امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
ممنون فاطمه جون و نونا جون راستش پسرم شبا تو خواب یهو جیغ میکشه بیدار میشه خوندم که از دندون دراوردنم میشه دنبال علت گریه های یهوییش هستم اصلا نمیدونم چرا اینجوری میکنه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سحرجان من دخترم همینطور بود یهوو جیغ میزد با گریه شدید بیدار میشد روی لثه ش دیفن هیدرامین و قطره استامینوفن میزدم یه کم با انگشتم و ماشاژ میدادم اروم میشد میخوابید.
فاطمه هستم
Heart
  • nona، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
lady نوشته است:شما به بچه هاتون (8 ماهه) مولتی ویتامین می دید یا همون آ د و آهن؟
عزیزم همون ا د و اهن روزانه سه میلی و سانستول و شربت کلسیم هر کدوم یک روزدرمیون ۳میلی
مولتی ویتامین رو دکتر پسرم گفت زیر یکسال نده
  • nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سحر جان پسر من یک هفته اینجوری بود موقعی که غلت زدم یاد گرفته بود ، بعد درست شد منم نفهمیدم دلیلشو
الانم صبحا که میخواد از خواب بیدار شه جیغ میکشه دیگه نازش میکنم بغلش میکنم تا چشماشو باز میکنه حالش خوبه میخنده
چی تو سر کوچولوشون میگذره نمیدونم
شاید آروغ داره
  • nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
الهام جون مبارکش باشه اولین غذاش, انشالا بخورترین باشه و تو کیف کنی Heart
پسر منم گاهی تو خواب و چشمبسته گریه و جیغ سرمیده, به دکترش نشون دادم گفتزوده برای دندون اما ممکنه از الانشروع شده خارش و دردش تا در بیاد به قول نونا جون ۲_۳ ماهی طول بکشه
بچه ها پسر من پریشب ۱۰:۳۰خوابید تا ۱۲، ۱خوابید تا ۲،بعدش ۳خوابید تا ۵، بعد ۶:۳۰خوابید تا ۸، دیگه بیدارشد کلا تا ۱۰ که به زووور خوابوندمش تا ۱۰:۳۰ دیگه نخوابید تا ۱اونم نیم ساعت دقیق, بعد۴:۴۵تا ۵:۳۰ بعدم تا ۱۰:۳۰شب نخوابید دوباره تا صبح همیون روال 
میترسم مریض بشه از این بیخوابی, همه جا نوشته بچه این سن باید ۱۴_۱۵ ساعت بخوابه شبانه روز, بچه من ۸ ساعتم گاهی نمیشه خوابش
امروز با اینکه خونه زندگیم چپه شدس اما گفتم نه کاری میکنم نه غذا میذارم فقط بذارمش روپام لااقل یک ساعتی یه تیکه بخوابه 
زیر چشماش همسرم میگه گود افتاده از کمخوابی, خیلی نگرانشم

Seti69 نوشته است:بچه ها شما بعد چند وقت نزدیکی داشتین ؟ و اینکه خونریزی افتادین بعدش یا عادی بود؟

عزیزم من فکر کنم حدود سه ماه بغد زایمانم, درد کمی اره البته نه غیر قابل تحملا, اما خونریزی نه
  • 2015، Elhamgoli، nona، Seti69، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنون بچه ها 
یوتاب جون رو پا نگه میداری میخوابه ؟من دخترم ی بازه ای روز و شب کلا رو پام بود میخوابید میذاشتم رمین نهایت ی ربع بیدار میشد 
الانم نمیگم عالی شده هنوزم بعدظهرا رو پا نگهش میدارم مثل تو میگم بذار بچه بخوابه حداقل 
شوهرم دو ساعت خونه اس پسرمو سرگرم میکنه سزاغم نیاد ک بخوابه ی کم
نمیدومم والا چشونه این بچه های 1400  Big Grin
دقیقا ندا شده با جیغ بیدار شده صداش ک کردم بغلش کردم چشاشو وا کرده خندیده  Angel
  • 2015، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اره الهام جون میخپابه دقیقا میذارمش زمین بیداره, واقعا امیدوارم گذرا باشه لااقل نمونه روشون این بدخوابیا
  • 2015، Nedaa28، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
پسر منم ديشب پدرمو دراوورد از ساعت ٣ من بيدارم يه سره نق شير درست حسابي هم نخورد كلا يه موقع هايي فكر ميكنم ديگه حوصله اي برام نذاشته
پاسخ
بچه‌ها واقعا اینا چشونه؟؟؟
لیانه جون من که مطمئنم حوصله ای برام نمونده. دلم میخواد زودتر برم سرکار Sad(
پاسخ
وای اره بچه ها منم به خدا موندم چرا اینجوریه پسرم 
ترگل پیش کی میذاری بری سرکار؟
  • 2015، Nedaa28، nona، شماره مجازی تیندر