امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
بچه ها زردي هيچ ربطي به تغذيه نداره فقط گروه خوني
ميدونيد من چقد هندونه خوردم؟!
اصلا ربطي نداشت گروه خوني مادر اُ باشه و گروه خوني بچه آ يا ب متاسفانه رد خور نداره و بچه حتما زردي ميگيره حالا اين وسط زايمان توي تابستونم مزيد بر علته هرچي گرم تر باشه هوا روي اين قضيه تاثير مستقيم داره
گروه خوني من اُ مثبت بود و پسرم آ مثبت و متاسفانه زردي داشت و من چند شب مجبور شدم نيكان بستريش كنم تا خوب بشه خودمم اين وسط كنارش بودم حالا فكر كنيد كلا دو روز بود زايمان كرده بودم و با اون بخيه ها توي بيمارستان سر كردم ، روزاي سختي برام بود ولي خداروشكر گذشت و نتيجه مهم بود
راستي اونايي كه ميخوان نيكان زايمان كنن خيالشون راحت هم خيلي تميزه هم پرسنلش مهربون و با وجدانن ،
الان ديگه من هم تجربه گاندي رو دارم هم نيكان
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Hami99، lili_61، mona70، Nedaa28، Roshanak7367، Sahraa71، زهره جون، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۵/۲، ۰۶:۴۵ صبح)Seti69 نوشته است: من خوابم خیلی خراب شده،  شما هم اینجورین؟
۲خوابیدم ، ۴ پاشدم خوابم نمیبره دیگه
کم خوابی باعث میشه تو روز بخوابم

اره کلا خواب شب میریزه بهم.ولی من تا جایی که میتونم در طول روز اصلا نمیخوابم حتی برای ۱۰ دقیقه تا شب راحت خوابم ببره.خیلی تاثیر داره.صبحا هم زود بیدار میشم.در واقع ۳ ماه اول بیخوابیم بدتر بود.الان که آخراش هست از فشار مثانه یک بار تو شب بلند میشم وگرنه راحت خوابم میبرد.

لیانه جان منم اُ مثبت هستم .حالا امیدوارم که زردی نگیره نی نی. خواهرمم مثل من بود ولی دخترش زردی نداشت حالا باید بپرسم ببینم گروه خونی خواهر زادم چیه ؟نمیشد دستگاه اجاره کنید بیارید تو خونه یا اینکه پروسه استرس زایی هست و ادم ترجیح میده تو همون بیمارستان باشه ؟
  • lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، خانم فسقلی، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۵/۲، ۰۸:۴۲ صبح)liyane نوشته است: بچه ها زردي هيچ ربطي به تغذيه نداره فقط گروه خوني
ميدونيد من چقد هندونه خوردم؟!
اصلا ربطي نداشت گروه خوني مادر اُ باشه و گروه خوني بچه آ يا ب متاسفانه رد خور نداره و بچه حتما زردي ميگيره حالا اين وسط زايمان توي تابستونم مزيد بر علته هرچي گرم تر باشه هوا روي اين قضيه تاثير مستقيم داره
گروه خوني من اُ مثبت بود و پسرم آ مثبت و متاسفانه زردي داشت و من چند شب مجبور شدم نيكان بستريش كنم تا خوب بشه خودمم اين وسط كنارش بودم حالا فكر كنيد كلا دو روز بود زايمان كرده بودم و با اون بخيه ها توي بيمارستان سر كردم ، روزاي سختي برام بود ولي خداروشكر گذشت و نتيجه مهم بود
راستي اونايي كه ميخوان نيكان زايمان كنن خيالشون راحت هم خيلي تميزه هم پرسنلش مهربون و با وجدانن ،
الان ديگه من هم تجربه گاندي رو دارم هم نيكان

وای این دقیقا شرایط منه. خودم او مثبت هستم و همسرم آ. ب
پس نی نی حتما یا آ هست یا ب
پسر هم که هست. دیگه بدتر
فکر کنم نی نی های پسر بیشتر زردی میگیرن

(۱۴۰۰/۵/۲، ۰۶:۴۵ صبح)Seti69 نوشته است: من خوابم خیلی خراب شده،  شما هم اینجورین؟
۲خوابیدم ، ۴ پاشدم خوابم نمیبره دیگه
کم خوابی باعث میشه تو روز بخوابم

برای من هم خیلی به هم ریخته. ولی من چون کلا خونه هستم هروقت خوابم بیاد میخوابم. صبح و ظهر و شب نداره. 
تو گوشیم هم سودوکو ریختم شبا که خوابم نمیبره بازی میکنم. 
کلا دراز کشیدم یا خوابیدم خیالم راحت تره که پسرم جاش آمنه.
  • lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، خانم فسقلی، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
فسقلی تو ماه نه هیچی بهتر از گوشت نیست...ماهیچه بپز بخور با آبش...گوشت گوسفند گاهی اوقات کبابی کن بخور.تخم مرغ خیلی خوبه.
حالا خیلی ها میرن سراغ بستنی و دلستر و اینا واسه افزایش وزن نینی.من خودم جدیدا خیلی هوس میکنم جفتشو بخورم اما نه به خاطر وزن بچه بیشتر به خاطر هوس غذایی خودم.اخه این چیزای شیرین شاید وزن بچه رو زیاد کنه اما این اضافه وزن خیلی مثبت و مفید نیست..وزن بچه باید اصولی زیاد بشه با میوه..با گوشت..با سبزیجات با تخم مرغ و حبوبات نه با دلستر و بستنی.
برای زردی هم همونطور که لیانه جون گفت گروه خونی خیلی تاثیر داره ...اما من الان که تو ماه نه اومدم روزانه عرق کاسنی و خاکشیر هم میخورم..ضرر که نداره.

seti 69 منم تو ماه ۷ خوابم بد شده بود ناجوررررر..تا صبح بیدار بودم.بعدشم باید میرفتم سر کار.خیلی زجرآور بود.
اما ماه ۸ و الان که ماه نهم هستم خیلی زیاد شده خوابم...صبح و شب دلم قنج میره بگیرم تو یه اطاق نیمه تاریک با کولر روشن و سکوت کامل بخوابم.صبح ها تا ۱۲ میخوابم.مخصوصا اینکه این ماه اخری دیگه مامانم غذا درست میکنه میده بهم دغدغه اونم ندارم همش خوابم
  • (کژال)، 2015، Hami99، lili_61، mona70، Sahraa71، Seti69، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دکتر من برای وزن دهی گفت پروتیین بخور تو هر سه وعده غذاییت مثلا صبحونه تخم مرغ ناهار و شامم حتما عذای گوشتی البته خب نمیشه همش رعایت کرد همه غذاها گوشت نداره
من گروه خونیم آ هست همسرمم او یعنی برعکس شماها امیدوارم زردی نگیره
  • (کژال)، Hami99، lili_61، mona70، Sahraa71، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام به همه
چقدر دلم خواست منم ماه های اخر بارداری بودم
کلافه شدم ازین همه گرسنگی کشیدن با وجود غذاهایی ک قبلنا براشون میمردم
دوم اینکه این هفته ک برم غربالگری نمیدونم وجود نی نی رو استوری کنم یا نه
هرچند کم و بیش همه میدونن
شما ماه چندم بارداری ب بقیه خبردادین؟

جدیدا خودمو میبینم خیلی پوستم کدر شده حالم بده
میخواستم فیش واش مناسب بارداری بگیرم با ی آبرسان
اما نمیدونستم چی بگیرم
ازین همه ژولیده بودن خسته شدم
دلم میخواد ارایش کنم
ماسک مو بزارم
ب پوستم ماسک بزنم
لاک بزنم
رژ لب جدید بخرم امتحان کنم
اما تنها چیزی ک میتونم انجام بدم اینه ک صبحا با شامپو فیروز صورتمو بشورم و تمام
چیکار کنم عایا؟
  • 2015، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۵/۲، ۰۴:۱۵ عصر)Bonsay نوشته است: من یبوستم باز شدید شده کلا شب و روز خیلی خوابم بهم ریخته، به پهلو راست هم که میخوابم ترش میکنم همش باید به پهلو چپ باشم که اونم بعد از یه مدت بدن درد میگیرم پا میشم یه کم میشینم خستگی سمت چپم بره باز میخوابم، من اشتهامم اصلا خوب نیست هفته بعد باید برم سونو وزن و آزمایش قند امیدوارم که با وجود این بی اشتهایی وزنش خوب باشه
دیگه فقط باید صبوری کرد ... یه موقع هایی شبا که دیگه خیلی کلافه میشم فقط میگم خدایا خودت کمکم کن
گروه خونی من آ ب مثبته همسرم آ مثبت امیدوارم طبق چیزایی که میگید پسرم زردی نگیره، انشاالله که هرچقد تو بارداری اذیت شدم بعد تولدش بچه آروم و راحت و بی دردی باشه

بونسای جان میوه های الان برای یبوست خیلی خوبن میوه زیاد بخور الو انجیر گلابی منم چندروز یبوست داشتم اینارو خوردم بهترم البته اگه مشکل قند نداری
اشتها واسه چی نداری؟ برعکس من همش گرسنمه تا الان ۱۳کیلو وزن اضافه کردم که بنظر خودم زیاده اما دکترم گفت عیب نداره چون وزن اولیت خیلی کم بوده همین وزنم باعث شده همش کمر درد دارم شبا از درد راحت نمیخوابم
نگران نباش این روزامون میگذره من اون اوایل که همش تهوع داشتم هی میگفتم چجوری تحمل کنم چندماه اما الان که بهش فکر میکنم خیلی زود گذشت اینم همونه

عاطفه جون مثل برق و باد میگذره نگران نباش
منم از غذاهایی که عاشقشون بودم بدم میومد از بوی همسرم بدم میومد همشمیگفتم نکنه اینطوری بمونم اما یه روز بخودم اومدم دیدم که دیگه از بوها حس بد ندارم واقعا انگار یه روزه همش رفت همسرم پیشم بود بهش گفتم انگار دیگه بوت اذیتم نمیکنه توی تقریبا هفته سیزدهم بود و همه چی تموم شد دیگه افتادم به غذا خوردن حتی از همون غذاهایی که بدم میومد همه رو الان میخورم
واسه مصرف لوازم بهداشتی هم اگه خیلی دوست داری از دکترت مشورت بگیر بعضی چیزا برای باردارا سیف هست حتی میتونیماسکای طبیعی بزاری ماسکای میوه و عسل و...
  • 2015، atefehjjjjjjj، Hami99، lili_61، mona70، Nedaa28، Roshanak7367، Sahraa71، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سروناز/هفته 37/دختر
۲. زهره جون/هفته ۳۶/دختر
۳. روناک/ هفته 35/پسر
4. خانم فسقلى / هفته ٣٣/ دختر
5. Nedaa/ هفته ی ۳۲/پسر
6. 2015/هفته۳۲/ پسر
7. الهام گلی /هفته 31/دختر
8. کژال / هفته 29 / پسر
9. Sahraa71 /هفته 2۷/ پسر
10. بن سای/هفته 25/پسر
11. سحر بانی /هفته ۲۵/ پسر
12.shiningdiamond/ هفته 23/ پسر
١3. roshanak7367/هفته ۲۲/دختر
١4. کتایون خانم/ هفته ۲۰/دختر
١5. ستی ۶۹/ هفته ۱۸
١6. لی لی /هفته 16/ دختر
17.نوعروس قدیمی /هفته 13
١8. **مینو** / هفته ۱۴
۱۹.♡بهاره♡ / هفته ۱۲
۲۰.atefejjj/ هفته ۱۱

......................
من گروه خونیم o  و همسرم آ
پسرم o شد ولی زردی داشت  Undecidedمنتها بستری نشد تو خونه دو سه روز تو دستگاه بود
انشاله ک دخملمون زردی نداشته باشه چون اون پروسه تو دستگاه موندن و شیرخشک دادن و تند تند ب دستگاه برگردوندن سخته وافعا
....
کژال جان قرار بود با ی دکتر دیگه مشورت کنی مشورت کردی؟ 
  • (کژال)، 2015، atefehjjjjjjj، Hami99، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عاطفه ما بعد از ان تی خبر دادیم به بقیه، واسه استفاده از لوازم آرایش هم فقط از دکترت بپرس که ضرر داره یا نه

من بعضی شبا اینقددد دلم میخواد به پشت بخوابم که نگو ، ولی بعد چند لحظه بخاطر دخترم سریع به پهلو میچرخم، دلم میخواد زودتر زایمان کنم و هرجور دوست دارم بخوابم

بچه‌ها بعد آنومالی چیز دیگه ای هست؟
  • 2015، atefehjjjjjjj، Hami99، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۵/۲، ۰۵:۰۶ عصر)Seti69 نوشته است: عاطفه ما بعد از ان تی خبر دادیم به بقیه، واسه استفاده از لوازم آرایش هم فقط از دکترت بپرس که ضرر داره یا نه

من بعضی شبا اینقددد دلم میخواد به پشت بخوابم که نگو ، ولی بعد چند لحظه بخاطر دخترم سریع به پهلو میچرخم، دلم میخواد زودتر زایمان کنم و هرجور دوست دارم بخوابم

بچه‌ها بعد  آنومالی چیز دیگه ای هست؟
بعد انومالی من هفته دیگه باید برم ازمایش بدم همین قندو و اینا...
سونو هم که من هرماه که میرم پیش دکترم خودش با دستگاه خودش میگیره برای بررسی رشدشو اینا
...

بونسای جان پس حتما به دکترت بگو اگه با این چیزای خوراکی رفع نشد شاید دارویی بده برای رفعش
  • 2015، atefehjjjjjjj، lili_61، Roshanak7367، Sahraa71، Seti69، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 36 مهمان