امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
یا خداااااااا
سلامبچه ها
ما گفتیم حتماجای پسرم برای غلت زدن کمه روی تخت کنار مادر از پریشب اومدیم کف سالن سه تایی ماخوابیم پریشب ای بد نبود دوبار با کمی نق فقط پاشد و شیر خورد و خوابید هی هم چهار گوشه خونه رو تو خواب پیمود اما دیشب واااای به خدا دارم از سردرد میمیرم, ۱۰بار با جییبغ و گریه پاشد دو قطرهشیرمیخپردده ثانیه میخوابید باز جیییغ انصدر با مسرم نوبتی راش بردیم و شعر خوندیم که کف کردیم, از ۷هم بیدار شده به خنده و ناز کردن!!!!!!! همه جام قفل کرده به خدا چه خبطی ازمون سرزد که این شد روزگارمون, دارنم از سردرد کنده میشم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، 2015، Nedaa28، nona، Rose، Targol، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بن سای جون از شروع علایم تا ده روز عزیزم خیلی مراقب باشید شیر بده بعدبا فاصله نگهش دار آفرین.

کژال اونایی که نوشتن بچه این سنی ۷ تا ۷ بخوابه یه سره یا بچه ندارن یا بچه رو پرستاری، مادری، کسی نگه داشته. واقعا برو خدارو شکرکن

یوتاب عین خودمی الان خانوم خوابیده تازه من موندم سردرد با یعالم کارای انجام نداده صبحانه نخورده!
  • (کژال)، 2015، mona70، Nedaa28، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال جون به نظر منم باید کلاهتو بندازی هوا. من به شخصه آرزومه ۷ که سهله، از ۱۲ تا ۵/۵ صبح یه سره بخوابه. همینقد بسمه
  • (کژال)، 2015، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جونم به زووووور ۱۰:۳۰خوابوندمش, خالا چشماش قرمز و خواب بودا, ۱۱:ربع پاشده, منم یهلیوان شیر خوزدم صبحان, الان م غر میزنن و میفرمایتد ول کن همه چیو یا پیش من
  • (کژال)، 2015، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۱/۲۰، ۰۱:۰۷ عصر)Bonsay نوشته است: کژال جون کارای عیدتو رسیدی انجام بدی و برسونیشون؟

بنسای جان خوب بود خداروشکر. سفارش سنگین گرفتم.تا الان هم بدون تأخیر تحویل دادیم. ولی خودم دارم سرویس میشم
کل روز تلفن به دستم. شب هم از 11 که شوهرم میخوابه تا 2،3 مشغولم. حقوقای دی ماهو علی الحساب ریخته بودم. تازه پریشب وقت کردم حساب کتاب کنم.
  • mona70، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوناب دخترم پا شد Sad ۴۰ دقیقه خوابید وسط خوردن صبحانه بودم دهندسرویس Smile
  • (کژال)، 2015، mona70، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها کسی واسه پست من نظری نداشت؟
یعنی شماها هیچ کدوم دست درد ناشی از بچه داری ندارین؟؟؟!!!
  • (کژال)، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
شاینینگ اینکه دکوروین ناشی از بچه داری هست یا کارهای روزمره و تکراری هنوز اثبات نشده بیشتر برای مثلا بازیکنای رشته هایی که بادست هست پیش میاد شما هم مدت زیادی نیست که بچه داری میکنی تست کرد؟ دست مشت کردتو پیچوند ؟ سی تی داد؟ بهرحال اگرم باشه چیزمهمی نیست با تمرینای فیزیوتراپی خوب میشه

ما هم درد کمر داریم گردن داریم همه چی داریم
  • (کژال)، 2015، shiningdiamond، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جونم من امروز میرزاق*ا*س*می رو هم مثل بقیه غذاها با پسری در بغل درست کردم
  • (کژال)، 2015، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
شاینینگ جان من بچمو شیر نمیدم. ولی هر دو تا مچ دستم و زانوی چپم رو بستم
با زور پیروکسیکام و پماد دیکلوفناک و کیسه آب گرم میخوابم شب ها
دکتر هم نرفتم به خاطرش