۱۴۰۰/۱۱/۲۳، ۰۹:۰۷ عصر
بچهها اینا ببریم تو تاپیک کاش قبل از مادر شدن میدانستم. نظرتونه؟
)

گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
|
۱۴۰۰/۱۱/۲۳، ۰۹:۰۷ عصر
بچهها اینا ببریم تو تاپیک کاش قبل از مادر شدن میدانستم. نظرتونه؟
![]()
وای رز جون واقعا خدا بهت توان بده و سلامت باشی
دقیقا درسته واقعا خدای نکرده برای مادر بدون کمک هر مشکلی پیش بیاد ته بدبختیه این چند روز که بخاطر پری سردرد بودم واقعا حتی نتونستم استراحت کنم اصلا و ابدا ![]() یوتاب جون شما که اصلا حرف دومی رو نزن دختر خوب بخدا تا زایمان کنی و پسرت سالم بیاد بغلت من همش تو فکرت بودم آب پاکی رو از الان بریز رو دست همه. همسرت که دیگه وضعیتتو میدونه بگو کلا پرونده موضوعو ببنده منم بخدا پرستار نداشته باشم که تو خونه باهامون زندگی کنه غلط بکنم دومی رو بیارم اونروز کلاس داشتم همین دوره که برگزار میکنم همسرم داشت میرفت ماموریت یه هفته عزا گرفته بودم به کی بگم دو ساعت بیاد دخترمو نگه داره با بدبختی با یکی هماهنگ کردم. ترگل تو مه دو تا همزمان کمک نداشتی که دیگه هیچی عزیزم با کمکم سخته چه برسه بی کمک ![]() • **ماهور**، Nedaa28، Rose، Targol، youtab،
ترگلی من کپی پیست گوشیم خرابه, ببرین شما من لپ تاپ اورد همسرم میارم اونجا
... وای نونا جونم نه اصلا نمیتونم, من دارم ثانیه شماری میکنم گاهی میام پیش پسرم میگم تورو خدا زود بزرگ شو جون مادرت همسرم نه بابا اصلا توجیحه کاملا نمیخواد اونم بخواد هم من نمیتونم شرمنده دلم میخواد لااقل یکی دو ساعت بخوابه من فقط بشینم رو مبل به درو دیوار خیره بشم فقط همین الان پیام دادم همسرم میدونم کلی کار داری و شلوغی اما من قد یه دنیا خسته ام و غر دارم زنگ زده میگه چی شده انقدر گریه کردم پای تلفن هیچی نگفتم قطع کردم دلم داره میترکه حالم از خودم.و خونه و زندگیمو همه چیم بهم میخوره میخوام داد بزنم اصلا چقدر بده بی کسی............................ من همیشه بی کس و کار بودم و هرجور شده کشوندم خودمو اما این مرحله از زندگیم داره منو له میکنه............... بعد نگام میکنه تا نگاش کنم تا نگاش میکنم لبخند میزنه من باز گریم میگیره.............. ![]() • (کژال)، **ماهور**، Elham67، Nedaa28، nona، Rose، Targol،
۱۴۰۰/۱۱/۲۳، ۱۰:۴۸ عصر
به والله که اصلا نمیارزه اینهمه خودمون رو داغون کردیم... آخرم حتما میگه که واسه چی منو آوردید توی این خراب شده...
واقعا من از وقتی بچه اومده تازه دارم می فهمم مریضی چیه، قبلا سال به سال دکتر نمی رفتم... کلا یه بار در طول عمرم سرم زده بودم... اما بعد از بچه شاید 10 بار رفتم زیر سرم... یه وقتا دلم میخواد فقط برم دکتر که بگم درد دارم که سرم بده من یه ساعت سرم بهم وصل شه آروم روی تخت بمونم............................ اینو تا حالا به هیچکس نگفته بودم....... اصلا دختر تنهایی که برای خودش هدف و زندگی داره، نباید تا وقتی پرستار مقیم در منزل نداره به بچه فکر کنه... بدبختی هر چی هم دختر با هدفیم، خار چشم خانواده ها بودیم نخواستن و نمی خوان حمایتمون کنن، اکثرا تنها موندیم... من دور و برم هم می بینم اکثر دخترا با مخالفت های شدیییید دارن درس می خونن... دائم برای ازدواج تحت فشارن و اکثرا با خانواده ها جدل دارن که ازدواج کن، برو شغل دولتی، ال کن و بل کن!!!!! (همینجوریش استخدام نیست چه برسه رشته های ماها...) (دخترای دور و بر من 30-40 سالشونه همه شون و هیچکدوم استخدام جایی نسیتیم (پروژه می گیریم ولی استخدام نه هیچیییی)، و به جز ما سه تا کلا 1 دونه دختر متاهل دیگه داریم... توی کل دانشکده مون فقط من و یه دوستم و یکی دیگه هستیم که توی خانم ها بچه داریم و بچه هامونم همسن هستن تقریبا، 40 روز و 7 ماه با بزرگترین بچه فاصله داریم در حالیکه اکثر پسرا یا مجردن و شاغل یا بچه و شغل و خونه و زندگی و همه چیزشون تکمیله از بیکاری و افزایش رتبه و ارتقا اومدن ادامه تحصیل بدن و واقعا همه ی شرایط براشون فراهمه)...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم ![]() • **ماهور**، 2015، nona، youtab،
۱۴۰۰/۱۱/۲۳، ۱۱:۰۷ عصر
بچه ها غصم گرفت برای تنهاییمون
![]() ![]() • **ماهور**، 2015، Nedaa28، Rose، youtab،
۱۴۰۰/۱۱/۲۳، ۱۱:۱۸ عصر
نونا جونم واقعا به خدا غصه داریم هممون تو دلامون...
الانبه خ ش که بارداره پیام دادم نه میخوام تو دلتو خالی کنم نه الکی دروغ بهت بگم نه هیچی, اما بچه داری تنها فرسایشی ترین کار دنیاست... بنده خدا گرخیده دیگه انقدر من ازین چیزا بهش گفتم... قربون مهربونیت عزیزم ![]() ... ماهوری قشنگم تشکراتو میبینم زیر پستامون, خوشحالم که میخونیمون... ![]() • **ماهور**، 2015، Nedaa28، nona، Rose،
دخترا خدا قوت
همتونو درک می کنم.منم هر شب با کمردرد ناشی از خستگی میخوابم یعنی از غروب به بعد فقط ساعتو نگاه می کنم که بگذره و به ساعت خواب برسیم. رز اون قسمت همه با هم بیمارستان رفتن رو کامل درک میکنم. ![]() ![]() • **ماهور**، Nedaa28، nona، Rose، youtab،
وای بچه ها تمام این حرفارو چند روز پیش خواهر شوهرم داشت به من میزد. واقعا به مرز انفجار رسیده بود. درموندگی ازش میبارید. تازه مثلا اومده بود ۲ روز خونه مامانش استراحت. خورد و خمیر شده بود طفلک.
ولی میگفت تنها دلخوشیم اینه که یه روزی بالاخره بزرگ میشه، دوست و رفیقم میشه، پشت و پناهم میشه، ثمره زندگیم میشه، خوشبختی و موفقیتشو میبینم ذوق میکنم بعد در ادامش اون یکی برادر شوهرم گفت آخه بچه دار نشیم چیکار کنیم؟ وقتی ۵۰ سالمون شد بی بچه و بی ثمره چه کنیم؟ آدمی با دغدغه و چالش زنده هست و زندگی میکنه، اگه تو زندگیش هیچ چالشی نباشه که باید دور از جون یه قبر بخره بره توش که. گفت آدم تو میانسالی میشینه موفقیت های تحصیلی و شغلی بچشو میبینه، ازدواجشو میبینه، بچه دار شدنشو میبینه، ذوق میکنه. ولی هم سن و سالاییمون که بچه ندارن واقعا تو اون سن به چی افتخار کنن با چی ذوق کنن با چی امیدشون و رابطشون با زندگی رو حفظ کنن؟ اینارو که گفت به فکر فرو رفتم. دیدم هم راست میگه هم نه. آدم میمونه چه کنه واقعا !!!! قشنگ ترین یوتاب دنیا، قربونت که حواست همیشه به همه هست. فدای این همه زیبایی درونت ![]() ![]() • 2015، Nedaa28، nona، Rose، youtab،
۱۴۰۰/۱۱/۲۳، ۱۱:۳۱ عصر
ماهور جون من البته همه دیگه میدونن موافقه بچه هستم اما برادر همسرت دیگه زیادی میمه پر ایولن رو میبینه ایشالا بچه ها سالم باشن و سریراه خدای نکردهذهر مشکلی داشته باشن مادر پدر به غلط کردن میفتن داغون میشن
۱۴۰۰/۱۱/۲۳، ۱۱:۳۴ عصر
حالا همه بچه ها هم خوشبخت و موفق نیستن که
ایشالا ما هم فقط خوشیشونو ببینیم ولی در اینده همبا کوچکترین مشکلی تا مغز استخون پدر و مادر نابود میشه از حرص و جوش ![]() • **ماهور**، 2015، nona، Rose، youtab، |