ماری جون نه منظور منم این نبود که بخوام جواب حرفتونودبدم اتفاقا کاملا قبولش دارم و ازت ممنونم گلم
بهرحال یه عالمه از من نو مادر با تجربه ترین و قطعا استفاده میکنم
میخوام بگم که باور کن همه اینا رو امتحان کردم از خدامم هست بچم زودتر مستقل شه بشدت هم از وابستگیش چه چندماه دیگه چه دوره نوجوونی و جوونیش بیزارم بحث استقلالش خیلی برام مهمه
نمیخوام بچم یا خودم همش به هم وصل حسمی باشیم یا ازین مدل بچه های مامانی بشه یا من ازین مامانایی بشم که بدون بچشون زندگیشون بی مفهومه
فقط گفتم که بدونی از خدامه یکدوم این راهکارا جواب بده
اگه راهکار دیگه ای هم به ذهنت رسید خوشحال میشم بگی، وگرنه گفتم که حتی حرف دکترش و خواهرم و زن داداشمم الان نظریست فقط باید زمان جلو بره ببینم واقعا مشکل حل میشه یا بدتر میشه بقول شما
از ۲۴ ساعت بچه ۲۰ ساعت نو بغلت بودن نه تنها جذاب نیست بعضا گریه آوره دیروز بشهصه برای مثال به مرز دیوونگی رسیده بودم
همسرمم که الان مریضه نمیتونم بچه رو بدم بهش یعنی واقعا سرویس میشم
برای من که این بچه کلا تو بغل و رو دوشمه باور کن همین که به پای بازاویه کمی عادت کرده ته خوشبختیه میتونم حداقل غذا بخورم الان دارم تلاش میکنم به پای افقی عادت کنه

والا میدونم خنده داره ولی واقعا چاره ندارم تازه از لحظه بدو تولد همینطور بود گاها زنگ میزنن اقوام میگن بچه رو بغلیش کردی رفت میگم بابا از بیمارستان آوردیمش خونه که اطرافیان بودن دیدن همین بوده