امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
نه کتایون جان فقط حموم چارشه دختر من روز اول تولد زخم بود عرق سوز شده بود یه خانم دکتر اومد بهش زینک داد عصر دکتر اصلیش اومد انداختش دور گفت بردی خونه ببر حموم خوب میشه، کلا ببری حموم عرق سوز نمیشه اینارو نزن
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
بچه ها در مورد صندلی غذا هم‌میشه بگین؟ استفاده شده همیشه؟
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
ندا جون من پسرم 4 سالشه هنوز تو صندلی غذاش میشینه Big Grin
پسر من خیلی پر جنب و جوش اگه اون تو نشینه اصلا نمیموند برا غذا خوردن الانم خودش دوسش داره میگه تو صندلیم میخوام بشینم 
بستگی ب خودت داره از اول بذاری تو صندلی عادت میکته ولی بنظرم بگیر و بذار خیلی راحت میشه کارت 
درمورد مارکش هم نمیتونم کمکی کنم این برا 4 سال پیشه من از بانه گرفته بودم 
چرخدارم هست برا من ک خیلی راحت تر جابجاییش
  • Nedaa28، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۱/۲۵، ۱۱:۰۱ صبح)Nedaa28 نوشته است: بچه ها در مورد صندلی غذا هم‌میشه بگین؟ استفاده شده همیشه؟

سلام ندا جان Heart
سلام به همگی Heart Heart
گفتم بیام تجربه خودم رو در مورد صندلی غذا بگم...
حدود دو ماهی میشه که من غذا رو برای دخترم شروع کردم و من جز تو صندلی غذاش بهش اصلا غذا نمیدم، دخترم هم مقاومتی نمیکنه و کلا دوست داره صندلی غذاش رو.
به نظرم اگه میخوای سیستم تغذیه مستقل رو شروع کنی (یعنی بذاری جلوش و خودش با غذا بازی بازی کنه و بخوره واقعا لازم که صندلی داشته باشی) ولی اگه بخوای به شیوه سنتی به بچه ات غذا بدی، دیگه اون برمیگرده به سیستم زندگیت، اینکه خودتون معمولا رو زمین غذا میخورین یا پشت میز. اینکه مثلا حال میکنی بچه ات رو پات بشینه و بهش غذا بدی یا نه؟

من حالا یه هفته ایی هست درگیر غذای دخترمم
اصلا غذای جامد رو نمیبره سمت دهنش
ولی غذاهایی که با قاشق میخوره رو استقبال میکنه
نمیدونم دوباره دندوناشه که داره اذیت میکنه یا چیز دیگه است Huh Huh Huh
  • (کژال)، Nedaa28، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۱/۲۵، ۱۱:۰۱ صبح)Nedaa28 نوشته است: بچه ها در مورد صندلی غذا هم‌میشه بگین؟ استفاده شده همیشه؟

بله بله خیلی اصلا واقعا واحبه بدون صندلی بازی درمیارن

چه روش سنتی چه غیر سنتی بنظرم هیلی خوبه ما الان سر میز هم موقع غذای خودمون دهترمو رو‌صندلیش کنار خودمون مینشونیم

صندلی من هپی بیبیه خیلی راضیم اما خب چرخ دار نیست اگه بود بهتر بود قطعا
  • (کژال)، Nedaa28، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
بچه ها ی سوال بی ربط من دیروز ی کم با عرض شرمندگی اسهال بیرون روی داشتم نه خیلی شدید. کم بود الان هم بهترم. هیچ علامت دیگه ای نداشتم نه بدن درد نه بی حالی و تب و سرفه اینا. میتونه کرونا باشه؟ میترسم راستش برم تست بدم. اگر کروناس پسرم نگرفته باشه؟ از کجا باید بدونم پسرم اصلا گرفته یا نه؟ چون بیشتر مواقع شیر خودم میخوره شیر خشک خیلی کم بهش میدم
  • youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
شیطون خانم یه علامت جزیی الزاما نشونه کرونا نیست ببین اگه تکرار شد علامت دیگه هم اضافه شد بعد.
  • Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
سوختن قسمت هایی که روی هم میفته، معمولا بخاطر عرق کردن و خشک نکردنه...
دقیقا همونطور که نونا جون گفتن ببری حموم و بعدش قشنگ خشک کنی حل میشه

صندلی غذا هم خیلییییی به ما کمک کرد اما پسرم بعد از 1-1.5 (دقیق یادم نیستش) دیگه کلا توش می ایستاد و بپر بپر می کرد... اصلا هم نمیذاشت که کمربندش رو ببندیم دیگه ردش کردم... ولی واقعا اون اوایل حسابیییییییی کمکمون کرد من خیلی وقتا بازی هاش رو هم روی صندلی براش میذاشتم مثلا ژله توی قابل یخ میذاشتم و میذاشتم جلوش، یا آرد و پودر بیسکوییت بازی (بعنوان بازی های حسی ووو...) و اصلا بهترین گزینه برای غذا خوردن مستقل بود... ولی حیف که دیگه ننشست... الان دیگه کلا میخوایم دو تا لقمه بخوره باید هزار بار خونه رو دور بزنه تا یه لقمه بخوره... اگه بتونید بچه رو بنشونید و بخوره عااااالیه... ولی تا هون 1 سال هم که نشست خدا رو شکر واقعا... من اصلا اصلا نمی تونم بنشون رو پا و بهش غذا بدم...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، 2015، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
بن سای جون به من گفتن ما امکان پیک گرفتن نداریم خودتون بگیرید منم همون لحظه اسنپ گرفتم آورد امروز که قیمت پیک و اسنپ وحشتناکه یه چیزی سفارش دادم خیلی دورم نیست اسنپ‌۸۳ تومن پیک ۹۲ تومن
  • 2015، mona70، Nedaa28، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نوناجون دکتر دخترت امروز مطبه؟ فکر کنم دخترم درگیر شده. دکتر خودش نیست Sad
میشه اسم دکترشو بگی مجدد؟
  • Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان