امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
بچه ها تا ۶ ماهگی رژیم‌نگیرین اگه شیر خودتونو میدین ، وزن میاد پایین با شیردهی
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Rose، shiningdiamond، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نداجان همه میگن لاغر میشی با شیردهی ولی من لاغر نمیشم الان تق سبا سه هفته است روی این وزن استپ کردم و بدتر از همه شکم دراوردم من قبلا شکم نداشتم الان خیلی بد شده.

شاینینگ جان با رژیمی که گرفتی لاغر هم شدی؟ نخود اخه نفاخ بخوری شیر بدی به بچه که دل درد میشه. من ی ذره گل کلم هفته پیش خوردم در حد ی بند انگشت پسرم تا صبح گریه کرد. حواست به این موضوع هم باشه

من پسرم هم شیر خودم میخوره هم سینه ولی اول سینه رو میدم بعد اگر سیر نشه شیشه میدم. شیشه شیر من برند اونت سری اش هم ی حالت مخملی شکل داره که فروشنده میگفت مدل سینه مادر. تا الان که پسرم با این شیشه مشکلی نداشته میخوای شما هم امتحان کن
  • 2015، Nedaa28، shiningdiamond، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
شیطون خانم شما تو بارداری زیاد وزن اضافه کردی صبور باش شما الان مادری صبور بودن اولین قدم در مادری..۹ماه وزن اضافه کردی تو ۲ ماه انتظار داری بیاد پایین نمیشه که.
  • 2015، Nedaa28، nona، Rose، shiningdiamond، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
شیطون خانوم من الان آرزوم بود بچه ام الرژی نداشت آجیل و تخم مرغ و چیزای مقوی میخوردم
وزنت میاد پایین حداقل یکسال به بدنت باید فرصت بدی
تغذیه اتو سالم کن ولی چیزیو حذف نکن
واسه شکمتم سعی کن در هر حالتی هستی شکمتو سفت نگه داری بدی تو
ابم ۸ لیوان بخور
  • 2015، artatam، Elhamgoli، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
شیطون خانم زیاد رعایت نکردم هنوز رژیم رو
منم همه گفتن وااای رژیم نگیر. راستش من زیاد می خوردم
من تو بارداری۲۵ کیلو اضافه کردم
الان همه می گن الان خوب شدی چی بود استخونی بودی اما واقعا من اون قبلمو بیشتر دوست داشتم الان شکم دارم
نخود هم اگر قبلش خیس کنی اوکیه

بچه ها اینکه می گین صبور بودن اولین قدم مادره من کلا آدم عجولی بودم الان هم خوب نشدم
مثلا پسرم شیر میخوره دوست دارم تند تند بخوره یا داروش زود تموم بشه
  • 2015، artatam، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
شیطون خانم
من تو بارداری 8 کیلو اضافه کردم.بعد از 25 روز ۷ کیلوش کم شد و ثابت موندم ولی هنوزم شکم دارم.فعلا به خودم امید میدم که سر بچه ی دوم شکم دیرتر از بین میره. Dodgy
پاسخ
منم ۲۵ کیلو تقریبا چاق شدن و الان اصلا خیلی خیلی چاق شدم. خیلی پشیمونم که زیاد تو بازداری خوردم
پاسخ
شاینینگ جان بله دکتر اکبر عابدی منم پسرمو بردم و خیلی راضی بودم

شیطون خانوم جان صبر داشته باش عزیزم, شیر دادن ادمو خیلی لاغر میکنه, تا شش ماهگی پسرت صبر کن درست نشد اونوقت رژیم شیردهی بگیر عزیزم

بچه ها من دیگه واقعا نمیدونم با خواب شب پسرم چه کنم 
دارم دیونه میشم 
۱۰:۳۰میخوابونمش, گیج خوابه ها ۱ساعت بعد با جیییغ و گریه و داد پا مبشه چشماشم باز نمیکنه ها فقط گریه میکنه انقدر تکونش میدم, حرف میزنم شعر میخونم باباشم همینطور تا همونجوری چشم بسته بخوابه تاصبحم ۴_۵ بار همینه بساطمون

بعد مثلا چشماشو گاهی باز میکنه خوبه ها میخنده مارو میبینه 
وای به خدا دارم دیونه میشم
  • 2015، artatam، Elhamgoli، mona70، Nedaa28، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب جونم جات گرم نیست؟یعنی از گرما کلافه نمیشه که بیدار میشه؟
عزیزم یه قران کوچواو بذار زیر بالشتش(بالای سرش)،موقع خواب هم ایه الکرسی بخون فوت کن بهش.اینم امتحان کن ان شاالله راحت بخوابه
فاطمه هستم
Heart
  • artatam، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب جون منم همینم. دارم فکر میکنم نکنه غذا اذیتشون میکنه؟؟ اخه اصلا معنی نداره اینهمه بیتابی و بیداری. خیلی خیلی بد شده این شرایط Sad

بچه‌ها یه چیزی، الان تو این سن تنبیه رو میفهمن؟ Big Grin دختر من خیلی خیلی جیغ میزنه. یعنی سرم درد میگیره. حالا من به درک، اون یکی دخترم یا از جیغ‌های این از خواب میپره، یا طفلک یهو میترسه و گریه‌اش میگیره. حالا میخوام از امروز اگه جیغ‌ زد بذارمش تو اتاق و نرم پیشش. وای همین الان هم داره جیغ میزنه، خندم میگیره لعنتی. خواهرش خوابه طفلک.
  • (کژال)، 2015، artatam، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان