موضوعها: 2
تشکر Received:
9,079 in 2,141 posts
تشکر Given: 5,129
اعتبار:
11,097
بچه ها زردي هيچ ربطي به تغذيه نداره فقط گروه خوني
ميدونيد من چقد هندونه خوردم؟!
اصلا ربطي نداشت گروه خوني مادر اُ باشه و گروه خوني بچه آ يا ب متاسفانه رد خور نداره و بچه حتما زردي ميگيره حالا اين وسط زايمان توي تابستونم مزيد بر علته هرچي گرم تر باشه هوا روي اين قضيه تاثير مستقيم داره
گروه خوني من اُ مثبت بود و پسرم آ مثبت و متاسفانه زردي داشت و من چند شب مجبور شدم نيكان بستريش كنم تا خوب بشه خودمم اين وسط كنارش بودم حالا فكر كنيد كلا دو روز بود زايمان كرده بودم و با اون بخيه ها توي بيمارستان سر كردم ، روزاي سختي برام بود ولي خداروشكر گذشت و نتيجه مهم بود
راستي اونايي كه ميخوان نيكان زايمان كنن خيالشون راحت هم خيلي تميزه هم پرسنلش مهربون و با وجدانن ،
الان ديگه من هم تجربه گاندي رو دارم هم نيكان
موضوعها: 0
تشکر Received:
449 in 57 posts
تشکر Given: 109
اعتبار:
449
۱۴۰۰/۵/۲، ۰۳:۵۲ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۵/۲، ۰۳:۵۵ عصر، توسط *روناک*.)
فسقلی تو ماه نه هیچی بهتر از گوشت نیست...ماهیچه بپز بخور با آبش...گوشت گوسفند گاهی اوقات کبابی کن بخور.تخم مرغ خیلی خوبه.
حالا خیلی ها میرن سراغ بستنی و دلستر و اینا واسه افزایش وزن نینی.من خودم جدیدا خیلی هوس میکنم جفتشو بخورم اما نه به خاطر وزن بچه بیشتر به خاطر هوس غذایی خودم.اخه این چیزای شیرین شاید وزن بچه رو زیاد کنه اما این اضافه وزن خیلی مثبت و مفید نیست..وزن بچه باید اصولی زیاد بشه با میوه..با گوشت..با سبزیجات با تخم مرغ و حبوبات نه با دلستر و بستنی.
برای زردی هم همونطور که لیانه جون گفت گروه خونی خیلی تاثیر داره ...اما من الان که تو ماه نه اومدم روزانه عرق کاسنی و خاکشیر هم میخورم..ضرر که نداره.
seti 69 منم تو ماه ۷ خوابم بد شده بود ناجوررررر..تا صبح بیدار بودم.بعدشم باید میرفتم سر کار.خیلی زجرآور بود.
اما ماه ۸ و الان که ماه نهم هستم خیلی زیاد شده خوابم...صبح و شب دلم قنج میره بگیرم تو یه اطاق نیمه تاریک با کولر روشن و سکوت کامل بخوابم.صبح ها تا ۱۲ میخوابم.مخصوصا اینکه این ماه اخری دیگه مامانم غذا درست میکنه میده بهم دغدغه اونم ندارم همش خوابم
تشکر Received:
1,963 in 335 posts
تشکر Given: 1,004
اعتبار:
1,963
دکتر من برای وزن دهی گفت پروتیین بخور تو هر سه وعده غذاییت مثلا صبحونه تخم مرغ ناهار و شامم حتما عذای گوشتی البته خب نمیشه همش رعایت کرد همه غذاها گوشت نداره
من گروه خونیم آ هست همسرمم او یعنی برعکس شماها امیدوارم زردی نگیره
تشکر Received:
5,714 in 1,177 posts
تشکر Given: 1,195
اعتبار:
6,046
سلام به همه
چقدر دلم خواست منم ماه های اخر بارداری بودم
کلافه شدم ازین همه گرسنگی کشیدن با وجود غذاهایی ک قبلنا براشون میمردم
دوم اینکه این هفته ک برم غربالگری نمیدونم وجود نی نی رو استوری کنم یا نه
هرچند کم و بیش همه میدونن
شما ماه چندم بارداری ب بقیه خبردادین؟
جدیدا خودمو میبینم خیلی پوستم کدر شده حالم بده
میخواستم فیش واش مناسب بارداری بگیرم با ی آبرسان
اما نمیدونستم چی بگیرم
ازین همه ژولیده بودن خسته شدم
دلم میخواد ارایش کنم
ماسک مو بزارم
ب پوستم ماسک بزنم
لاک بزنم
رژ لب جدید بخرم امتحان کنم
اما تنها چیزی ک میتونم انجام بدم اینه ک صبحا با شامپو فیروز صورتمو بشورم و تمام
چیکار کنم عایا؟
تشکر Received:
2,709 in 516 posts
تشکر Given: 3,776
اعتبار:
2,787
عاطفه ما بعد از ان تی خبر دادیم به بقیه، واسه استفاده از لوازم آرایش هم فقط از دکترت بپرس که ضرر داره یا نه
من بعضی شبا اینقددد دلم میخواد به پشت بخوابم که نگو ، ولی بعد چند لحظه بخاطر دخترم سریع به پهلو میچرخم، دلم میخواد زودتر زایمان کنم و هرجور دوست دارم بخوابم
بچهها بعد آنومالی چیز دیگه ای هست؟