امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
ببخشید من یهو دیشب رفتم
عاطفه جان ما گهاینجا بیشتر الانداریم میایم بچه هامون دیگه شش و هفت و هشت ماهن عزیزم, توهم اگه رو پا خواستی بخوابونیش عمونجوری که روپاته بیا پیشمون مثل ما 
ببین بغلی شدن رو ول کن خب؟ اگرم کسی بهت گفت خیلی خوب و مهربون بگو بچه نوزاد اینقدری مگه جز بغل من و شیر چی میخواد, بگو اشکال نداره من کمر درد میگیرم بذارین بگیرم فدای سرش, اینجوری شاید ولت کنن 
شیر هم من اوایل شیر خودمم میدادم ببین قبل دکتر دقت کن چون اونم ازت خواهد پرسید 
ببین سینت سفت میشه, خیسه خیسم نه حالا اما ببین لباست یکمی خیس میشه؟ اینارم دقت کن امروز بعد برو دکتر, پسر من شده بود از ۶عصر تا ۱۱شب یه سره زیر سینم بود خدا میدونه میخورد یه ربع میخوابید باز پامیشد میخورد, یکی دوماه اول همینه عزیزم, البته بچه هایی مثل نونا جون و ندا جون که کلا شیر خودشونو دادن بهتر میدونن 
سونو رو هم حتما ببر فکر کنم سونولگن داده برات, مهمه ببرش و دکترم ببر 
یه بار دیگه ام گفتم بهت من هنوزم همینکارو میکنم, یه کاغذ بزن به یخچالت یه خودکارم دم دستتهر سوالی یادت میاد بدو توش بنویس که میذی دکتر بپرسی همه رو من همش یه چیزی یادم نیرفت اوایل, حتما اینکارو بکنا, تو طول روز هی هرچی یادت اومد بنویس بعد ببر دکتر و بپرس, اینجوری خیلی چیزا حل میشه, دکتر دخترت وظیفشه به همه چی جواب بده حتما
استرسم نگیر خود استرس همه چیو بد میکنه, اب هویج بخور, پودر گالاکتومید بریز توش بخور اگه مشکل قند نداری, عااالیه, یا بریز تو شیر سرد بخور هرروز دو بار, خیلی روی شیر تاثیر داره
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • mona70، Nedaa28، nona، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عاطفه جان اگه وزن گیری دخترت اوکی باشه یعنی شیرت کافیه
دقیقا پسر من تا دو ماهگی کلا چسبیده به من زندگی میکرد و همششش شیر میخورد اصلا مشکلی نیس
پودر گالاکتومید ، قرص لاکتاول ، ابگوشت ، آب ماهیچه ، سوپ‌جو ، رازیانه شیر زیاد میکنن
پیج دکتر ظریفی هم dr_zarifi همینجوری که به نی نی شیر میدی لایواشو یکی یکی ببین واست مفیده
سوالاتو همه رو از دکترتم بپرس من دو ماه اول هر بار دو تا برگه آ۴ پر میکردم از سوال
بیشتر موارد طبیعیه

دقیقا ترگل جان فقط میگن میکس نکنین بچه بی اشتها نشه  Big Grin
  • mona70، nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عاطفه جان مادربزرگا و همه رو ول من هنوز خاله های همسرم به من میگن بغلی کردی بچه رو منم لبخند میزنم میگم اشکال نداره. ببین دختر من کلا دو ماه اول چسبیده بود به سینه شده بود یک ساعت مینکید دوباره یک ربع بعد میومد زیر سینه میموند باز میمکید کاملا طبیعیه
توجه کن ببین سینت سفت میشه نمیشه چجوریه؟ اباس هم همیشه خیس نمیشد ولی بعد حموم معمولا شیر میومد بعد سفت شدن هم همینطور میچکید. از یه سینه هم میخورد از سینه کناری شیر میرفت اماااااااا همه مثل هم نیستن اصلا
مقایسه نکن دخترت خوب وزن بگیره و قد بکشه یعنی شیر داری تمام
  • 2015، mona70، Nedaa28، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
عاطفه جون من خیلییی کم پیش میومد احساس سفت شدن سینه داشته باشم یا حس پری
اصلا لباسم خیس نمیشد 
اون اوایل اینجا هم پرسیده بودم 
ولی خب دخترم فقط شیز خودم رو میخوره و وزن گیریش طبیعی ب دکترم گفتم گفت این خیس و سفتی ملاک نیس فقط وزن گیریش خوب باشه 
پوشک خیس داشته باشه
مقایسه نکن خودتو عزیزم 
ی دوستم هم زمان با من زایمان کرد هنوزم ک هنوز میگه اینقد شیرم میره شبا ملحفه ام خیس میشه همش میریزم دور
  • 2015، mona70، Nedaa28، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
بچه ها سلام
شما راکر گرفتین؟ کاربرد داره؟؟ می خوام واسه پسرم یه اسباب بازی چیزی بگیریم نمی دونم چی بگیریم
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من نگرفتم ، فعلا پسرم در مرحله جغجغه و عروسک ایناس
یه توپ شادی هولی تویز هم داره خیلی خوشش میاد

بچه ها صندلی غذا همچنان استفاده میکنین؟ نی نی ها توش میشینن؟ راحت غذا میخورن؟ این هفته میخوام برم بخرم لطفا راهنمایی کنین
  • nona، shiningdiamond، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
پسر من الان ۱۱ ماهشه راکراستفاده میکنه ولی لازم نیست اینم کادو گرفته وگرنه ماشین هم داره اونم هل میده راه میره باهاش..
  • nona، shiningdiamond، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۱/۲۴، ۰۸:۱۸ عصر)shiningdiamond نوشته است: بچه ها سلام
شما راکر گرفتین؟ کاربرد داره؟؟ می خوام واسه پسرم یه اسباب بازی چیزی بگیریم نمی دونم چی بگیریم

سلام عزیزم دکترا توصیه میکنن استفاده نکنید در روند طبیعی رشد اختلال به وجود میاره بچه وابسته میشه
پستش رو پیدا کنم برات میزارم
پاسخ
سلام دوستان
عمیقا نیازمند کمکم
امروز تست کرونای همسرم مثبت شد. از دیشب که علائم داشت قرنطینه بود. ولی مطمئنم من و پسرم هم داریم.
حالا خودم هیچی. بچه رو باید چیکار کنم؟
ببرم دکتر؟ یا لازم نیست؟
تب نداره. عطسه و سرفه هم نمیکنه. فقط کلافس. همش میخواد تو بغل باشه و گریه کنه. الهی بمیرم براش زبون نداره که بگه چشه.
البته من ساعت 6 بهش پاراکید دادم.
بیچاره مامان بابام سه بار از صبح اومدن تا خونه ما. مامانم خواست بچه رو ببره. ولی من دلم طاقت نمیاره. نگهش داشتم پیش خودم.
  • mona70، nona، Rose، shiningdiamond، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
به نظرتون تشک بازی کاربرد داره؟؟
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان