موضوعها: 1
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
من هم عین یوتاب از دوماهگی قطع کرد خودش تا واکسن شش ماهگی مه بعدش خوابش افتضاح شد و چندبار حدود سه بار بیدار میشه یکی دوبار در حد دو سه دقیقه شیر میخوره
موضوعها: 0
تشکر Received:
2,709 in 516 posts
تشکر Given: 3,776
اعتبار:
2,787
سلام میشه یه راهنمایی فوری کنین
زمین بازی سر سیسمونی نگرفتم برای دخترم. , الان میخوام اگه چیز به درد بخوریه بخرم براش، خوبه؟؟ الان ۴۲ روزشه به آویز لوستر خیلی دقت میکنه احساس میکنم از چیز آویزون خوشش میاد
تشکر Received:
6,784 in 1,210 posts
تشکر Given: 4,526
اعتبار:
6,938
ستی جان به درد من خیییییلی خورد تا یک ماه آویزای خودش بود یعد هی اونارو برداشتم چیرای مختلف مثل جغجغه هاش ، کتاب حموم ، عروسک کوچیکاشو آویزون کردم دیگه بالاسرشه خودش میگیره دستش بازی میکنه ( بازیش خوردنشونه )
من از حدود ۳ ماهگی تا الان که ۵ ماهشه هر روز یه تایمی رو گداشتم واسش الانم هست دیگه بازی کم میارم اونو میذارم
تشکر Received:
98 in 13 posts
تشکر Given: 35
اعتبار:
98
سلام دوستان
بابت راهنماییهاتون در مورد دکتر ممنونم.
بچه ها بین پوشکهایی که تو ایران پیدا میشه کدوم برند از همه بهتره؟ من آلمان پمپرز استفاده میکردم خیلی راضی بودم. اینجا هر چی گشتم نبود. بیشتر مای بیبی و مولیفیکس میبینم که ازشون راضی نیستم. ممنون میشم راهنماییم کنید.
موضوعها: 9
تشکر Received:
29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
اعتبار:
33,760
شیرین جان چرا هست اگه بیشتر بگردی, اما اگر قراره حالاحالاها بمونی یه چیزی به نظرم بگیر که راحتتر پیدا کنی, منم از مولفیکس راضی نبودم اکا مای بیبی کلا برای پسرم استفاده میکتم و راضیم ازش
تشکر Received: 1,809 in 680 posts
تشکر Given: 4,786
(۱۴۰۰/۱۱/۱۲، ۰۱:۲۵ عصر)shirin_nikvash نوشته است: سلام دوستان
بابت راهنماییهاتون در مورد دکتر ممنونم.
بچه ها بین پوشکهایی که تو ایران پیدا میشه کدوم برند از همه بهتره؟ من آلمان پمپرز استفاده میکردم خیلی راضی بودم. اینجا هر چی گشتم نبود. بیشتر مای بیبی و مولیفیکس میبینم که ازشون راضی نیستم. ممنون میشم راهنماییم کنید.
عزیزم پمپرز اگه پیدا نکردی پریما هم عالیه
تشکر Received:
98 in 13 posts
اعتبار:
98
ممنونم بچه ها جون
یه موردی هم هست که دوست دارم تجربیاتتونو در موردش بدونم؛ البته براش وقت دکتر هم گرفتم و از دکتر هم خواهم پرسید، منتها گفتم شاید شما هم راهکاری داشته باشید.
بچه ها دختر من چند روز دیگه چهار ماهش تموم میشه، از اول هم فقط و فقط شیر خودمو خورده و هیچ کمکی ای نخورده، الان لازمه که من چند ماهی که ایران هستم سه روز در هفته برم جایی (و اصلا به همین خاطر اومدم ایران و خیلی مهمه). قبلا که کوچکتر بود (تا همین یکماه پیش) وقتی میخواستم برم جایی شیرمو با شیردوش برقی میدوشیدم و میدام به باباش، دخترم قشنگ شیشه رو میگرفت و میخورد و سیر میشد.
اما الان اصلا شیشه نمیگیره حتی تو خواب، یعنی اصلا ها! قشنگ من که میرم تا بیام گرسنه مونده اما به شیشه لب نزده...طوریکه همش مجبور میشم وسط کار ول کنم بیام، سنش هم طوری نیست غذای کمکی بخوره (دکتر آلمانش میگفت تا 6 ماه باید صبر کرد!) خیلی مستاصل موندم چیکار کنم باهاش...شما راهنمایی ای برام دارید؟
کارمم تو دانشگاهه و نمیتونم با خودم ببرمش اونجا و باید بمونه پیش مادر بزرگش
پیشاپیش ممنونم از همتون
موضوعها: 1
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
شیرین جان بچه ای که شبشه نگیره متاسفانه نمیگیره اصلا من دو ماه تلاش کردم برای شیشه متاسفانه نگرفت گفتند یک هفته عادتش بده به پستونک بعد شیشه میگیره که اصلا پستونک هم نگرفت. انواع راهها رو امتحان مردم برای همین هم مجبورم تا یک سالگیش به کار برنگردم. شما هم با پستونک آغشته به شیر تلاش بکن مخصوصا که میگی قبلش شیشه میگرفته امیدوارم موفق بشی امااگه نگرفت هم شوکه نشو.
تشکر Received:
98 in 13 posts
اعتبار:
98
ممنونم نونا جان، متاسفانه اصلا پستونکم نمیگیره، میندازه بیرون
اتفاقا بهمون توصیه شده بود موقع پرواز (تیک آف و لندینگ) حتما پستونک بمکه تا به دلیل فشار هوا گوشش آسیب نبینه، هر چقدر از قبلش تلاش کردم آموزشش بدم پستونک بگیره نگرفت که نگرفت و مجبور شدم تنظیم کنم اونموقع به جای پستونک بهش شیر بدم.
حالام واقعا داستان دارم با این قضیه، الان انگار نسبت به قبل بزرگتر و عاقلتر شده دیگه میفهمه و شیشه نمیگیره...