمو گذاشتم زیرش که بومو‌ بده
صداهای سفید پخش کردم اصلا و ابدا حواب نمیده در حدی گریه میکنه که نفسش بند میاد دیگه تو بغلم آزوم نمیشه، نوزاد با نوزاد متفاوته خیلی
دکتر اطفالش گفت فاصله بده به واکنشا اما گفتم جواب نمیگیرم گفت پس مدارا کن چون سن حساسیه
خواهرم و همسر برادرمم که پزشک هستن هم گفتن مدارا کنم و صبر کم کن درست میشه و این موضوع اصلا ربطی به وابستگی بعدیش نداره و اتفاقا اگر الان به نیازش پاسخ داده بشه تو سن شش ماهگی که اتاقشو‌جدا میکنی راحتتر انجامش میده
چه میدونم فعلا همه اینا یه نظریست

این که میگی رفتارهای ما خیلی وقتا باعثشن یه بخشیش واقعا درسته اما حداقل در مورد من که اینقدر گرفتاری و مشغله کاری دارم همین الانم رو شونه چپم بچه خوابیده با دست راستم دارم رو لپتاپکار میکنم تا بفرستم صدق نمیکنه چون از قبل تولد که مثلا روزی دو سه ساعت به موسیقی خاصی گوش میدادم که بعد تولد هم بچه با این موسیقی آروم بشه فکرشو میکردم که من طول روز زمان میخوام که به کار بیرونمم برسم یعنی این مساله استقلال نی نی خیلی برام مهم بود فکر کنم برای تمام مامانای اینجا مهم باشه با توجه به شناختی که تو چند ماه بارداری ازشون پیدا کردم
ولی خب فعلا واقعا راهکاری ندارم براش نه من نه پزشکش نه روانشناس کودک که باهاش صحبت کردم فقط مداراه
  • Hami99، Mari90، mona70، زهره جون، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عزیزم منظورم این نبود که شما از قصد یا بی توجهی دارین بچه را وابسته می کنید، اتفاقا نکته سنجی و دقتت در این موارد کاملا مشخصه، فقط چون خودم این روزها را گذروندم و چون تنها بودم بچه خیلی به ما وابسته شد گفتم تجربمو بگم. برای ما که تنها هستیم این وابستگی بیشتر پیش میاد هنوزم برای خواب پسرم، همسرم باید پشت در اتاقش بشینه تا بخوابه یعنی هنوز مستقل نشده.
۵-۶ ماه اول به خاطر کولیک خیلی بغلش کردیم یعنی تو بغل همسرم میخوابید، وابسته شده بود
  • Hami99، nona، Rose، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ماری جون نه منظور منم این نبود که بخوام جواب حرفتونودبدم اتفاقا کاملا قبولش دارم و ازت ممنونم گلم
بهرحال یه عالمه از من نو مادر با تجربه ترین و قطعا استفاده میکنم
میخوام بگم که باور کن همه اینا رو امتحان کردم از خدامم هست بچم زودتر مستقل شه بشدت هم از وابستگیش چه چندماه دیگه چه دوره نوجوونی و جوونیش بیزارم بحث استقلالش خیلی برام مهمه
نمیخوام بچم یا خودم همش به هم وصل حسمی باشیم یا ازین مدل بچه های مامانی بشه یا من ازین مامانایی بشم که بدون بچشون زندگیشون بی مفهومه
فقط گفتم که بدونی از خدامه یکدوم این راهکارا جواب بده
اگه راهکار دیگه ای هم به ذهنت رسید خوشحال میشم بگی، وگرنه گفتم که حتی حرف دکترش و خواهرم و زن داداشمم الان نظریست فقط باید زمان جلو بره ببینم واقعا مشکل حل میشه یا بدتر میشه بقول شما

از ۲۴ ساعت بچه ۲۰ ساعت نو بغلت بودن نه تنها جذاب نیست بعضا گریه آوره دیروز بشهصه برای مثال به مرز دیوونگی رسیده بودم
همسرمم که الان مریضه نمیتونم بچه رو بدم بهش یعنی واقعا سرویس میشم

برای من که این بچه کلا تو بغل و رو دوشمه باور کن همین که به پای بازاویه کمی عادت کرده ته خوشبختیه میتونم حداقل غذا بخورم الان دارم تلاش میکنم به پای افقی عادت کنه Smile والا میدونم خنده داره ولی واقعا چاره ندارم تازه از لحظه بدو تولد همینطور بود گاها زنگ میزنن اقوام میگن بچه رو بغلیش کردی رفت میگم بابا از بیمارستان آوردیمش خونه که اطرافیان بودن دیدن همین بوده
  • liyane، Mari90، Nedaa28، زهره جون، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
چقدر سخت نونا جان .من که تجربه ای ندارم فقط میخونم میگم کمتر از سه هفته دیگه منم به جمع شماها اضافه میشم .
یه متنی رز عزیز گذاشت در مورد کتاب ها و پیج ها .یه پیجی رو معرفی کرد کلا در مورد خواب بچه بود . در مورد عادت های خوب و عادت های بد خوابیدن صحبت میکنه و تو هایلایت استوری در مورد خواب بچه زیر ۴ ماه هم مطلب داره.البته اونم میگه اینا برای بچه ای هست که کولیکی و رفلاکسی نباشه .دیدنش خالی از لطف نیست.اسم پیج  اینه 
Sleep_mama_sleep
  • (کژال)، Hami99، nona، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی سروناز جونم
آره از پست های رز عزیزم خیلی استفاده میکنم این پیجو از دو‌ماه قبل فالو کردم مناسفانه هیچی به هیچی
  • Hami99، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان