امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذای کودک
نونا من وقتی به مرحله عدس و ماش رسیدم پسرم سوپ دیگه دوست نداشت دیگه ماش پلو و عدس پلو و شوید پلو وغیره دادم.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
شمیم جون پس عادیه؟ بعنی مثلا برنج و گوشت و ماش رو تو شیشه بپزم بنظرتیا دیگه مدل غذاهای خودمون فقط شل تر
  • 2015، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جون پسر من انقدر سوپ هویج و سیب زمینی و جعفری و کدو بدون گوشت و دپست داشتا, الان به زوووور اگه سه تا قاشق بخوره, بعد موز رو یه بار تو فرنی ریختم لب نزد خام و له شده یه روز میخوره یه روز لب نمیزنه!!! فرنی که قشنگ متنفره, تخم مرغو امروز بازی دراورد و نخورد, دیروز خوب خورد, موندم به خدا منظورش چیه دقیقا
  • 2015، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب پسر شما هم؟
  • youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من مثل خودمون درست کردم حالت شفته و شل..همون سوپ هم به عنوان خورشت با پلو میدادم میخورد
  • 2015، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اره خدا شاهده نونا جون 
وایمیستم باباش ظهرو شب که نیاد با هزااار تا بازی و شعر و کلی براش ساز میزنه میخونه بالا و پایین میکنه تا اقا یه دهنی بازکنه بعد یه نصف قاشق میخوره قد دوتا قاشق میده بیرون, شیر خوردنشم کم شده, قشنگ نصف شده... اووووووففففففففف
  • nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دقیقا منم یه قاشق میدم دو تا قاشق برمیگردونه Sad کلا برای هر وعده قشنگ یک ساعت میشینم هر وعده که میگم کلش ده قاشق هست بزور
  • 2015، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اره قشنگ میفهممت, دو سه هفته اول انقدر خوب میخورد که ازذوقم رو ابرا بودم, الان داغونم از نخوردنش, منتظرم یه هفته تخم مرغش جمعه تمومشه کدوحلوایی بدم ببینم چه میکنه شاپسر
پاسخ
خب مامانا سلام و خدا قوت 
پسر من ۴ روز دیگه وارد ماه هشت میشه 
با توجه به اینکه دکترش تو کار برنامه غذایی دادن و اینا نیست میشه لطفا بگین چیا میتونم بدم بهش؟
تا حالا هویج, سیب زمینی, مدو سبز, لوبیا سبز, کدو حلوایی, کرفس, مرغ, ماهیچه, جعفری, گشنیز, فرنی, موز, سیب زرده تخم مرغ و اینارو تست کرده و فقط به حریره بادوم حساس شد
ممنون میشم یه راهنمایی وقت کردین کنین منو
پاسخ
یوتاب جانم کدوسبز و کدوحلوایی و کرفس رو تو سوپش ریختی؟
فاطمه هستم
Heart
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان