امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
ماری جان درمورد وابستگی گفتی میخواستم بگم هربچه ای فرق داره...زوده واسه این حرف.بچه های دوستان تازه به دنیا اومدن مگه میشه بقل نکرد بچه رو بزاری کنار بیدار میشه کلا نخوابه نمیشه که...
نونا جون بقیه همیشه همینو میگن.بغلی کردن معنایی نداره از نظر علمی..
پسر منم اوایل فقط تو بغل میخوابید مدت کمی سرجاش میخوابید..بعد بزرگتر شد خودش بهتر شد.من کاری نکردم اصلا فقط باهاش راه اومدم..الان راحت واسه خودش میخوابه سرجاش تنهایی تا گرسنه بشه...
اینم بگم پسر منم مثله دختر نونا به هیچی اهمیت نمیداد نه صدای سفید نه بوی لباس و... که گفتی.
این هفته دو دفعه روزا تو تخت خودش تو اتاقش خوابوندمش تا به اونجا هم عادت کنه..
در مورد جا واکسن بدو تولد هم طبیعیه چند بار میشه اینجوری تا خوب بشه کلا .مثله جا واکسن خودمون بشه.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، Hami99، liyane، nona، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نوناجون فعلا هر دو رو میخوره. شنیدم بعد دو ماهگی معمولا انتخاب میکنن بین سینه و شیشه و یکیشو دیگه نمیگیرن. حالا بریم ببینیم چی میشه
نوناجون نظرت در‌ مورد دکتر فرزانه معتمد چیه؟

حرف روانشناسهای کودک یکم متفاوته. تا ۱۴ ماهگی باید بلافاصله به هر خواسته کودک تن داد. به محض شیر خواستن شیر داد، به محض نخواستن قطع کرد، به محض بالا اوردن دست برای بغل، به اغوش گرفت و ... مگر اینکه هر دلیل پزشکی ای وجود داشته باشه.
حالا اینکه گریه میکنه شاید بشه راه دیگه ای برای اروم کردن پیدا کرد ولی اگه بغل میخواد باید داد. حالا نمیدونم. ما که قاطی پاطی همه پیشنهادات رو داریم پیش میبریم Smile)
  • (کژال)، Hami99، liyane، nona، Sh96.shamim، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دکتر معتمد گوارش کودکان؟ذدکتر خیلی مهربونیه کارشم‌خوبه دکتر پسر همکارم‌بود خیلی راضی بود ازش دکتر بابک امیدوار هم مثل اینکه خوبه
من که چسبیدم به دکتر بیمارستانم با اینکه تو اینترنت خیلی حتی پستای بدی راجع بهش خوندم اما من راضیم خیلی ازش
خیلی با حوصله همه چیم میگه اکیه استرسم نمیده

مرسی شمیم جون گفتم اگه چرک جای واکسن طبیعی نیست ببرم دکتر، خدارو شکر یکیو دیدم‌به صدای سفید و اباس و اینا اهمیت نمیده آخه به هرکی میگفتم مبگفت مگه میشه یعنی صدای سشوارم ‌آرومش‌نمیکنه‌ مزگفتم بخدا هیچ صدایی اصلا انگار نه انگار

واقعا ترگل همه چیو قاطی کردیم‌ داریم پیاده میکنیم رو بچه Smile
  • (کژال)، Hami99، liyane، Sh96.shamim، Targol، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جان همه ش طبیعیه... الان شما وارد واندر ویکس شدی اگه یادت باشه توضیح داده بودم...
https://www.google.com/search?q=wonder+w...gYFNG1_rhM

الان از ۴.۵ هفته شروع شده تا ۱ هفته هم ادامه داره، بعدیش دوباره ۷.۵ تا ۹.۵ هفته خواهد بود...
باید براش آماده باشی، بچه توی این تایم بغل بیشتری میخواد، خوابش بد میشه، آرامشش کم میشه ولی در کنارش یه جهش رشدی داره...

درباره ی خواب هم بچه ها متفاوتن ولی اصول یکیه...
مثلا اینکه پسر منم با لباسم آروم نمیشد و نمیخوابید و تا ۹ ماهگی ما دو ساعت خواب پیوسته ازش ندیدیم...
ولی یه سری اصول ثابت و اثبات شده اس... مثل فاصله ی چرت ها، طول خواب شب و بیدار شدنها... یا مثلا تاثیر تاریکی، آموزش خواب و روز و شب ووو... اینها توی پیج littlezdream کامل گفته شده از دما و لباس تا فویل کشیدن به در و پنحره یا انتخاب اتاق بدون پنجره ووووو...

درباره ی حرف ماری جون درست میگه، هرچی کمتر عادت کنه بهتره... شب بذارید توی تختش و با تکنیک های آموزش خواب بخوابونیدش واقعا راحت میشید... در طول روز هم تاااا می تونید بازی و فعالیت داشته باشید که از نطر عاطفی نخواد بهتون بچسبه...

و خواب بچه واقعا امکانش خیلی کمه تا ۴-۵ ماهگی تنظیم شه... شما تلاشتون رو بکنید، روتین ها رو داشته باشید و ناامید نشید... ما جهش اصلی توی یک سالگی بود که ۳-۴ ساعت شد و بعدی هم ۱۸ ماهگی بعد از اتمام واندر ویکس... بعدیش هم دوسالگی که خوابش به هشت تا نه ساعت پیوسته رسید... البته اینم بگم ما کولیک و ریفلاکس و عدم تحمل لاکتوز داشت و به شدت اذیت شدیم و خیلییییی چیزا برامون کارساز نبود... با تست و بررسی بالاخره لم بچه تون به دستتون میاد... اگه هشیار باشید، از نه تا دوازده ماهگی خوابش تایم مشخص پیدا میکنه و میشه یکم نظم به امور داد...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • liyane، nona، Sh96.shamim، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه‌ها دخترم مرخص شددددددد. خیلی خوشحالم اما شدیدا فریک زدم. خدایا کمک Big Grin
  • (کژال)، Arezoo1984، Hami99، liyane، mona70، nona، Rose، Roshanak7367، Seti69، Sh96.shamim، Sufii، زهره جون، سروناز، شماره مجازی تیندر، مینو، ندایا، کتایون خانم
پاسخ
میخواستم در ادامه حرفم بگم چند وقته دیگه کلی وقت باید بزارید برای بازی و حرف زدن و یادگیری بچه...صبر و حوصلتونو زیاد کنید.فعلا با یه خوابیدن مسئله دارین..
نونا نگران نباش کم کم درست میشه قلق هر بچه ای فرق داره فقط باید یاد بگیری چحوری دوست داره اون کارو انجام بدی همین.خداروشکر درگیر بیماری نشدی
ترگل به نظرم کار درستی قاطی کردن همه روش ها خوبه ادامه بده.چون هر بچه ای متفاوته..شیشه شیر و دکتر من گفت تا یه ماهگی دیگه اتنخابشو کرده.راستم میگفت من تا یه ماهگی فقط شبا شیشه میدادم که یکم بیشتر بخوابه ۳۰ تا ۶۰ تا بستگی داشت به خودش. بعد دیگه اخراش دیگه نمیخورد اصلا یا اگه میخورد همرو میداد بیرون..
  • (کژال)، Arezoo1984، liyane، nona، Rose، Targol، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نوناجون بله همونو میگم. مرسی که گفتی
منم اتفاقا از دکتر بیمارستان خیلی راضیم. در مورد کولیک و داروهای دکتر ایمان زاده باهاش حرف زدم. گفت چی شد رفتی ایمان زاده؟ چرا انتخابش کردی؟ بنده خدا ترسید بگم فامیلمه خیلی با احترام پرسید Big Grin گفتم به خاطر آندوسکوپی میپرسین؟ گفت اره میترسم کار به اون درمانها بکشه. به نظر من برو معتمد. بعدازظهر بردمش معتمد. کلا پرهیز غذایی از این رو به اون رو شد. حتی همین دکتر بیمارستان هم نظر متفاوتی برای پرهیز داشت. گفت شیر و هر چی که شیر داره حتی بیسکوییت و کیک ممنوع. کنجد، نون کنجدی ارده و ... ممنوع. خلاصه منم میخوام فعلا همه چی رو رعایت کنم. ترکیب ۳ تا دکتر.
  • liyane، nona، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یه چیز دیگم بگم یادم رفت پسر من رفلاکس و کولیک نداشت و نداره.خب فرق داره با بچه ماری و رز...خب مشخصه بچه هاتون بیشتر اذییتتون کردن تا خوب بشن...
پسر من از سه ماهگی ۴ ساعت مداوم تو شب میخوابه.الانم یکم بیشتر شده.مثلا از اول شبا میخوابید من مشکل شب بیداری نداشتم.مشکل اموزش روز و شب نداشتم و غیره..
خب همینا تفاوتو ایجاد میکنه دیگه نمیشه حتی یه نسخه کلی گفت چه برسه جزیی بس که تفاوت وجود داره روش مختلف وجود داره..باید قلق بچهرو یاد گرفت ببینی چی دوست داره همینو بفهمی مشکلات حل میشن.بعد تو هر کاری باید صبور بود و کم کم انجام داد توقع باید اندازه ظرفیت نوزاد باشه نه بزرگسال
بالاخره خودمون تصمیم گرفتیم بچه دار شیم باید صبور باشیم..چون مراحل دیگه هم هست

ترگل من تو پست های قبل گفته بودم دوستم بچه اش رفلاکس پنهان داره به لیستت اینایی که گفتیو اضافه کردم دقت نکرده بودی..اون پیش مقدادی میره.این دکتر سایت و پیج و تلگرام داره توش کلی اطلاعات نوشته بخون این یکی رو لطفا..

ترگل من تو پست های قبل گفته بودم دوستم بچه اش رفلاکس پنهان داره به لیستت اینایی که گفتیو اضافه کردم دقت نکرده بودی..اون پیش مقدادی میره.این دکتر سایت و پیج و تلگرام داره توش کلی اطلاعات نوشته بخون این یکی رو لطفا..
  • Arezoo1984، nona، Rose، Targol، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی رز عزیزم بله اون پست جهش رشدی یادمه مرسی بابت یاداوری مجدد
مرسی شمیم جون از راهنمایی و توضیحاتت
ترگل جون خدارو شکر مبازکه عزیزم، اره با خیال راحت برو‌معتمد. ایمان زاده رو گفتی خندم گرفت ببین قبلا هم گفته بودم برای بیماری های ویژه واقعا دستش و نسخه هاش شفاست اما برای چیزای روتین نرو‌. از بس مریض بدحال داره خیلیارو اندوسکوپی میکنه گویا ولی خب یکی مثل دختر شما بیماری خاصی ندازه خدارو شکر
  • Rose، Sh96.shamim، Targol، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
شمیم جون چرا اتفاقا دیده بودم. ولی فکر کردم شما از جهت نفاخ بودن گفتی. وقتی دکتر گفت به خاطر شیرش خیلی تعجب کردم اخه مگه هر سهم بیسکوییت چقدر شیر داره. الانم خواستم بچه ها حساسیت ممنوعیت شیر رو بدونن. البته اینا رو برای کولیک گفت نه رفلاکس. دکتر معتمد نظرش این بود که فقط شیر ممنوعه، انواع لبنیات دیگه مجازه، دکتر ایمان زاده گفت انواع لبنیات اما بیسکوییت و کیک ممنوع نبود. دکتر بیمارستان هم گفت انواع محصولاتی که شیر دارن.

ممنون نوناجون. آره فعلا همه چی رو رعایت میکنم انشالله بهتر شه و این دوران هم بگذره
جالبه من دیروز صبحانه برای تنوع برای ا‌ولین بار تو این مدت حلوا شکری سنتی اصیل خوردم. دیشب دخترم کلا نخوابید. یعنی درجا خودشو نشون داد!
  • Arezoo1984، nona، Sh96.shamim، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان